Lihaisat ja laadukkaat kissan kuivaruoat PrimaCat

Lihaisa kissan kuivaruoka lähikaupastasi

Onko sinulla etsinnässä korkealaatuinen kissan kuivaruoka, joka tukee kissasi hyvinvointia ja terveyttä? PrimaCat -kissan kuivaruuat ovat vahvalla ammattitaidolla Suomessa suunniteltuja täysravintoja, jotka nojaavat kissan ruokinnan perusasioihin: aina runsaasti lihaa eikä lainkaan kissalle turhaa vehnää tai lisättyä sokeria. Lue lisää kissan ruokinnan perusteista.

Tässä artikkelissa pääset tutustumaan kuivaruokavalikoimaamme ja lukemaan, miksi kissan kuivaruoka kannattaa vaihtaa PrimaCatiin. PrimaCatin kuivaruokavalikoimasta löydät monta vaihtoehtoa kissasi yksilöllisiin tarpeisiin.

PrimaCat kissan kuivaruoka

 

Viljaton kissan kuivaruoka

PrimaCatin täysin viljattomat kissan kuivaruuat sisältävät rutkasti tuoretta lihaa ja sopivat erityisen hyvin etenkin herkkävatsaisille kissoille. Kissan ruokinta on taitolaji, sillä kissan makuaistia voi olla toisinaan hyvin vaikea miellyttää. Raksujen sisältämä tuore liha tai kala ovatkin omiaan herättelemään kissan vaativia makunystyröitä.

Valikoimastamme löydät kolme erilaista viljatonta kuivaruokaa, joista PrimaCat Viljaton Kalkkuna -kuivaruoka ei sisällä lainkaan perunaa. Ruokaan on lisätty ripaus hyönteisproteiinia, joka on sekä ekologinen että kissalle luontainen proteiininlähde. Hyönteisproteiinin ansiosta tämä kissan kuivaruoka on myös erityisen maistuvaa.

PrimaCat Viljaton Kana -kuivaruoka on hyvä perusruoka kaikille aikuisille kissoille. 

Aktiiviselle kissalle suosittelemme PrimaCat Viljaton lohi -kissan kuivaruokaa, joka sisältää mukavasti rasvaa ja josta kissa saa runsaasti elintärkeitä omega-rasvahappoja.

Lue lisää viljattomasta kissanruuasta.

Telmiikö kodissasi kissanpentu? Vehnätön ja maissiton PrimaCat Kanaa pennuille ja emokissoille -kuivaruoka sisältää 50 % kanaa sekä runsaasti eläinperäistä proteiinia ja rasvaa tukemaan kissanpennun tervettä kasvua. Tutustu tuotteeseen.

Vehnätön kissan kuivaruoka

PrimaCat Kanaa steriloiduille sisäkissoille ja Lohta aikuisille sisäkissoille -kuivaruuat ovat paitsi vehnättömiä myös massittomia, ja niissä on reilusti proteiinia kissan luontaisiin tarpeisiin. Steriloiduille kissoille suunniteltujen kuivaruokien kivennäisainepitoisuus tukee kissan virtsateiden hyvinvointia, sillä leikatut kissat ovat usein alttiita virtsatievaivoille. Lue lisää leikatun kissan ruokinnasta.

Myös vehnättömät kuivaruokamme sisältävät tuoretta lihaa parantamaan raksujen maistuvuutta.

Onko kissallasi taipumusta lihomiseen? Kokeile vehnätöntä PrimaCat Kanaa aikuisille, steriloiduille kissoille -kuivaruokaa, jonka rasvapitoisuus on sopiva painonhallintaa tarvitsevalle kissalle. Lue myös ohjeemme ylipainoisen kissan ruokintaan ja laihduttamiseen.

MIKSI kissan kuivaruoka kannattaa vaihtaa PRIMACATIIN?

PrimaCatin kissan kuivaruoka yhdistää sekä kissalle itselleen että kissanomistajalle tärkeät ominaisuudet:

  • Korkea lihapitoisuus laadukkaista raaka-aineista
  • Huolellisesti suunniteltu, kissan terveyttä tukeva ravintosisältö
  • Herkullinen maku
  • Helppo saatavuus päivittäistavarakaupoista
  • Erinomainen hinta-laatu-suhde

Kissa voi hyvin, kun sen katse on kirkas ja eloisa, karva kiiltää, kynnet ovat vahvat ja ruuansulatus toimii. PrimaCatin kissan kuivaruoka sisältää laadukkaita eläinproteiineja ja -rasvoja, jotka antavat kissallesi energiaa, ja luonnolliset prebiootit edistävät kissan suoliston hyvinvointia. Sinkki yhdessä biotiinin kanssa auttaa pitämään kissasi turkin kunnossa ja kynnet vahvoina.

Kuivaruokiin lisätty tauriini varmistaa, että kissasi saa ruuastaan välttämättömät aminohapot elimistönsä rakennusaineiksi. Superfoodsekoitus puolestaan tarjoaa luontaisia antioksidantteja, jotka auttavat ylläpitämään kissan vastustuskykyä.

Muistathan huolehtia kissan riittävästä nesteytyksestä antamalla kissallesi märkäruokaa kuivaruuan ohella, sillä kissan täytyy saada suurin osa tarvitsemastaan nesteestä ruuan mukana. Testaa esimerkiksi viljattomia ja lihaisia PrimaCat Classic -märkäruokia.

Kokeile helposti

Tiedämme, että kissa ei välttämättä huoli uutta ruokaa kovin helposti. Siksi tarjoamme kaikille tuotteillemme täyden tyytyväisyystakuun. Jos tuote ei miellytä sinua tai kissaasi, hyvitämme ostoksesi. Lue myös vinkkimme kissan ruuan vaihtamiseen.

PrimaCat-kissanruoat ovat saatavilla laajasti ympäri Suomen. Tutustu jälleenmyyjiimme.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!