PrimaCat Viljaton Kalkkuna -kuivaruoka hyönteisproteiinilisällä

Uusi Viljaton Kalkkuna -kuivaruoka maistuu nirsollekin kissalle

PrimaCat Viljaton -kissan kuivaruokasarja sai odotetun uutuuden! Nyt kanan ja lohen lisäksi tarjolla on entistäkin maistuvampi PrimaCat Viljaton Kalkkuna -kuivaruoka, jota olemme täydentäneet ripauksella ravinteikasta ja ekologista hyönteisproteiinia.

”Ostin testiin tätä uutta ruokaa pienellä riskillä, sillä kaappi on puolillaan vanhoja kuivaruokia. Uusi ruoka maistuikin niin hyvin, että muut kuivaruoat eivät seniorikissoillemme Hugolle ja Sisulle enää kelpaakaan! Syötän tätä ruokaa mielelläni kissoilleni, koska lihapitoisuus on korkea. Sen huomaa myös siitä, että kissat tulevat kylläisiksi eivätkä käy ruoan herkullisuudesta huolimatta jatkuvasti ruokakupilla.”

HERKULLINEN VILJATON JA PERUNATON KISSANRUOKA

Kalkkuna on monen kissan suosikkimaku, ja uuden viljattoman kuivaruokamme pääraaka-aine onkin suussa sulava tuore kalkkuna. Tämän kuivaruoan kivennäispitoisuudet on suunniteltu erityisesti steriloidun kissan tarpeisiin, mutta ruokaa voi tarjota huoletta kaikille aikuisille kissoille.

Viljaton Kalkkuna -kuivaruoassa yhdistyykin kaikki PrimaCat-kissanruokien suosikkiominaisuudet: viljattomuus, steriloiduille ja sisäkissoille sopiva ravintoainekoostumus sekä runsas lihapitoisuus maistuvasta kalkkunasta.

”Nirso Julius-kissani ei suostunut enää hampaanpoiston jälkeen syömään kuivaruokaa. Mieli muuttui kuitenkin heti, kun tarjosin uutta Viljaton Kalkkuna -täysravintoa. Kuivaruoka maistuu myös toisen kissani mielestä niin hyvältä, että pelkän märkäruoan vaatiminen on vähentynyt.”

Viljattomuutensa ja hyvin siedettyjen proteiininlähteidensä ansiosta Viljaton Kalkkuna -kuivaruoka voi olla hyvä valinta etenkin herkkävatsaiselle kissalle. Kalkkuna on luonnostaan vähärasvaista, minkä ansiosta tämä kuivaruoka voi sopia myös rauhallista elämää viettäville seniorikissoille ja painonhallintaa tarvitseville kissoille.

Muista PrimaCatin viljattomista kuivaruoista poiketen Viljaton Kalkkuna -kuivaruoka ei sisällä perunaa. 

PrimaCat Viljaton Kalkkuna -kuivaruoka on maistuva ja erittäin lihaisa täysravinto kissoille


MUKANA RAVINTORIKASTA HYÖNTEISPROTEIINIA

Lisäsimme uuteen kissanruokaamme hyönteisproteiinia mustasotilaskärpäsentoukista. Hyönteiset ovat kissalle luontaista ravintoa, ja mustasotilaskärpäsentoukat sisältävät muun muassa runsaasti proteiinia, hyviä rasvahappoja ja kissalle elintärkeää tauriinia.  Lisäksi ne ovat hyvin sulavia ja ekologisia proteiininlähteitä:

  • Käyttämämme mustasotilaskärpäsentoukat tulevat Alankomaista.
  • Toukat ovat elinolosuhteiltaan vaatimattomia. Niiden kasvatukseen ei tarvita isoja tiloja tai suuria investointeja.
  • Toukat eivät tuota kasvaessaan metaania.
  • Aikuiset mustasotilaskärpäset eivät syö eivätkä vaadi hoitoa.
  • Toukkia ruokitaan viljatuotteiden valmistuksessa syntyvillä sivutuotteilla, mikä edistää kiertotaloutta.
  • Vaihtolämpöisyytensä ansiosta mustasotilaskärpäsentoukat muuttavat ravintonsa tehokkaasti proteiiniksi. 
PrimaCat Viljaton Kalkkuna -kuivaruoan raaka-aineet ovat ensiluokkaisia

Olemme suunnitelleet PrimaCat-kissanruokien reseptit vuosikymmenten kartuttamalla vahvalla ammattitaidolla kissan hyvinvointi ja terveys edellä. PrimaCat-kuivaruokien ravitsemuksellista arvoa lisää superfoodsekoitus, josta kissasi saa luontaisesti vitamiineja ja elimistöä suojaavia antioksidantteja. Valmistamme kissojen kuivaruoat omalla tehtaallamme Euroopassa ilman säilöntäaineita tai keinotekoisia maku- ja väriaineita.

PRIMACAT TARJOAA MONIPUOLISEN VALIKOIMAN KISSASI RUOKINTAAN

"Minttu suhtautui aluksi uuteen kuivaruokaan tutkaillen, mutta nyt se maistuu PrimaCatin muiden täysravintojen lisäksi oikein hyvin, ja uusi kuivaruoka katoaa Mintun kupista nopeammin kuin muut kuivaruoat."

Kissan ruokinta on taitolaji, joka vaatii toisinaan luovia ratkaisuja, mutta ennen kaikkea laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja. Siksi PrimaCat-tuotteissa on runsaasti valinnanvaraa kissasi yksilöllisiin makumieltymyksiin ja tarpeisiin. Kaikki tuotteemme ovat sokerittomia, ja valikoimastamme löydät niin kuivaruoat, märkäruoat kuin terveelliset herkutkin kissasi hemmotteluun.

Uudet PrimaCat Viljaton Kalkkuna -kuivaruoat löydät ruokakauppojen ja markettien hyllyiltä sekä 400 gramman että 1,4 kilon pakkauksissa. Etsi lähin PrimaCat-jälleenmyyjäsi, ja testaa maistuvaa uutuutta kissallesi!  

Kommentit uutuustuotteesta on kerätty PrimaCatin testiryhmältä, joka pääsi kokeilemaan ensimmäisenä PrimaCat Viljaton Kalkkuna -kuivaruokaa.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!