• 90 % proteiinista eläinperäistä
  • Tuore lohi tekee mausta vastustamattoman
  • Lohiöljy edistää turkin ja ihon hyvinvointia
  • Viljaton resepti on suunniteltu herkkävatsaisille kissoille
  • Ei lisättyä sokeria
  • Sopii erityisesti aktiivisille tai nuorille kissoille

PrimaCat Viljaton Lohi -kissanruoka syntyi suomalaisten kissanomistajien toiveesta saada markkinoille lihaisa ja viljaton kuivaruoka. Tämän täysin viljattoman ja maissittoman kissanruuan pääraaka-aineena on tuore, herkullinen lohi sekä erinomaisesti sulava kana.

Kissan ruokkiminen on taitolaji, ja haluamme tarjota siihen parhaan mahdollisen avun – siksi kuivaruoassamme käytetään tuoretta, kissaa luontaisesti houkuttelevaa kalaa. Lohi on myös erinomainen Omega-rasvahappojen lähde ja sen luontaisesti korkeampi Omega-3-pitoisuus tasapainottaa ruoan rasvahappokoostumusta. Viljaton PrimaCat-kissanruoka sopii kaikille sisäkissoille, mutta sen korkea liha- ja energiapitoisuus antaa virtaa myös hieman aktiivisimme kotikissoille sekä nuorille kissoille. Viljat on korvattu vaihtoehtoisilla, hyvin sulavilla hiilihydraatin lähteillä, jotka sopivat usein myös herkkävatsaisille kissoille.


Kissan pitää saada energiansa hyvin imeytyvistä eläinproteiineista,
jotka ovat sen tärkein energianlähde. Siksi kaikkien kuivaruokiemme proteiinista 90 % on eläinperäistä. Optimaalinen proteiinien ja rasvojen suhde pitää huolta kissan hyvinvoinnista pennusta senioriksi. Tarkkaan suunnitellun reseptin luonnolliset prebiootit pitävät yllä hyvälaatuisten suolistobakteerien kasvua ja tukevat kissan sisäelinten terveyttä sekä ruoansulatusta. Lisätty lohiöljy, sinkki ja biotiini pitävät kissasi turkin hyväkuntoisena ja kynnet valmiina kiipeilyyn.

PrimaCat-kissanruoat ovat aina vehnättömiä, tämä tuote täysin viljaton. Kissanomistajien palautteen perusteella poistimme resepteistämme myös turhan maissin, joka aiheuttaa monelle kissalle suolistovaivoja. Tuotteissamme ei ole lisättyä sokeria, joka voi aiheuttaa kissalle terveydellisiä ongelmia. Viiden superfoodin sekoitus kaikissa kuivaruoissamme toimii luontaisena antioksidanttien lähteenä, jotta kissasi voi hyvin joka päivä.

Pakkauskoot:
400 g
1,4 kg

Koostumus

Tuore lohi 26 %, dehydratoitu kana 26 %, herne, peruna, dehydratoitu kalkkuna 12 %, kananrasva, kuivattu omena, lohiöljy, panimohiiva, kananmaksa, prebiootit MOS & FOS (200 mg/kg), superfood-sekoitus 500 mg/kg (tyrni, karpalo, kissanminttu, rosmariini, levä)

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 33 %, raakarasva 17 %, raakakuitu 3,5 %, kosteus 10 %, hehkutusjäännös 7,1 %, kalsium 1,4 %, fosfori 1,1 %, natrium 0,2 %, magnesium 0,1 %, Omega 3: 0,9 %, Omega 6: 2,2 %. Metabolinen energia: 3840 kcal/kg.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

A-vitamiini 20 000 I.U., D3-vitamiini 800 I.U., E-vitamiini 600 mg, koliinikloridi 2200 mg, biotiini 2 mg, sinkki 150 mg, rauta 50 mg, mangaani 60 mg, kaliumjodidi 3,5 mg, kupari 10 mg, seleeni 0,2 mg, tauriini 2000 mg. Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile kuivana tai haalealla vedellä kostutettuna. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Päivittäiset ruokintamäärät voivat vaihdella esim. kissan koon, iän, aktiivisuuden ja ulkolämpötilan mukaan. Ruoka suositellaan tarjoiltavaksi vähintään kahdessa erässä päivän aikana.

Käyttöohjeet

Säilytä avattu pakkaus suljettuna kuivassa ja viileässä.

Ruokintasuositus

Kissan paino 2-3 kg 3-5 kg 5-7 kg
RUOAN MÄÄRÄ/VRK 35-50 g 50-70 g 70-90 g

Valmistettu

Tšekissä

Packaging and recycling

Other plastic
Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.