PrimaCat Soup-keitot uutuus

Uudet viljattomat Soup-keittoruoat!

PrimaCat Soup -sarja tuo uuden ainutlaatuisen keittovaihtoehdon markettien hyllyille

PrimaCat Soup-sarjan keittoruoat tarjoavat luonnollisia ja maistuvia täydennysravintoja kissallesi. Soup-keitot ovat runsaasti lientä sisältäviä kissan märkäruokia, jotka ovat sokerittomia ja viljattomia, eivätkä keitot sisällä lainkaan kasviperäisiä ainesosia. Annosruoat sisältävät runsaasti herkullista lientä sekä 100% aitoa ja mehukasta kananlihaa tai tonnikalaa.

Lihaisat raaka-aineet ja priima reseptimme tekevätkin PrimaCat-keitoista ennennäkemättömän laadukkaan vaihtoehdon marketin kissanruokahyllyn keittovalikoimaan. Soup-sarjan täydennysravinnot sopivat erinomaisesti annettavaksi kuivaruoan ohessa, maistuvuutta ja kissan nesteensaantia lisäämään.

Keitot ovat saatavilla kaupoista sekä 40 g yksittäispakkauksissa, että kätevissä neljän annospussin monipakkauksissa.

PrimaCat uutus Soup-keittoruoat


KAksi HErkullista makua:

PrimaCat Soup-kissanruoat ovat helppo tapa huolehtia kissan nesteensaannista

Kissoilla on luonnostaan heikko janon unne ja tämän vuoksi kissan tuleekin saada tarvitsemansa neste pääasiassa ruoasta. Sen takia luonnollisesti paljon nestettä sisältävät ruoat, kuten Soup-täydennysravintomme, soveltuvat erinomaisesti tukemaan kissan nesteensaantia.

Kissan ruokinta on taitolaji – siksi PrimaCat tarjoaa valikoiman tuotteita, joiden avulla kissan monipuolinen ja laadukas ruokinta on helppoa.
Kissojen keitot ja muut märkäruoat ovatkin hyvä tapa lisätä ruoan maistuvuutta. Keitot ja muut PrimaCat-täydennysravinnot sopivat erinomaisesti tarjottavaksi esimerkiksi kuivaruoan ohessa.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!