• Maistuvuus tuoreesta kalkkunasta
  • Lisänä hyvin sulavaa ja ekologista hyönteisproteiinia
  • Optimoitu leikatun kissan tarpeisiin
  • Sopii painonhallintaan
  • Täysin viljaton resepti
  • Ei lisättyä sokeria
  • Valmistettu Euroopassa

PrimaCat Viljaton Kalkkuna on erityisesti steriloitujen aikuisten kissojen tarpeisiin suunniteltu kuivaruoka, joka viljattomuutensa ja hyvin siedettyjen proteiininlähteittensä ansiosta voi olla sopiva vaihtoehto myös herkkävatsaisille kissoille. Täysin viljattoman kuivaruoan pääraaka-aine on herkullinen tuore kalkkuna, joka auttaa lisäämään kissanruoan maistuvuutta.

Kissan ruokinta on taitolaji, joka vaatii kissanomistajalta toisinaan paljon vaivaa. Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen avun kissasi ruokintaan. Siksi tämä viljaton ja perunaton kalkkunanmakuinen PrimaCat-kissanruoka sopii kaikille aikuisille kissoille. Kuivaruoan kivennäispitoisuudet esimerkiksi magnesiumin ja natriumin suhteen on kuitenkin optimoitu erityisesti steriloiduille kissoille sopiviksi. 

Kissan tärkein energianlähde on hyvälaatuinen eläinperäinen proteiini, minkä vuoksi tämän kuivaruoan sisältämästä proteiinista 78 % on eläin- ja hyönteisperäistä. Olemme lisänneet kuivaruokaan ripauksen hyönteisproteiinia. Hyönteiset ovat kissalle luontaista ravintoa , sillä vaistojensa virittämänä saalistajana kissa pyydystää mielellään esimerkiksi pörrääviä kärpäsiä  ja muita hyönteisiä.  Kuivaruoan hyönteisproteiini tulee mustasotilaskärpäsentoukista, joiden tiedetään olevan hyvin sulava ja erittäin ravinteikas proteiininlähde. Niiden hyödyntäminen lemmikinruoassa tukee myös kestävää kehitystä muun muassa siksi, että toukkien tuotanto aiheuttaa vähän päästöjä ja toukat voivat syödä monenlaista biomassaa. Kuivaruoan valmistuksessa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Alankomaista.

Huolellisesti suunnitellut PrimaCat-kissanruoat pitävät huolta kissasi hyvinvoinnista läpi elämän. Proteiinien ja rasvojen suhde on optimoitu tarkasti, ja kaikki kuivaruokamme sisältävät luonnollisia prebiootteja tukemaan suoliston terveyttä ja toimivaa ruoansulatusta. Tässä kuivaruoassa on myös hyvin sulavaa psylliumkuitua, joka ehkäisee ikävien karvapallojen muodostumista ja edistää ruoansulatuksen toimintaa. Terve, kiiltävä turkki sekä vahvat ja terävät kynnet ovat tärkeä osa kissan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jotta kissasi turkki ja kynnet pysyvät kunnossa, kaikkiin PrimaCat-kuivaruokiin on lisätty lohiöljyä, sinkkiä ja biotiinia. Kuivaruokiin lisätyt superfoodit toimivat luonnollisina vitamiinien ja elimistön soluja suojaavien antioksidanttien lähteinä.

Viljattomat PrimaCat-täysravinnot eivät sisällä lainkaan viljoja, kuten vehnää tai maissia, eikä tuotteissamme ole lisättyä sokeria, joka voi aiheuttaa kissalle terveysongelmia. Kissasi hyvinvointia tukevat PrimaCat-kuivaruoat valmistetaan korkealaatuisista eurooppalaisista raaka-aineista.

Pakkauskoot:
400 g
1,4 kg

Koostumus

Tuore kalkkuna 26 %, dehydratoitu kalkkuna 22 %, herne 20 %, kananrasva 7 %, herneproteiini 7 %, hyönteisproteiini (Hermetia illucens-larvae) 4 %, lignoselluloosa 3 %, hydrolysoitu kananmaksa 3 %, lohiöljy 2 %, panimohiiva 2 %, suola 2 %, psyllium 1 %, hernejauho 0,46 %, tyrni 0,1 %, karpalo 0,1 %, kissanminttu 0,1 %, rosmariini 0,1 %, merilevä 0,1 %, MOS 0,017 %, FOS 0,014 %, jukkauute 0,009 %.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 32 %, raakarasva 15 %, kuitu 3,5 %, kosteus 10 %, hehkutusjäännös 8,2 %, kalsium 1 %, fosfori 0,8 %, natrium 0,9 %, magnesium 0,04 %, Omega 3: 0,2 %, Omega 6: 1,0 %. Metabolinen energia: 3710 kcal/kg.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

A-vitamiini (3a672a) 23000 I.U., D3-vitamiini (3a671) 900 I.U., E-vitamiini (3a700) 750 mg, tauriini (3a370) 2500 mg, sinkki (3b606) 150 mg, rauta (3b106) 50 mg, mangaani (3b504) 60 mg, kupari (3b406) 12 mg, kaliumjodidi (3b201), seleeni (3b810) 0,18 mg. Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja: Tokoferoliuutetta kasviöljystä (1b306(i)), askorbyylipalmitaattia (1b304) ja rosmariiniuutetta.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile kuivana tai kevyesti kostutettuna. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Päivittäiset ruokintamäärät voivat vaihdella esim. kissan koon, iän, aktiivisuuden ja ulkolämpötilan mukaan. Ruokintasuositus; kts. taulukko pakkauksesta. Parasta ennen -päiväys ja eränumero: kts. pakkausleima. Säilytä avattu pakkaus suljettuna kuivassa ja viileässä.

Käyttöohjeet

Säilytä avattu pakkaus suljettuna kuivassa ja viileässä.

Ruokintasuositus

Kissan paino 2-3 kg 3-5 kg 5-7 kg
RUOAN MÄÄRÄ/VRK 35-50 g 50-70 g 70-90 g

Valmistettu

Tšekissä

Pakkaus ja kierrätys

Other plastic
Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.