PrimaCat kissanhiekat

Luonnollinen PrimaCat-kissanhiekka

Miksi valita PrimaCat-kissanhiekka?

PrimaCat-kissanhiekka on kissanhiekkojen aatelia, sillä olemme suunnitelleet hiekat kissasi parhaaksi. Pehmoinen PrimaCat-kissanhiekka tuntuu miellyttävältä herkkien tassujen alla, eikä lähes 100-prosenttisesti pölyämätön, hienojakoinen hiekka ärsytä kissasi keuhkoja. Toki kissanhiekan täytyy olla myös mahdollisimman helppokäyttöinen kissanomistajalle. Luonnonsavesta valmistettu PrimaCat-kissanhiekka paakkuuntuu helposti, mikä tekee kissanhiekkalaatikon päivittäisestä siivoamisesta siistiä ja nopeaa.

PrimaCatin 100 % luonnolliset kissanhiekat löydät helposti lähimmästä päivittäistavarakaupastasi kilpailukykyiseen hintaan. Lue tästä artikkelista tietoa PrimaCatin kissanhiekoista ja näppärät kissanhiekkavinkkimme.

PrimaCat kissanhiekkavinkit

 

Tiesitkö tämän kissanhiekasta?

Kissanhiekan kierrätys

Kissanhiekkaa tai kissanhiekkalaatikosta siivottuja paakkuja ei saa laittaa WC-pönttöön. Siivoa paakut pois kissanhiekkalaatikosta päivittäin, ja hävitä ne sekajätteen mukana.

Kissanhiekan vaihtO

Kissat ovat tarkkoja kissanhiekkalaatikkonsa sisällöstä ja saattavatkin kieltäytyä käymästä asioilla, jos hiekka vaihdetaan kerralla uuteen. Kissanhiekan vaihto kannattaakin tehdä asteittain, jotta kissa ehtii tottua uuteen hiekkaan. Aloita hiekan vaihtaminen ripottelemalla ohut kerros uutta hiekkaa vanhan hiekan päälle. Lisäile uutta hiekkaa pikkuhiljaa laatikkoon hiekkalaatikon siivoamisen yhteydessä. Kun kissa on ehtinyt tottua uuteen hiekkaan, voit vaihtaa hiekan kokonaan uuteen. Tiedätkö, miten kissa opetetaan hiekkalaatikolle? Lue ohjeemme kissan koulutukseen ja arkitaitojen opettamiseen.

Kissanhiekkalaatikon siivoaminen

  1. Täytä kissanhiekkalaatikko kissanhiekalla. Kissanhiekkalaatikossa tulisi olla vähintään 7 cm kissanhiekkaa.
  2. Siivoa paakut päivittäin.
  3. Siivotessasi paakut lisää aina uutta hiekkaa tai tarpeen mukaan siten, että hiekkalaatikossa säilyy noin 7-senttinen hiekkakerros.

Hajustettu kissanhiekka

Kissanhiekkoja myydään hajustettuna, jotta epämiellyttävät hajut peittyisivät. Osa kissoista kuitenkin välttelee hajustettua hiekkaa varsinkin, jos hiekka on uusi eikä kissa ole vielä tottunut uuteen tuoksuun. Jos hajustetun hiekan tuoksu on tuntuu omaan nenään liian voimakkaalta tai kyseessä on uusi hiekka, voi hajustamatonta ja hajustettua hiekkaa käyttää 50/50-suhteessa, jolloin tuoksu on miedompi.

Tiedätkö, millainen on paras kissanhiekka? Lue lisää arkeasi helpottavia kissanhiekkavinkkejä.
 

TUTUSTU PRIMACATIN KISSANHIEKKOIHIN

Tiedämme, että oikean kissanhiekan valinta voi olla joskus yhtä haastavaa kuin maistuvan ruoan löytäminen. Siksi olemme suunnitelleet kissanhiekkavalikoimamme kissanomistajien toiveiden mukaan.

Luottohiekka sujuvaan kissanhiekka-arkeen

PrimaCat Fresh-sarjan laadukkaat mikrokissanhiekat kontrolloivat hajuja ja paakkuuntuvat tiiviiksi, mikä tekee hiekkalaatikon siivoamisesta helppoa. Kissasta huolehtiminen on taitolaji.

PrimaCat valkoiset kissanhiekat

Luonnostaan valkoinen PrimaCat-kissanhiekka on kalsiumbentoniittia, eli luonnonsavea. Se on paitsi esteettinen hiekka, myös erittäin toimiva ja imukykyinen, mikä tekee PrimaCatin Fresh-kissanhiekoista miellyttäviä käyttää. Valkoista kissanhiekkaa on saatavilla sekä hajustamattomana että raikkaan omenan tuoksuisena Green Apple -vaihtoehtona.

Fresh-kissanhiekkojen ominaisuuksia:

  • Lähes pölyämätön koostumus
  • Nopea paakkuuntuvuus
  • Tehokas hajukontrolli

Laatutietoisen kissan valinta 

Erittäin hienojakoiset PrimaCat Ultra Compact -sarjan kissanhiekat sopivat vaativankin kissan makuun.

Paakkuuntuva ja lähes pölyämätön kissanhiekka PrimaCat

 

Laadukkaasta harmaasta luonnonsavesta eli natriumbentoniitista valmistettu Ultra Compact -hiekka hellii kissasi tassuja ja on lähes 100-prosenttisesti pölyämätöntä sekä erittäin riittoisaa. Hiekan tehokas hajunsitovuus pitää epämiellyttävät tuoksut loitolla.

Harmaata PrimaCat-kissanhiekkaa on saatavilla sekä hajustamattomana että miedolla vaniljantuoksulla. Kätevä 7 kilon pahvipakkaus on sekä helppo kantaa kaupasta kotiin että kierrättää.

Kissanhiekkojen lisäksi PrimaCat tarjoaa laajan valikoiman kissan hyvinvointia tukevia kissanruokia. Kaikki PrimaCatin kissanruuat sisältävät runsaasti lihaa eivätkä koskaan vehnää tai lisättyä sokeria. Tutustu tuotteisiin.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!