PrimaCat viljattomat kissanherkut

Lihaisat ja viljattomat kissanherkut ilman lisättyä sokeria!

Jokainen kissa on omanlaisensa yksilö, ja jotkut ovat erityisesti herkkujen perään. Haluamme varmistaa, että myös herkkusuut voivat hyvin. Siksi PrimaCat kissanherkkusarja on toteutettu  kuluttajien toiveiden mukaisesti* ja jokaisen kissan yksilölliseen herkkumakuun sopivaksi: ei viljoja, ei lisättyä sokeria, mutta runsaasti lihaa mausta tinkimättä. Kissanherkut löytyvät helposti päivittäistavarakauppojen kissanruokahyllystä. Myös kissan herkuttelu on taitolaji.

 

PrimaCat viljattomat kissan herkut


VILJATONTA VAANIJALLE
Viekas vaaniminen vaatii energiaa, mutta ei viljoja. Luontaisesta saaliistaan kissa saa kasvipohjaisia hiilihydraatteja vain hiiren vatsalaukun sisällön verran – miksi siis kissan herkuissakaan pitäisi olla viljoja? Kaikki PrimaCatin kissanherkut ovat viljattomia ja sopivat tämän vuoksi myös herkkävatsaisille kissoille. Kissanherkut ovat valmistettu herkullisia liharaaka-aineita käyttäen, mausta ja laadusta tinkimättä. Tutustu viljattomiin PrimaCat herkkuihin.

 

PrimaCat sokerittomat kissan herkut


SOKERITONTA SEIKKAILIJALLE
Tutkimusten mukaan kissa ei maista makeaa makua. Tästä huolimatta sokeri voi silti aiheuttaa kissalle erilaisia terveydellisiä ongelmia, kuten ylipainoa tai sokeritautia, joita aktiivinen kissa ei kaipaa seikkailujaan häiritsemään. PrimaCatin kissanherkkuihin ei ole lisätty sokeria ja siksi ne ovatkin erinomaisia makupaloja kissamaisen hurjastelun lomaan. Katso valikoima, mikä herkuista on suosikkisi?

 

PrimaCat lihaisat kissan herkut


LIHAISAA LAISKOTTELIJALLE
Rapeaa vai pehmeää? Kalaa vai kanaa? Miksei vaikka kaikkia! PrimaCat -kissanherkut sisältävät aina runsaasti lihaa, sekä lisänä kissalle elintärkeää tauriinia. Herkuttelun ei tarvitse olla epäterveellistä, ja siksi PrimaCatin kissanherkut onkin suunniteltu lihansyöjän tarpeisiin, ilman heikosti hyödynnettävissä olevia viljoja. Laadukas tuotesisältö, herkullinen maku ja laaja valikoima koostumuksissa ja lihavaihtoehdoissa tarjoavat taidokkaalle laiskottelijalle mukavaa vaihtelua päivittäisiin herkkuhetkiin.
 

*Teimme kuluttajatutkimuksen teille, suomalaisille kissanomistajille, ja suunnittelimme uuden PrimaCat -valikoiman toiveidenne mukaisesti. 

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!