PrimaCat on kissojen asialla

PrimaCat on kaikkien kissojen asialla

Tiesitkö, että ostamalla PrimaCatia teet hyvää? Tuemme kissojen hyvinvointia laadukkaiden tuotteidemme lisäksi tekemällä yhteistyötä eläinsuojeluyhdistysten kanssa sekä tarjoamalla kissanomistajille arvokasta tietoa.

Me PrimaCatilla haluamme olla tukemassa kissojen ja muiden eläinten hyvinvointia. Tehtävänämme on tarjota jokaiselle kissanomistajalle mahdollisuus hankkia rakkaalle kissalleen laadukasta, kissan luontaista ruokavaliota vastaavaa ruokaa helposti ja sopivalla hinnalla. Jokaisella kissalla on oikeus syödä kunnon ruokaa.

tukea eläinsuojelutyölle

Tiedämme, että kaikilla kissoilla ei ole valitettavasti kotia. Näiden kissojen auttaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Ostamalla PrimaCatia tuet eläinsuojelutoimintaa, sillä lahjoitamme jokaisen tuotteen tuotosta vähintään 1 % hyväntekeväisyyteen. Lue alta, millaista hyväntekeväisyystyötä teemme ympäri Eurooppaa! Voit seurata hyväntekeväisyystoimintaamme myös PrimaCatin somekanavissa.

Osta PrimaCat-kissanruokia ja tee samalla hyvää

Autamme kissoja kotimaassa reilulla käpälällä

Juuremme ovat Suomessa, ja olemme jo vuosien ajan tehneet yhteistyötä useiden suomalaisten eläinsuojelujärjestöjen kanssa sekä tukeneet eläinsuojelua lahjoituksin. Autamme kodittomia kissoja tukemalla jatkuvasti Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistyksen PESU ry:n toimintaa sekä tekemällä tuotelahjoituksia muun muassa kissayhdistyksille. Jokainen PESU ry:n kautta kodin saanut kissa saa PrimaCat-tuotepaketin, mikä sisältää kissan kuiva- ja märkäruokaa sekä herkkuja.

Vuonna 2022 lahjoitimme kissanruokaa ja -hiekkaa yhteensä yli 8000 kilon edestä. Lisäksi keräsimme hyväntekeväisyyspelin avulla yli 2000 kg PrimaCatin tuotteita Vaasan ja Oulun seudun eäinsuojeluyhdistyksille sekä PESU ry:lle. Lahjoituksiamme vastaanottivat myös muun muassa eläinsuojelukeskus ja -hoitola Onnentassu sekä Ukrainan sotaa pakeneville perustettu Riihimäen vastaanottokeskus, jonne myös lemmikit ovat tervetulleita.

PrimaCat tukee PESU ry:n toimintaa

”Kissakriisi Suomessa on todellinen, eikä rajoitu vain kesäkissoihin - valitettavasti isompi ongelma ovat heitteille jätetyt populaatiokissat, jotka arkuutensa vuoksi monesti tuomitaan toivottomiksi tapauksiksi. Pitkään jatkunut yhteistyö PrimaCatin kanssa on pelastanut PESU:n monta kertaa, milloin kissanhiekan tai -ruoan muodossa, milloin taas eläinlääkärikassan täydennyksessä. PrimaCatin avulla olemme saaneet pelastettua jo useita satoja kissoja, koska yhdistyksemme on pystynyt auttamaan haastavissakin tilanteissa.” - Riikka Ala-Hulkko, Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys PESU ry

Hyväntekeväisyystyötä ympäri Eurooppaa

PrimaCat-tuotteita myydään laajasti Euroopassa, joten hyväntekeväisyystyömme ei rajoitu vain Suomeen. Lahjoitamme muun muassa Ruotsissa monelle eri hyväntekeväisyysjärjestölle sekä PrimaCat-kissanruokaa että -kissanhiekkoja. Olemme tukeneet esimerkiksi Katthjälpen kronoberg ja Fisksätra Katthem -järjestöjä, jotka auttavat kodittomia kissoja paikallisesti. Pitempiaikaista yhteistyötä teemme VOOV-järjestön kanssa. Yhdistys järjestää eläimille väliaikaisia hätämajoituksia tilanteissa, joissa omistaja ei pysty lemmikistään huolehtimaan.

Ukrainan sodan alettua helmikuussa 2022 olemme toimittaneet kissanruokaa ja -hiekkaa sekä Puolan rajalle että vastaanottokeskuksien asiakkaiden käyttöön. Lemmikkeihin liittyvät ruoka- ja tarvikekustannukset eivät kuulu vastaanottopalveluiden tai toimeentulotuen piiristä kustannettaviin kuluihin, joten apu kohdistuu täysimääräisesti asiakkaille.

Haluamme parantaa kissojen arkea myös jakamalla kissanomistajille hyödyllistä tietoa. Voit lukea verkkosivuiltamme artikkeleita kissan ruokinnasta, hyvinvoinnista sekä -käyttäytymisestä ja koulutuksesta. Löydät niistä vinkkejä kissan eri elämänvaiheisiin ja kissamaisen arjen sujuvuuteen.