PrimaCat Classic-täysravinnot ovat suomalaisten kissojen suosikkeja

Suositut Classic-märkäruoat kissan jokapäiväiseen ruokintaan

Kissan ruokinta on taitolaji, jonka tavoitteena on aina hyvinvoiva lemmikki. PrimaCat Classic on kissan märkäruoka, joka antaa ravitsevan pohjan kissasi terveelliselle ruokavaliolle. Classic-täysravinnoista kissasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet.

Classic-märkäruoat ovat PrimaCatin suosituin tuotesarja, joka on kehitetty asiakkaiden toiveiden pohjalta. Classicien huolella suunniteltu resepti vastaa kissan luontaisiin ravitsemustarpeisiin maistuvuutta unohtamatta:

  • Kissa on ehdoton lihansyöjä, joka ei tarvitse viljoja ruokavalioonsa. Siksi erittäin lihaisat Classic-märkäruoat ovat täysin viljattomia.
  • Tasapainoinen aminohappokoostumus varmistaa kissallesi tauriinin ja muiden elintärkeiden aminohappojen riittävän saannin.
  • Mureiden lihasuikaleiden ja mehukkaan kastikkeen tai hyytelön optimaalinen 50/50-suhde tukee kissasi nesteytystä. Kissalla on luontaisesti heikko janontunne, ja sen täytyy saada suurin osa tarvitsemastaan nesteestä ravinnostaan.
  • Biotiini ja sinkki auttavat pitämään kissasi turkin, ihon ja kynnet vahvoina ja terveinä.
  • Classic-kissanruoat eivät sisällä lainkaan kissalle tarpeetonta lisättyä sokeria.

Lue lisää, mitä kuuluu kissan lajityypilliseen ruokavalioon.

PrimaCat Classic-täysravinnot eivät sisällä viljoja tai lisättyä sokeria


Kissan märkäruoka yksilöllisiin tarpeisiin

Asuuko kotonasi leikattu sisäkissa tai ylipainoinen kissa? PrimaCat Classic kissan märkäruoka steriloiduille kissoille on erinomainen valinta, kun kissa tarvitsee painonhallintaa. Leikatuille kissoille suunnitellut Classic-märkäruoat sisältävät hieman tavallista vähemmän rasvaa, ja niiden kivennäisainekoostumus auttaa ehkäisemään steriloiduille ja kastroiduille kissoille tyypillisiä virtsatievaivoja. Tutustu runsaasti lihaa sisältävään kalkkunan makuiseen steriloitujen kissojen Classiciin. Voit valita kissallesi myös Lohta kastikkeessa -kissanruoan steriloiduille kissoille.

Onko kotiisi kenties vasta muuttanut kissanpentu? PrimaCatin valikoimasta löytyy myös kissan märkäruoka alle vuoden ikäisille kissanpennuille. PrimaCatin penturuoassa on sopiva rasvapitoisuus kasvavalle kissalle sekä lisättyjä omega-3-rasvahappoja tukemaan kissanpennun hermoston ja näön kehitystä. Lue lisää lihaisan herkullisesta kissanpentujen Classic-märkäruoasta.

Runsas valikoima kissasi suosikkimakuja

Jonain päivänä kissallesi maistuu mainiosti siipikarja, mutta toisena päivänä vain kala saattaa houkutella kissan ruokakupin ääreen. Kissojen ailahteleva mieli voikin hankaloittaa kissan ruokintaa.

PrimaCatin ratkaisu kissanruokinnan pulmiin on Classic-kissanruokasarjan laaja makuvalikoima:

  • Suomalaisten kissojen suosikkimaut: siipikarja, nauta, kala ja lammas sekä Classic-uutuusmaut ankka ja kalkkuna.
  • Kaikki makuvaihtoehdot saatavilla kastikeaterioina.
  • Neljä hyytelöateriaa: kala, lammas, nauta ja siipikarja.

Klassikkoateriat kätevissä lajitelmapakkauksissa

Aikuisten kissojen herkullisia Classic-makuja voi ostaa sekä yksittäisinä aterioina että käytännöllisissä lajitelmapakkauksissa. Neljä erilaista lajitelmapakkausta helpottaa kissasi ruokintaa ja tuo vaihtelua kissan päivittäiseen ruokavalioon. Jokaisessa lajitelmapakkauksessa on kaikkiaan 12 annosateriaa.

Hyytelölajitelmassa ja kastikelajitelmassa on kolme annospussia neljää eri makua: siipikarjaa, nautaa, kalaa ja lammasta. Asiakkaiden toiveesta PrimaCatin valikoimassa on nyt myös siipikarjalajitelma, jossa ei ole lainkaan kalaa. Tämä lajitelma sisältää neljä ateriaa kutakin herkullista makua: kalkkunaa, ankkaa ja siipikarjaa.

Myös steriloitujen kissojen Classic-annosateriat on saatavilla omassa lajitelmapakkauksessaan, joka sisältää sekä kalkkunaa että lohta kastikkeessa.

PrimaCat Classic -märkäruokien valmistus

Valmistamme laadukkaat PrimaCat Classic -täysravinnot omalla tehtaallamme Tšekeissä, ja merkittävä osa niiden raaka-aineista tulee tehtaamme läheltä Euroopasta. Tutustu PrimaCat-kissanruokien valmistusmaihin ja raaka-aineiden alkuperään.

Kokeile riskittä PrimaCat Classic -märkäruokia

Koska kissat osaavat toisinaan olla hyvin valikoivia ruokailijoita, kaikilla PrimaCat-tuotteilla on 100-prosenttinen maistuvuus- ja laatutakuu. Jos ostamasi kissan märkäruoka ei miellytäkään kissaasi, korvaamme tuotteen sinulle. Lue lisää tyytyväisyystakuusta.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!