• Kalkkunaa sisältävä kissan täysravinto
  • 1–12 kuukauden ikäisille kissanpennuille
  • Omega-3-rasvahappoja aivojen ja näön kehitykseen
  • 50/50-suhteessa lihasuikaleita ja kastiketta
  • Ei viljaa eikä lisättyä sokeria
  • Valmistettu Euroopassa

Kissan ensimmäinen elinvuosi on herkkää kasvun ja kehityksen aikaa, minkä vuoksi kissanpennun on tärkeä saada sen tarpeita vastaavaa ruokaa. PrimaCat Kalkkunaa kastikkeessa kissanpennuille -märkäruoan resepti on suunniteltu tukemaan 1–12 kuukauden ikäisen kissanpennun kasvua.

Kissanpennun ruokinnassa tärkeintä on laadukas, lihapitoinen ruokavalio, joka sisältää kissanpennun tarvitsemat ravintoaineet. Täysravintoon lisätyt omega-3-rasvahapot auttavat edistämään kissan aivojen ja näön kehitystä. Tämä viljaton märkäruoka kissanpennuille sisältää runsaasti lihaa eikä lainkaan kissalle tarpeetonta lisättyä sokeria. Kissa maistaa heikosti makean maun, mutta voi silti tottua sokeroituun kissanruokaan. Siksi kissalle kannattaa antaa mahdollisimman terveellistä, sokeroimatonta ruokaa jo pentuiästä lähtien. Lue lisää kissanpennun ruokinnasta.

Lihaisassa täysravinnossa on puolet kastiketta ja puolet herkullisia kalkkunanmakuisia lihasuikaleita. Olemme huolehtineet eläinperäisen proteiinin saannista valmistamalla lihasuikaleet 88-prosenttisesti liha- ja eläinperäisistä raaka-aineista, minkä lisäksi ruoassa on lisättyä tauriinia varmistamaan tämän elintärkeän aminohapon saanti.

Voit täydentää kissanpentusi ruokavaliota PrimaCat Kanaa pennuille ja emokissoille -kuivaruoalla. Pennulle kannattaa tarjota erimakuisia ja koostumukseltaan erilaisia ruokia, jotta se tottuu monipuoliseen ruokavalioon ja ruoan vaihtaminen on aikuisena helpompaa.

Kissa kasvaa noin yhden vuoden ikään saakka, minkä jälkeen kissan ruoan voi vähitellen vaihtaa esimerkiksi aikuisten kissojen Classic-märkäruokaan. Tutustu ohjeisiimme kissan ruoan vaihtamiseen.  Valmistamme kissanpentujen märkäruoan ja muut Classic-kissanruoat laadukkaista raaka-aineista omalla tehtaallamme Euroopassa ilman viljoja, soijaa, lisättyä sokeria tai geenimuunneltuja ainesosia. Tutustu Classic-valikoimaan.

Pakkauskoot:
4 x 85 g
85 g

Koostumus

88 % liha- ja eläinperäiset tuotteet fileepaloissa (14 % kalkkunaa), mineraalit, öljyt ja rasvat (1 % lohiöljy), kasviperäiset tuotteet (0,4 % inuliini), hedelmät (0,1 % kuivattu karpalo). Kastikkeen ja fileen suhde 50/50.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 10 %, raakarasva 5 %, hehkutusjäännös 2 %, kosteus 80 %, raakakuitu 0,3 %, kalsium 0,27 %, fosfori 0,2 %, natrium 0,2 %, omega-3 rasvahappo 0,15 %. Metabolinen energia: 93 kcal/100 g.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

D3-vitamiini (3a671) 160 IU, E-vitamiini (3a700) 100 mg, tauriini (3a370) 520 mg, biotiini (3a880) 0,1 mg, sinkki (3b605) 10 mg, mangaani (3b502) 2 mg, jodi (3b202) 0,2 mg, kupari (3b405) 1,2 mg.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile huoneenlämpöisenä. Säilytys avaamattomana kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa 2 pv. Parasta ennen -päiväys ja eränumero ks. pakkaus.

Käyttöohjeet

Säilytys avaamattomana kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa 2 pv. Parasta ennen -päiväys ja eränumero ks. pakkaus.

Ruokintasuositus

Kissan paino 4-12 kuukautta alle 4 kuukautta
RUOAN MÄÄRÄ/VRK 3 pss 2,5 pss

Valmistettu

Tšekissä

Pakkaus ja kierrätys

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.