• 90 % proteiinista eläinperäistä
  • Tuoretta kanaa
  • Vehnätön ja maissiton
  • Ei lisättyä sokeria
  • Alle vuoden ikäisille kissanpennuille sekä tiineille ja imettäville emoille
  • Kalsium tasapainotettu kasvavan pennun luuston tarpeisiin

PrimaCat Kanaa pennuille ja emokissoille -kissanruoka on erityisesti kissanpennuille sekä tiineille ja imettäville emokissoille suunniteltu lihaisa kuivaruoka. Tämä kissanruoka on erittäin energiapitoista ja ravinteikasta, sillä kasvavat pennut sekä odottavat ja imettävät emot tarvitsevat hieman lisäpuhtia lautaselleen. Maistuvuutta ruokaan tuo tuore kana, jota ei ole reseptissä säästelty. Pieni nappulakoko sopii hyvin pennun suuhun.

Kissan kasvun aikana proteiinien laatu on erityisen merkittävä, ja siksi tuotteen proteiinista 90 % on eläinperäistä. Kissan pitää saada energiansa hyvin imeytyvistä eläinproteiineista, joten valitsimme penturuoan mauksi herkullisen ja helposti imeytyvän kanan. Luustolle tärkeä kalsium on tasapainotettu kasvavan pennun tarpeisiin ja pitää huolta myös imettävän kissan luuston terveydestä. Ruoka sisältää kissalle välttämättömiä aminohappoja. Ruoassa on huomioitu myös kasvavan pennun korostunut tarve tauriinille. Ihon ja turkin hyvinvoinnista huolehtivat mm. ruokaan lisätyt biotiini ja sinkki. Lue lisää kissanpennun ruokinnasta sekä tiineen tai imettävän emokissan ruokinnasta.

PrimaCat-täysravinnot ovat aina täysin vehnättömiä. Kissanomistajien toiveesta päätimme poistaa resepteistämme myös maissin, joka aiheuttaa monelle kissalle vatsavaivoja. Emme lisää kissanruokiimme koskaan sokeria, sillä se voi aiheuttaa kissalle terveydellisiä ongelmia. Viiden superfoodin sekoitus kaikissa kuivaruoissamme toimii luontaisena antioksidanttien lähteenä, jotta kissasi voi hyvin kaikissa elämänvaiheissa.

Pakkauskoot:
400 g
1,4 kg

Koostumus

Dehydratoitu kana 40 %, riisi, kaura, tuore kana 10 %, kananrasva, kuivattu omena, lohiöljy, panimohiiva, kananmaksa, prebiootit MOS & FOS (200 mg/kg), superfood-sekoitus 500 mg/kg (tyrni, karpalo, kissanminttu, rosmariini, levä).

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 36,0 %, raakarasva 18,0 %, raakakuitu 2,6 %, kosteus 10,0 %, hehkutusjäännös 7,0 %, kalsium 1,5 %, fosfori 1,1 %, natrium 0,2 %, magnesium 0,1 %. Omega 3: 0,35 %, Omega 6: 2,5 %. Metabolinen energia: 3950 kcal/kg.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

A-vitamiini 22000 I.U., D3-vitamiini 900 I.U., E-vitamiini 600 mg, koliinikloridi 2400 mg, biotiini 2,2 mg, sinkki 160 mg, rauta 55 mg, mangaani 65 mg, kaliumjodidi 4 mg, kupari 12 mg, seleeni 0,2 mg, tauriini 2200 mg. Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile kuivana tai kevyesti kostutettuna. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Päivittäiset ruokintamäärät voivat vaihdella esim. kissan koon, iän, aktiivisuuden ja ulkolämpötilan mukaan. Ruoka suositellaan tarjoiltavaksi vähintään kahdessa erässä päivän aikana. Tiineelle tai imettävälle emokissalle suositellaan vapaata ruokintaa, eli täysravintoa tulisi olla riittävästi saatavilla koko ajan.

Käyttöohjeet

Säilytä avattu pakkaus suljettuna kuivassa ja viileässä.

Ruokintasuositus

Kissan paino 2-4 kk 4-6 kk 6-12 kk
RUOAN MÄÄRÄ/VRK 40-60 g 60-75 g 75-105 g

Valmistettu

Tšekissä

Packaging and recycling

Other plastic
Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.