PrimaCat kissanhiekkavalikoima pakkauskuva

Luonnollinen PrimaCat-kissanhiekka


Miksi valita PrimaCat-kissanhiekka?

PrimaCat-kissanhiekka on kissanhiekkojen aatelia, sillä olemme suunnitelleet hiekat kissasi parhaaksi. Pehmoinen PrimaCat-kissanhiekka tuntuu miellyttävältä herkkien tassujen alla, eikä lähes 100-prosenttisesti pölyämätön, hienojakoinen hiekka ärsytä kissasi keuhkoja.

Toki kissanhiekan täytyy olla myös mahdollisimman helppokäyttöinen kissanomistajalle. Luonnonsavesta valmistettu PrimaCat-kissanhiekka paakkuuntuu helposti, mikä tekee kissanhiekkalaatikon päivittäisestä siivoamisesta siistiä ja nopeaa.

Tiedämme, että oikean kissanhiekan valinta voi olla joskus yhtä haastavaa kuin maistuvan ruuan löytäminen. Siksi olemme suunnitelleet kissanhiekkavalikoimamme kissanomistajien toiveiden mukaan. PrimaCatin 100 % luonnolliset kissanhiekat löydät helposti lähimmästä päivittäistavarakaupastasi kilpailukykyiseen hintaan. Lue tästä artikkelista tietoa Primacatin kissanhiekkavalikoimasta.

Tiedätkö, miten voit helpottaa kissanhiekka-arkea? Katso vinkkimme kissanhiekan valintaan, siivoamiseen ja kierrättämiseen!

PrimaCat-kissanhiekka PrimaCat Odour Guard aktiivihiilihiekka

 

Hajunsitovuutta aktiivihiilestä

Uusi PrimaCat Odour Guard -kissanhiekka sisältää aktiivihiiltä, joka sitoo erittäin tehokkaasti kissanhiekkalaatikon epämiellyttävät hajut. Jos kotonasi asustaa useampi kissa tai olet itse herkkä hajuille, valitse tämä hajustamaton PrimaCat-kissanhiekka.

Erinomaisen hajunsitovuuden lisäksi Odour Guard -hiekka on imukykyistä, 99,8-prosenttisesti pölyämätöntä ja paakkuuntuu hyvin, mikä tekee hiekasta riittoisaa ja helpottaa kissanhiekkalaatikon päivittäistä putsaamista. Luonnollinen, pienirakeinen kalsiumbentoniitti tuntuu pehmoiselta herkkien tassujen alla.

Odour Guard -hiekkojen näppärät 6 litran kartonkipakkaukset on mukava kantaa kotiin tukevan kantokahvan avulla.

Kuten kaikki kissanruokamme, löydät myös PrimaCatin laadukkaat kissanhiekat kätevästi päivittäistavarakaupoista. Katso jälleenmyyjämme.

PrimaCat-kissanhiekka PrimaCat Ultra Compact

 

Laatutietoisen kissan valinta 

Erittäin hienojakoiset PrimaCat Ultra Compact -kissanhiekat sopivat vaativankin kissan makuun. Luonnonsavi eli harmaa natriumbentoniitti on hyvin imukykyistä ja sitoo tehokkaasti epämiellyttäviä tuoksuja.

Erinomaisesti paakkuuntuva kissanhiekka pidentää hiekan vaihtoväliä ja helpottaa samalla kissanhiekkalaatikon siivousta. Natriumbentoniitti on luonnostaan antibakteerista, ja sen kompakti raekoko tekee tästä PrimaCat-kissanhiekasta jopa 99,8 % pölyämättömän. Voit valita Ultra Compact -hiekan sekä hajustamattomana että miellyttävän miedon vaniljantuoksuisena.

Odour Guard -hiekan tavoin myös Ultra Compact -hiekat on pakattu täysin kierrätettäviin kartonkipakkauksiin. 7 litran laatikkopakkauksissa myytävät hiekat on helppo pinota ja kätevä säilyttää kotona.

Onko kotonasi kissa, joka tarvitsee vielä harjoittelua hiekkalaatikolla asioinnille? Lue ohjeemme, kuinka voit opettaa kissan käyttämään hiekkalaatikkoa.

PrimaCat-kissanhiekka PrimaCat Fresh

 

Luottohiekka sujuvaan arkeen

PrimaCat Fresh on raikas ja luonnollinen, tiiviiksi paakkuuntuva kissanhiekka, joka on päätynyt monen kissakodin luottohiekaksi.

Luonnostaan valkoinen PrimaCat-kissanhiekka on kalsiumbentoniittia, eli luonnonsavea. Valkea Fresh-kissanhiekka miellyttää silmää ja on myös erittäin imukykyistä, nopeasti paakkuuntuvaa sekä lähes pölyämätöntä. Nämä ominaisuudet yhdessä tehokkaan hajukontrollin ja hyvän hinta-laatusuhteen kanssa tekevät Fresh-kissanhiekoista täydellisen hiekan helpottamaan kissamaisen arjen askareita.

PrimaCat Fresh -kissanhiekka on saatavilla sekä hajustamattomana että raikkaan omenan tuoksuisena Green Apple -vaihtoehtona. Voit ostaa Fresh-kissanhiekkoja joko 5 tai 10 litran pakkauksissa.

Kissanhiekkojen lisäksi PrimaCat tarjoaa laajan valikoiman kissan hyvinvointia tukevia kissanruokia. Kaikki PrimaCatin kissanruuat sisältävät runsaasti lihaa eivätkä koskaan vehnää tai lisättyä sokeria. Tutustu tuotteisiin.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!