PrimaCat kissanhiekat

Luonnollinen PrimaCat kissanhiekka

Miksi valita PrimaCat-kissanhiekka?

PrimaCat-kissanhiekka on kissanhiekkojen aatelia: tuotteemme ovat takuulla turvallisia ja ne on suunniteltu kissasi parasta ajatellen. Ja toki olemme ajatelleet omistajaakin, sillä haluamme tehdä hiekkalaatikon päivittäisestä siivoamisesta nopeaa. Kissanhiekkamme ovat luonnonsavea ja helposti paakkuuntuvia. Hiekat ovat myös lähes pölyämättömiä, minkä vuoksi hiekkojen käyttö on siistiä ja miellyttävää.

PrimaCatin 100 % luonnolliset hiekat löydät helposti lähimmästä päivittäistavarakaupastasi erittäin kilpailukykyisellä hinnalla. Lue lisää PrimaCat-kissanhiekoista

PrimaCat kissanhiekkavinkit

 

Tiesitkö tämän kissanhiekasta?

Kissanhiekan kierrätys

Kissanhiekkaa tai kissanhiekkalaatikosta siivottuja paakkuja ei saa laittaa WC-pönttöön. Kissanhiekkalaatikosta tulee siivota paakut päivittäin ja hävittää paakut sekajätteen joukossa.

Kissanhiekan vaihtO

Kissat ovat tarkkoja kissanhiekkalaatikon sisällöstä ja saattavatkin kieltäytyä käymästä asioilla, jos hiekka vaihdetaan kerralla uuteen. Kissanhiekan vaihto tulee tehdä portaittain, jotta kissa ehtii tottua uuteen hiekkaan. Aloita hiekan vaihtaminen ripottelemalla ohut kerros uutta hiekkaa vanhan hiekan päälle. Lisäile uutta hiekkaa pikkuhiljaa laatikkoon hiekkalaatikon siivoamisen yhteydessä. Kun kissa on ehtinyt tottua uuteen hiekkaan, voit vaihtaa koko kissanhiekkalaatikon sisällön uuteen hiekkaan.

Kissanhiekkalaatikon siivoaminen

  1. Täytä kissanhiekkalaatikko kissanhiekalla. Kissanhiekkalaatikossa tulisi olla vähintään 7 cm kissanhiekkaa.
  2. Siivoa paakut päivittäin.
  3. Lisää uutta hiekkaa aina kun siivoat paakut, tai tarpeen mukaan ylläpitääksesi noin 7 cm syvyyden.

Hajustettu kissanhiekka

Kissanhiekkoja myydään hajustettuna, jotta epämiellyttävät hajut peittyisivät. Osa kissoista kuitenkin välttelee hajustettua hiekkaa varsinkin, jos hiekka on uusi eikä kissa ole vielä tottunut uuteen tuoksuun. Mikäli hajustetun hiekat tuoksu on omaan mieltymykseen liian voimakas, tai kyseessä on uusi hiekka, voi hajustamatonta ja hajustettua hiekkaa käyttää 50/50-suhteessa, jolloin tuoksu on miedompi.

TUTUSTU PRIMACATIN KISSANHIEKKOIHIN

Tiedämme, että oikean kissanhiekan valinta voi olla joskus yhtä haastavaa kuin maistuvan ruoan löytäminen. Siksi kissanhiekkavalikoimamme on rakennettu suomalaista kissanomistajaa kuunnellen. Fresh-sarjan laadukkaat mikrokissanhiekat kontrolloivat hajuja ja paakkuuntuvat tiiviiksi tehden hiekkalaatikon siivoamisesta helppoa. Kissasta huolehtiminen on taitolaji.

Valkoinen kissanhiekka Green Apple PrimaCat

PrimaCatin valkoinen kissanhiekka on kalsiumbentoniittia, eli luonnonsavea, joka on luonnostaan valkoista. Hiekka on paitsi esteettinen, myös erittäin toimiva: lähes pölyämätön koostumus, nopea paakkuuntuvuus ja tehokas hajukontrolli tekevät siitä miellyttävän käyttää. Valkoista kissanhiekkaa on saatavilla sekä hajustamattomana että raikkaan omenan tuoksuisena Green Apple -vaihtoehtona.

Laatutietoisen kissan valinta 

Erittäin hienojakoiset PrimaCat Ultra Compact -sarjan kissanhiekat sopivat vaativankin kissan makuun.

Paakkuuntuva ja lähes pölyämätön kissanhiekka PrimaCat

 

Laadukkaasta harmaasta luonnonsavesta eli natriumbentoniitista valmistettu Ultra Compact -hiekka hellii kissasi tassuja ja on lähes 100 % pölyämätöntä sekä riittoisaa. Hiekan tehokas hajunsitovuus pitää epämiellyttävät tuoksut loitolla. Harmaata hiekkaa on saatavilla sekä hajustamattomana että myöskin miedolla vaniljantuoksulla. Kätevä 7 kg:n pahvipakkaus on sekä helppo kantaa kaupasta kotiin että kierrättää tyhjentyessään.

Tutustu myös PrimaCatin kissanruokiin.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!