• Lohta sisältävä kissan täysravinto
  • 1–12 kuukauden ikäisille kissanpennuille
  • Omega-3-rasvahappoja aivojen ja näön kehitykseen
  • 50/50-suhteessa lihasuikaleita ja kastiketta
  • Ei viljaa eikä lisättyä sokeria
  • Valmistettu Euroopassa

Oikeanlainen ravinto on hyvin tärkeää kasvavalle kissanpennulle. Alle vuoden ikäinen kissa tarvitseekin erityisesti kissanpennun tarpeisiin tehtyä ruokaa. PrimaCat Classic Lohta kastikkeessa kissanpennuille -märkäruoka on suunniteltu tukemaan 1–12 kuukauden ikäisten pentujen kasvua.

Kissa on ehdoton lihansyöjä, eikä sen elimistö juurikaan hyödynnä hiilihydraatteja. Siksi kissanpennullekin täytyy tarjota lihaisaa ruokaa, josta se saa tarvitsemansa ravintoaineet. PrimaCatin kissanpentujen märkäruuan fileepalat sisältävät 88 % liha- ja eläinperäisiä tuotteita, joten kissasi eläinperäisen proteiinin saanti on turvattu. Lisäsimme reseptiin myös omega-3-rasvahappoja tukemaan pennun aivojen ja näön kehitystä sekä kissoille elintärkeää aminohappoa tauriinia. Lue tarkemmin kissanpennun ruokinnasta.

PrimaCatin kissanpennun märkäruoka on viljaton täysravinto, josta puolet on kastiketta ja puolet herkullisia, lohta sisältäviä fileepaloja. Kissoilla on luonnostaan heikko janontunne, joten nesteen saaminen ruuasta on niille tärkeää.

PrimaCatin kissanruuat eivät koskaan sisällä lisättyä sokeria. Sokeri on kissalle turha hiilihydraatin lähde, joka voi tuoda mukanaan terveysongelmia. Vaikka kissa ei juurikaan maista makeaa, se voi tottua sokeroituun ruokaan, jolloin terveellisempään ruokaan vaihtaminen voi olla vaikeaa. Siksi kissalle kannattaa antaa pentuiästä lähtien sen terveyttä tukevaa, sokeroimatonta ruokaa. Lue lisää sokerista kissanruuissa.

Valikoimastamme löydät myös Kalkkunaa kastikkeessa kissanpennuille -märkäruuan, ja voit täydentää kissanpentusi ruokavaliota Kanaa pennuille ja emokissoille -kuivaruualla. Pennulle kannattaa tarjota maultaan ja koostumukseltaan erilaisia ruokia, jotta se tottuu monipuoliseen ruokavalioon ja ruuan vaihtaminen aikuisena on helpompaa. Kissa kasvaa noin yksivuotiaaksi asti, minkä jälkeen voit vaihtaa sen ruuan pikkuhiljaa aikuisille kissoille suunniteltuihin Classic-märkäruokiin. Tutustu ohjeisiimme kissan ruuan vaihtamisesta.

Valmistamme kaikki Classic-märkäruokamme laadukkaista raaka-aineista omalla tehtaallamme Tšekissä ilman viljoja, soijaa, lisättyä sokeria tai geenimuunneltuja ainesosia. Tutustu koko Classic-valikoimaan.

Pakkauskoot:
4 x 85 g
85 g

Koostumus

73,5 % liha- ja eläinperäiset tuotteet fileepaloissa, kalat ja kalatuotteet (14,5 % lohta fileepaloissa), mineraalit, öljyt ja rasvat (1 % pellavansiemenöljy), kasviperäiset tuotteet (0,4 % inuliini), tyrni (0,1 %). Kastikkeen ja fileen suhde 50/50.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 10 %, raakarasva 5 %, hehkutusjäännös 2 %, kosteus 80 %, raakakuitu 0,3 %, kalsium 0,27 %, fosfori 0,2 %, natrium 0,2 %, omega-3 rasvahappo 0,15 %. Metabolinen energia: 93 kcal/100 g.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

D3-vitamiini (3a671) 160 IU, E-vitamiini (3a700) 100 mg, tauriini (3a370) 520 mg, biotiini (3a880) 0,1 mg, sinkki (3b605) 10 mg, mangaani (3b502) 2 mg, jodi (3b202) 0,2 mg, kupari (3b405) 1,2 mg.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile huoneenlämpöisenä. Säilytys avaamattomana kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa 2 pv. Parasta ennen -päiväys ja eränumero pakkauksessa.

Käyttöohjeet

Säilytys avaamattomana kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa 2 pv. Parasta ennen -päiväys ja eränumero pakkauksessa.

Ruokintasuositus

Kissan paino 4-12 kk < 4 kk
RUOAN MÄÄRÄ/VRK 3 pss 2,5 pss

Valmistettu

Tšekissä

Pakkaus ja kierrätys

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.