PrimaCat Viljaton Kalkkuna -kuivaruoka hyönteisproteiinilisällä

Viljaton kissan kuivaruoka maistuu nirsollekin kissalle

PrimaCat Viljaton kissan kuivaruoka löytyy ruokakauppojen hyllystä joko kanan, lohen tai kalkkunan makuisena. Herkullista PrimaCat Viljaton Kalkkuna -kuivaruokaa, täydentää ripaus ravinteikasta ja ekologista hyönteisproteiinia. Lue tästä artikkelista kissanomistajien kokemuksia Viljaton Kalkkuna -kuivaruoasta.

”Ostin testiin tätä uutta ruokaa pienellä riskillä, sillä kaappi on puolillaan vanhoja kuivaruokia. Tämä viljaton kissan kuivaruoka maistuikin niin hyvin, että muut kuivaruoat eivät seniorikissoillemme Hugolle ja Sisulle enää kelpaakaan! Syötän tätä ruokaa mielelläni kissoilleni, koska lihapitoisuus on korkea. Sen huomaa myös siitä, että kissat tulevat kylläisiksi eivätkä käy ruoan herkullisuudesta huolimatta jatkuvasti ruokakupilla.”

HERKULLINEN perunaton ja VILJATON kissan kuivaruoka

PrimaCat Viljaton Kalkkuna -kuivaruoan pääraaka-aine on suussa sulava tuore kalkkuna, joka on myös monen kissan suosikkimaku. Olemme suunnitelleen raksujen kivennäisainepitoisuuden erityisesti steriloitujen kissojen tarpeisiin, mutta tämä viljaton kissan kuivaruoka sopii erinomaisesti kaikille aikuisille kissoille. Lue lisää leikatun kissan ruokinnasta.

Viljaton Kalkkuna -kuivaruoassa yhdistyy kaikki PrimaCat-kissanruokien suosikkiominaisuudet: viljattomuus, steriloiduille ja sisäkissoille sopiva ravintoainekoostumus sekä runsas lihapitoisuus maistuvasta kalkkunasta.

”Nirso Julius-kissani ei suostunut enää hampaanpoiston jälkeen syömään kuivaruokaa. Mieli muuttui kuitenkin heti, kun tarjosin uutta Viljaton Kalkkuna -täysravintoa. Kuivaruoka maistuu myös toisen kissani mielestä niin hyvältä, että pelkän märkäruoan vaatiminen on vähentynyt.”

Viljattomuus ja hyvin siedetyt proteiininlähteet tekevät Viljaton Kalkkuna -kuivaruoasta kokeilemisen arvoisen ruoan etenkin herkkävatsaiselle kissalle. Kalkkuna on luonnostaan vähärasvaista, minkä ansiosta tämä viljaton kissan kuivaruoka voi sopia myös rauhallista elämää viettäville seniorikissoille ja painonhallintaa tarvitseville kissoille. Katso vinkkimme ikääntyvän kissan ruokintaan.

Muista PrimaCatin viljattomista kuivaruoista poiketen Viljaton Kalkkuna -kuivaruoka ei sisällä perunaa. 

PrimaCat Viljaton kissan kuivaruoka raaka-aineet


MUKANA RAVINTORIKASTA HYÖNTEISPROTEIINIA

Lisäsimme Viljaton Kalkkuna -kissanruokaan hyönteisproteiinia mustasotilaskärpäsentoukista. Hyönteiset ovat kissalle luontaista ravintoa, ja mustasotilaskärpäsentoukat sisältävät muun muassa runsaasti proteiinia, hyviä rasvahappoja ja kissalle elintärkeää tauriinia. Lisäksi ne ovat hyvin sulavia ja ekologisia proteiininlähteitä:

  • Käyttämämme mustasotilaskärpäsentoukat tulevat Alankomaista.
  • Toukat ovat elinolosuhteiltaan vaatimattomia. Niiden kasvatukseen ei tarvita isoja tiloja tai suuria investointeja.
  • Toukat eivät tuota kasvaessaan metaania.
  • Aikuiset mustasotilaskärpäset eivät syö eivätkä vaadi hoitoa.
  • Toukkia ruokitaan viljatuotteiden valmistuksessa syntyvillä sivutuotteilla, mikä edistää kiertotaloutta.
  • Vaihtolämpöisyytensä ansiosta mustasotilaskärpäsentoukat muuttavat ravintonsa tehokkaasti proteiiniksi. 

Tiedätkö, mitä kaikkea kuuluu kissan lajinmukaiseen ruokavalioon? Tutustu kissalle luontaiseen ruokavalioon.

Olemme suunnitelleet PrimaCat-kissanruokien reseptit vuosikymmenten kartuttamalla vahvalla ammattitaidolla kissan hyvinvointi ja terveys edellä. PrimaCat-kuivaruokien ravitsemuksellista arvoa lisää superfoodsekoitus, josta kissasi saa luontaisesti vitamiineja ja elimistöä suojaavia antioksidantteja. Valmistamme kissojen kuivaruoat omalla tehtaallamme Euroopassa ilman säilöntäaineita tai keinotekoisia maku- ja väriaineita.

PrimaCat Viljaton kissan kuivaruoka on maistuva ja erittäin lihaisa täysravinto kaikille kissoille


PRIMACAT TARJOAA MONIPUOLISEN VALIKOIMAN KISSASI RUOKINTAAN

"Minttu suhtautui aluksi uuteen kuivaruokaan tutkaillen, mutta nyt se maistuu PrimaCatin muiden täysravintojen lisäksi oikein hyvin, ja uusi kuivaruoka katoaa Mintun kupista nopeammin kuin muut kuivaruoat."

Kissan ruokinta on taitolaji, joka vaatii toisinaan luovia ratkaisuja, mutta ennen kaikkea laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja. Siksi PrimaCat-tuotteissa on runsaasti valinnanvaraa kissasi yksilöllisiin makumieltymyksiin ja tarpeisiin. Kaikki tuotteemme ovat sokerittomia, ja valikoimastamme löydät niin kuivaruoat, märkäruoat kuin terveelliset herkutkin kissasi hemmotteluun. Katso kolme perusasiaa, joihin kissanruokamme aina nojaavat.

PrimaCat Viljaton Kalkkuna -kuivaruoan löydät ruokakauppojen ja markettien hyllyiltä sekä 400 gramman että 1,4 kilon pakkauksissa. Etsi lähin PrimaCat-jälleenmyyjäsi, ja testaa maistuvaa viljatonta raksua kissallesi!  

Kommentit tuotteesta on kerätty PrimaCatin testiryhmältä, joka pääsi kokeilemaan ensimmäisenä PrimaCat Viljaton Kalkkuna -kuivaruokaa.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!