• 90 % proteiinista eläinperäistä
  • Tuore kana takaa maistuvuuden
  • Viljaton resepti on suunniteltu herkkävatsaisille kissoille
  • Ei lisättyä sokeria
  • Sopii erityisesti aktiivisille ja nuorille kissoille

PrimaCat Viljaton Kana -kissanruoka on suunniteltu suomalaisten kissanomistajien toiveiden mukaisesti. Tämän täysin viljattoman ja maissittoman kuivaruuan pääraaka-aineena on herkullinen, tuore kana, jota nirsoimmankin kissan on vaikea – muttei toki mahdoton – vastustaa.

Me PrimaCatilla tiedämme, että kissan ruokinta on taitolaji. Sen vuoksi aluamme tarjota siihen parhaan mahdollisen avun jokaiselle kissanomistajalle. Viljaton kananmakuinen ruokamme sopii kaikille kotikissoille, mutta erityisesti aktiivisille kissoille ja nuorille kissoille, joilla on korkeampi energiantarve. Viljat olemme korvanneet vaihtoehtoisilla hiilihydraatin lähteillä, jotka sopivat usein myös herkkävatsaisille kissoille. Optimoitu proteiinien ja rasvojen suhde pitää huolta kissan hyvinvoinnista läpi elämän.

Kaikkien kuivaruokiemme proteiinista 90 % on eläinperäistä, sillä eläinperäiset proteiinit ovat kissan tärkein energianlähde. Tarkkaan suunnitellun reseptin luonnolliset prebiootit pitävät yllä hyvälaatuisten suolistobakteerien kasvua ja tukevat kissan sisäelinten terveyttä sekä ruoansulatusta. Lisätty lohiöljy, sinkki ja biotiini pitävät kissasi turkin hyväkuntoisena ja kynnet vahvoina ja terävinä.

Kaikki PrimaCat-kissanruuat ovat aina vehnättömiä ja maissittomia, tämä tuote täysin viljaton. Ja koska kissojen hyvinvointi on meille reseptien suunnittelun perusta ei tuotteissamme ole myöskään lisättyä sokeria, joka voi aiheuttaa kissalle terveydellisiä ongelmia. Tarkoin suunniteltu viiden superfoodin sekoitus kaikissa kuivaruoissamme toimii luontaisena antioksidanttien lähteenä, jotta kissasi voi hyvin kaikissa elämänvaiheissa.

Pakkauskoot:
400 g
1,4 kg
4 kg

Koostumus

Tuore kana 26 %, dehydratoitu kana 26 %, herne, peruna, dehydratoitu kalkkuna 10 %, kananrasva, kuivattu omena, lohiöljy, panimohiiva, kananmaksa, prebiootit MOS & FOS (200 mg/kg), superfood-sekoitus 500 mg/kg (tyrni, karpalo, kissanminttu, rosmariini, levä).

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 31 %, raakarasva 15 %, raakakuitu 4,1 %, kosteus 10 %, hehkutusjäännös 7 %, kalsium 1,4 %, fosfori 1,1 %, natrium 0,4 %, magnesium 0,1 %, Omega 3: 0,35 %, Omega 6: 2,1 %. Metabolinen energia: 3720 kcal/kg.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

A-vitamiini 20 000 I.U., D3-vitamiini 800 I.U., E-vitamiini 600 mg, koliinikloridi 2200 mg, biotiini 2 mg, sinkki 150 mg, rauta 50 mg, mangaani 60 mg, kaliumjodidi 3,5 mg, kupari 10 mg, seleeni 0,2 mg, tauriini 2000 mg. Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile kuivana tai haalealla vedellä kostutettuna. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Päivittäiset ruokintamäärät voivat vaihdella esim. kissan koon, iän, aktiivisuuden ja ulkolämpötilan mukaan. Ruoka suositellaan tarjoiltavaksi vähintään kahdessa erässä päivän aikana.

Käyttöohjeet

Säilytä avattu pakkaus suljettuna kuivassa ja viileässä.

Ruokintasuositus

Kissan paino 2-3 kg 3-5 kg 5-7 kg
RUOAN MÄÄRÄ/VRK 35-50 g 50-70 g 70-90 g

Valmistettu

Tšekissä

Packaging and recycling

Other plastic
Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.