PrimaCat Soup-keitot uutuus

Lientä ja lihaa – viljattomat Soup-keittoruoat!

PrimaCat Soup-sarjan keittoruoat ovat luonnollisia ja maistuvia täydennysravintoja kissallesi. Soup-keitot sisältävät runsaasti herkullista lientä , mutta eivät lainkaan kasviperäisiä ainesosia. Annosten liha on 100 % aitoa ja mehukasta kanan tai tonnikalan fileelihaa, ja keitot ovat sokerittomia ja viljattomia.

Lihaisat raaka-aineet ja priima reseptimme tekevätkin PrimaCat-keitoista ennennäkemättömän laadukkaan vaihtoehdon marketin kissanruokahyllyn keittovalikoimaan. Soup-sarjan täydennysravinnot sopivat erinomaisesti annettavaksi kuivaruoan ohessa, maistuvuutta ja kissan nesteensaantia lisäämään.

Keitot ovat saatavilla kaupoista sekä 40 g yksittäispakkauksissa, että kätevissä neljän annospussin monipakkauksissa.


KAksi HErkullista makua:

PrimaCat Soup -kissanruoat ovat helppo tapa huolehtia kissan nesteensaannista

Luonnossa saalistava kissa saa tarvitsemansa nesteen pääosin pyydystämistään saaliseläimistä, kuten hiiristä. Tästä johtuen kissan luontainen janon tunne on heikko ja kotiruokinnassa on tärkeää huolehtia, että kissa saa ravinnostaan tarpeeksi nestettä. Siksi kissan ruokavalioon kannattaa sisällyttää kissan nesteensaantia tukevia ruokia, kuten PrimaCat Soup-täydennysravintojamme.

Kissan ruokinta on taitolaji – siksi PrimaCat tarjoaa valikoiman tuotteita, joiden avulla kissan monipuolinen ja laadukas ruokinta on helppoa.
Kissojen keitot ja muut märkäruoat ovatkin hyvä tapa lisätä ruoan maistuvuutta. Keitot ja muut PrimaCat-täydennysravinnot sopivat erinomaisesti tarjottavaksi esimerkiksi kuivaruoan ohessa.

 

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!