Ellen Jokikunnas ja kissa PrimaCat

Sokeroimaton kissanruoka kissasi parhaaksi

Tiesitkö, että monet kaupoissa myytävät kissanruoat sisältävät lisättyä sokeria? Sokeri on kissalle tarpeetonta, eikä se kuulu kissan luontaiseen ruokavalioon. Sokerin ja ylipäätään hiilihydraattien liiallinen saanti voi aiheuttaa kissalle terveysongelmia, kuten ylipainoa. Kissat eivät maista kunnolla makeaa makua, mutta saattavat siitä huolimatta tottua piilosokeria sisältävään kissanruokaan. Sokeri muuttaa kissanruoan makua ja tuoksua, mikä saattaa vaikeuttaa kissan ruoan vaihtamista terveellisempään vaihtoehtoon. Lue lisää sokerista kissanruoassa.

”Aloin tutkia kissanruokien pakkausselosteita, ja yllätyin, kuinka monessa kissanruoassa on kissalle tarpeettomia ainesosia, kuten vehnää ja sokeria. Ilokseni löysin kuitenkin PrimaCatin, jonka lihapitoisuus on korkea, ja se on vieläpä saatavilla tavallisesta ruokakaupasta erikoisliikkeiden sijaan”, kertoo Ellen Jokikunnas

Haluamme tarjota kissallesi mahdollisimman terveellistä, hyvinvointia tukevaa ravintoa, minkä vuoksi PrimaCat-kissanruoat eivät koskaan sisällä lisättyä sokeria. PrimaCat-kissanruokien resepti nojaa kissan ruokinnan perusasioihin ja vastaa kissan lajityypillisiin tarpeisiin.

 


Miten saan kissani syömään uutta ruokaa?

Kissat ovat monesti hyvin valikoivia ruokailijoita, joiden valintoja ohjailevat muun muassa yksilölliset makumieltymykset ja tottumus tietynlaiseen ruokaan. Siksi kissan ruoan vaihtaminen voi joskus olla hankalaa.

Totuta kissa uuteen ruokaan vähitellen. Pääset alkuun näillä ohjeilla:

  1. Tarjoa 1–2 päivän ajan pieni annos uutta kissanruokaa vanhan ruoan rinnalla omassa kupissaan, jotta kissa tottuu uuden ruoan tuoksuun ja voi halutessaan maistaa sitä.
  2. Sekoita seuraavaksi uutta ja vanhaa ruokaa samaan kuppiin. Laita alussa uutta ruokaa noin 1/5 ja lisää uuden ruoan määrää asteittain seuraavina päivinä.
  3. Noin viikon kuluttua voit tarjota kokonaan uutta ruokaa, jos kissa on oppinut syömään sitä yhdessä vanhan ruoan kanssa. Jos kissa ei ole vielä tottunut uuteen ruokaan, jatka sekoituksen tarjoamista ja kokeile antaa pelkästään uutta ruokaa myöhemmin uudelleen.

Lue lisää vinkkejä, miten onnistua kissan ruoan vaihtamisessa.

 

”Jouduin kattamaan välillä melkoisen PrimaCat-buffetin, jotta löytyi ruoka, jota Pippa söi totutellessaan sokerittomaan ruokaan. Tiedän kissanomistajakollegoja, joilla on varsinainen temppuarmeija tukenaan kissan ruokinnassa. Se on välillä haastavaa, mutta onneksi löytyy PrimaCatin kaltaisia asiantuntijoita, jotka ymmärtävät ongelman ja tarjoavat tukea. Laajasta valikoimasta löytyvät sopivat tuotteet tilanteeseen kuin tilanteeseen”, Ellen kertoo. 

 

PrimaCat kissanruoka Ellen Jokikunnas


 

Tyytyväisyystakuu tekee PrimaCatin testaamisesta helppoa

Kissoja voi olla toisinaan vaikea miellyttää, ja joskus kissa vain kieltäytyy syömästä tiettyä ruokaa. Jos kissasi ruoan vaihtaminen ei onnistukaan, ei syytä huoleen! Tarjoamme kaikille PrimaCat-tuotteille täyden tyytyväisyystakuun, jonka turvin voit testata PrimaCatin kissanruokia helposti ja huoletta. Jos tuotteemme ei maistunut kissallesi tai olit siihen muutoin tyytymätön, hyvitämme ostoksesi. Lue lisää tyytyväisyystakuusta ja riskittömästä kokeilusta.

PrimaCat kissanruoka Ellen Jokikunnas

 

”Näen päivittäin kissoistani, että ne ovat aktiivisia ja seurallisia, ja niiden turkit kiiltävät. Tulee omistajana turvallinen tunne siitä, että ruokin kissoja oikeanlaisella ravinnolla. Tiedän, että heillä on kaikki hyvin, ja se on kaikkein tärkeintä.” – Ellen Jokikunnas

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!