PrimaCat kissanruoka Ellen Jokikunnas

Laadukasta kissanruokaa ruokakaupasta

Ellen Jokikunnas: "En meinannut uskoa, että näin laadukas kissanruoka löytyy marketista järkevään hintaan."

Juontaja Ellen Jokikunnaksen kotoa löytyvät kissat, bengali Vokko sekä maatiaiskissa Pippa, ovat syöneet PrimaCatin tuotteita jo useamman vuoden ajan. Tarve kissojen ruokavalion muutokseen syntyi bengalikissa Vokon saapuessa perheeseen. ”Bengaleilla on rodunomainen erityistarve runsaasti eläinproteiinia sisältävään ravintoon, jossa ei ole mielellään lainkaan viljaa.” Ellen kertoo.

 

OSTOPAIKKA EI KERRO KISSANRUOAN LAADUSTA 

Kuten monet kissanomistajat, Ellen Jokikunnas kääntyi laadukasta kissanruokaa etsiessään eläinkauppojen puoleen. ”Ostin ennen eläinkaupasta kalliita kissanruokia, kunnes aloin selata marketissa kissanruokien tuoteselosteita. Löysin PrimaCatin, jonka tuotteet sisältävät kissan luontaiseen ravinnontarpeeseen tarvittava määrä lihaa, eikä mitään turhaa, kuten vehnää tai sokeria.” Ellen kertoo innostuneena.

PrimaCat kissanruoka Ellen Jokikunnas

Kissanruoan ostopaikka ei aina kerro kissanruoan laadusta, vaan tärkeintä kissanruoan valinnassa on varmistaa, että kissanruoka vastaa kissan luontaiseen ravinnontarpeeseen. Me PrimaCatilla haluamme varmistaa, että jokaisella kissalla on mahdollisuus saada laadukasta ravintoa, joka tekee sille hyvää. Siksi kissanruokamme löytyvät tavallisista ruokakaupoista ja marketeista, jolloin ne ovat jokaisen kissanomistajan helposti ostettavissa.

KISSANRUOAN LAATU SELVIÄÄ TUOTESELOSTEESTA

Me PrimaCatilla tiedämme, että kissan ruokinta on taitolaji. PrimaCat -kissanruokasarja on suunniteltu lihansyöjän ruokavaliota ajatellen, siksi hiilihydraattien määrä on rajoitettu, ja liha tai kala on aina ruokiemme pääraaka-aine. Lisäksi hiilihydraatin ja kuidun lähteiksi on valittu vain hyvin sulavia hiilihydraatin ja kuidun lähteitä, ei koskaan vehnää, maissia tai lisättyä sokeria. Tutkimalla kissanruoan tuoteselosteen voit varmistua siitä, että tarjoamasi ravinto vastaa kissasi tarpeisiin ja pitää huolta kissasi hyvinvoinnista  – joka päivä.

Ellen Jokikunnas ja kissa PrimaCat
  • Lihan tai kalan tulee aina olla tuotteen pääraaka-aine, jolloin se lukee ensimmäisenä tuoteselosteessa. Eläinproteiini on kissan tärkein energianlähde ja sisältää kissalle elintärkeitä aminohappoja, kuten tauriinia ja arginiinia.
  • Tietyt hiilihydraatinlähteet voivat aiheuttaa allergiaoireita joillekin kissoille. Siksi herkkävatsaiselle kissalle on hyvä valita vehnättömiä tai viljattomia kissanruokia.
  • Sokerit eivät kuulu kissan ruokavalioon ja voivat aiheuttaa kissalle ruuansulatusvaivoja tai ylipainoa.
  • Laadukas kissanruoka sisältää kaikki kissan tarvitsemat vitamiinit ja kivennäisaineet tasapainoisessa suhteessa.

ME OLEMME TUKENASI KISSASI RUOKAVALION MUUTOKSESSA

Kissanruokinta on taitolaji, ja terveellisempään kissanruokaan vaihtaminen voi olla joskus haastavaa, etenkin jos kissa on jo tottunut syömään esimerkiksi sokeria tai runsaasti hiilihydraatteja sisältävää ruokaa. Mahdotonta se ei kuitenkaan ole. Kissanruoan vaihtaminen vaatii vain totuttelua, muutamaa kikkaa ja rutkasti kärsivällisyyttä.

Ellen Jokikunnas vaihtoi maatiaiskissa Pipan vanhaa ruokaa pikkuhiljaa PrimaCatiin lisäämällä sitä ensin vanhan ruoan sekaan, kunnes Pippa söi uutta ruokaa hyvällä halulla. ”Jouduin kattamaan välillä melkoisen PrimaCat-buffetin, jotta löytyi ruoka, jota Pippa söi totutellessaan sokerittomaan ruokaan." Lue vinkkimme, miten nirsonkinkissan saa syömään uutta ruokaa.

Eikö ruoka maistunut?

Uuteen, terveelliseen kissanruokaan totuttelu ole aina helppoa. Voit kuitenkin kokeilla PrimaCat-tuotteita riskittä, sillä tuotteillamme on 100 prosenttinen laatu- ja tyytyväisyystakuuHyvitämme ostamasi tuotteen, mikäli emme onnistuneet miellyttämään kissasi makunystyröitä. Tavoitteenamme on hyvinvoiva kissa, ja tyytyväinen omistaja!

PrimaCat tyytyväisyystakuu kissanruoka
Bengalikissa lepäämässä

Miksi kissa ei syö?

Kissan ruokailukäytös voi vaikuttaa nirsoilulta monesta eri syystä. Lue lisää, mistä kissan valikoiva ruokailu voi johtuaja tutustu vinkkeihimme nirson kissan ruokinnasta.