PrimaCat Fillets hienostuneet annosateriat

Ylellinen filee-kissanruoka luonnollisista raaka-aineista

Tarjoa huippulaadukasta kissanruokaa lihansyöjällesi PrimaCat Fillets -aterioilla! Annospussit sisältävät runsaasti aitoja, täyteläisiä ja herkullisia fileepaloja, nestettä sekä ripauksen riisiä. Laadukkaat kissan märkäruoat ovat täysin luonnollisia, eivätkä ne sisällä lainkaan sokeria, vehnää, soijaa, maissia tai geenimuunneltuja ainesosia.

Fillets-märkäruoissa yhdistyvät laadukkaat ja luonnolliset raaka-aineet sekä vastustamaton, hienostunut maku.

PrimaCat Fillets-ateria on 100 % fileelihaa

Fillets on erinomainen täydennysravinto luontaiselle lihansyöjälle, sillä se sisältää jopa 75 % lihaa, joka on 100 % aitoa fileetä.  Tuotteissa käytetty tonnikala on pyydetty vastuullisesti delfiiniystävällisin pyyntitavoin. Laadukkaassa tonnikalan fileelihassa ei ole raskasmetallia sisältäviä tummia kohtia. Herkulliset, hyvin sulavat kanafileepalat saavat lihansyöjäsi kehräämään tyytyväisenä. Voit tarjota Fillets -märkäruokaa kuivaruoan ohessa tuomaan maistuvuutta sekä nestettä kissasi ruokavalioon.

MONIPUOLINEN FILLETS-SARJA ON LIHANSYÖJÄN LUKSUSTA

Pitääkö kissasi hyytelömärkäruoasta, vai maistuuko liha paremmin veden seassa? PrimaCat Fillets -sarjasta löydät molemmat vaihtoehdot! Valitse siis sopiva Fillets-märkäruoka ylellisestä makuvalikoimastamme lihansyöjäsi mieltymyksen mukaan.

Märkäruokasarja sisältää kuusi houkuttelevaa makua:

 

Voit kokeilla Fillets-aterioitamme riskittä, sillä annamme kaikille PrimaCat-ruokatuotteille 100 % maistuvuus- ja laatutakuun. 

Annospussit ovat saatavilla 50 g:n yksittäispakkauksissa sekä kätevässä nelipakkauksessa. Laadukkaat märkäruoat löydät helposti marketin hyllyiltä!

Tutustu PrimaCat Fillets -märkäruokaan

HUOMIOIMME KISSAN LUONTAISEN RAVINNONTARPEEN

Haluamme PrimaCatilla tarjota jokaiselle kissanomistajalle mahdollisuuden hankkia rakkaalle kissalleen laadukasta ja kissan luontaista ravinnontarvetta vastaavaa ruokaa. Kissa on puhtaasti lihansyöjä, joten sen ruokavalion tulee sisältää runsaasti lihaa. 

Eläinperäiset proteiinit eli valkuaisaineet ovat kissan tärkein energianlähde, sillä kissa hyödyntää kasviperäisiä proteiineja hyvin heikosti. Proteiinit toimivat lihaksiston ja kudosten tärkeinä rakennusaineina. Rasvat ovat kissan toiseksi tärkein energianlähde ja elimistön kannalta tärkeä ravintoaine. Kissa saa eläinrasvasta välttämättömiä rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä mm. ihon ja turkin terveydelle sekä munuaisten toiminnalle.

Vesi on yksi kissan ruokinnan tärkeimmistä elementeistä; kissalla on luonnostaan heikko janontunne, sillä luonnossa se on tottunut saamaan tarvitsemansa nesteen saaliinsa mukana. Vettä sisältävää märkäruokaa tarjoamalla voit edistää kissasi nesteensaantia. Kissan hiilihydraatin tarve on puolestaan vähäinen, sillä sen ruoansulatusjärjestelmä perustuu proteiini- ja rasvapitoisen ruoan käsittelyyn. Lue lisää kissan luontaisesta ravinnontarpeesta!

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!