Tietoa meistä

Me PrimaCatilla uskomme, että jokaisella kissalla on oikeus syödä kunnon ruokaa. Meidän tehtävänämme on tarjota jokaiselle kissanomistajalle mahdollisuus hankkia rakkaalle kissalleen laadukasta ja kissan luontaista ruokavaliota vastaavaa ruokaa. Tämän vuoksi PrimaCat-tuotteet löytyvät kätevästi kaikkien saatavilla ruokakaupoista ja päivittäistavaramyymälöistä ympäri Suomen.

Kunnioitamme aidosti kissojen luontoa ja hyvinvointia; testatusti maistuvissa PrimaCat-tuotteissa on aina runsaasti lihaa eikä lainkaan vehnää tai lisättyä sokeria. Tunnemme myös kissojen luonteen ja ymmärrämme, että kissojen ruokinta on välillä todellista taidetta. Emme voi koskaan taata, että kissasi pitää meistä joka ainoa päivä, mutta me lupaamme pitää kissasi vatsasta mahdollisimman hyvää huolta päivästä toiseen. Lisäksi haluamme tehdä uusien tuotteiden kokeilun sinulle mahdollisimman riskittömäksi hyvittämällä sinulle ostamasi tuotteen, mikäli se ei sattunutkaan miellyttämään kissasi makuaisteja tällä kertaa. Lue lisää tyytyväisyystakuustamme.

Herääkö kysyttävää? Ole ihmeessä yhteydessä meihin joko asiakaspalautelomakkeen kautta tai puhelimitse. Asiakaspalvelumme vastaa suomeksi kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja reklamaatioihin maanantaista torstaihin klo 9-15.

PrimaCat on tamperelaisen Prima Pet Premium Oy:n perinteikäs tuotemerkki. Prima Pet Premium Oy on vuonna 1999 aloittanut lemmikkieläinruokien ja -tarvikkeiden valmistuttaja, maahantuoja ja tukkuliike. Meitä Prima Pettiläisiä on tänä päivänä yli kuutisenkymmentä. Joukkoon kuuluu lisäksi vähintään saman verran omia lemmikkejämme. Koska lemmikit ovat meille tärkeitä, myös hyväntekeväisyydellä on iso rooli toiminnassamme. Haluamme, että tuotteemme ovat parasta suomalaisille kissoille, koirille ja pikkulemmikeille, meiltä teille.

Lue lisää PrimaCatin tekemästä hyväntekeväisyydestä eläintensuojelun hyväksi.