• 90 % proteiinista eläinperäistä
  • Tuoretta kanaa
  • Optimoitu leikatun kissan tarpeisiin
  • Sopii painonhallintaan
  • Tasapainottaa virtsateiden hyvinvointia
  • Vehnätön ja maissiton
  • Ei lisättyä sokeria

PrimaCat Kanaa aikuisille, steriloiduille sisäkissoille on houkuttelevan lihaisa kissanruoka, joka on suunniteltu erityisesti steriloitujen kissojen tarpeisiin. Kuivaruokaan on lisätty tuoretta kanaa, joka lisää ruoan houkuttelevuutta valikoivammankin kissan asteikolla. Me nimittäin tiedämme, että kissan ruokkiminen on taitolaji, jossa kaikki keinot ovat sallittuja.

Kananmakuinen ruokamme sopii kaikille kotikissoille, mutta se sisältää steriloidulle kissalle optimaaliset kivennäispitoisuudet esimerkiksi magnesiumin ja natriumin suhteen. Hieman tavanomaista ruokaa alhaisempi rasvapitoisuus auttaa säilyttämään kissasi linjakkaan olemuksen.

Optimaalinen proteiinien ja rasvojen suhde pitää huolta kissan hyvinvoinnista läpi elämän. Kaikkien kuivaruokiemme proteiinista 90 % on eläinperäistä, sillä proteiinit ovat kissan tärkein energianlähde. Keskimääräistä alhaisemman kalsium-, fosfori- ja magnesiumpitoisuuden vuoksi myös virtsakiteistä kärsivät kissat hyötyvät tästä kissanruoasta, joka tasapainottaa virtsateiden hyvinvointia. Lisätty biotiini ja sinkki tukevat turkin ja ihon sekä kynsien hyvinvointia. Psylliumkuidut edesauttavat ruoansulatuksen toimintaa ja ehkäisevät harmillisten karvapallojen muodostumista.

PrimaCat-täysravinnot ovat täysin vehnättömiä. Poistimme resepteistämme myös maissin, joka aiheuttaa monelle kissalle suolistovaivoja. PrimaCat -tuotteet eivät sisällä koskaan lisättyä sokeria. Tarkkaan suunnitellun reseptin luonnolliset prebiootit edistävät hyvälaatuisten suolistobakteerien kasvua ja tukevat kissan sisäelinten terveyttä sekä ruuansulatusta. Viiden superfoodin sekoitus kaikissa kuivaruoissamme toimii luontaisena antioksidanttien lähteenä, jotta kissasi voi hyvin kaikissa elämänvaiheissa.

Pakkauskoot:
400 g
1,4 kg
4 kg

Koostumus

Dehydratoitu kana 35 %, riisi, kaura, tuore kana 10 %, kananrasva, kuivattu omena, psyllium, lohiöljy, panimohiiva, kananmaksa, prebiootit MOS & FOS (200 mg/kg), superfood-sekoitus 500 mg/kg (tyrni, karpalo, kissanminttu, rosmariini, levä).

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 32 %, raakarasva 11 %, raakakuitu 3,7 %, kosteus 10 %, hehkutusjäännös 5,5 %, kalsium 1,1 %, fosfori 0,8 %, natrium 1 %, magnesium 0,05 %, Omega 3: 0,25 %, Omega 6: 1,7 %. Metabolinen energia: 3610 kcal/kg.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

A-vitamiini 20 000 I.U., D3-vitamiini 800 I.U., E-vitamiini 600 mg, koliinikloridi 2200 mg, biotiini 2 mg, sinkki 150 mg, rauta 50 mg, mangaani 60 mg, kaliumjodidi 3,5 mg, kupari 10 mg, seleeni 0,2 mg, tauriini 2000 mg. Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile kuivana tai haalealla vedellä kostutettuna. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Päivittäiset ruokintamäärät voivat vaihdella esim. kissan koon, iän, aktiivisuuden ja ulkolämpötilan mukaan. Ruoka suositellaan tarjoiltavaksi vähintään kahdessa erässä päivän aikana.

Käyttöohjeet

Säilytä avattu pakkaus suljettuna kuivassa ja viileässä.

Ruokintasuositus

Kissan paino 2-3 kg 3-5 kg 5-7 kg
RUOAN MÄÄRÄ/VRK 40-55 g 55-80 g 80-100 g

Valmistettu

Tšekissä

Packaging and recycling

Other plastic
Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.