PrimaCat katt torrfoder

PrimaCat-kissanruokien valmistusmaat ja alkuperä

Valmistamme kaikki PrimaCatin täysravinnot, eli kuivaruoat ja Classic-märkäruoat Tšekeissä. Merkittävä osa täysravintojen raaka-aineista tulee tehtaamme läheltä Euroopasta. Lampaanlihaa joudumme tuomaan Britannian lisäksi toisinaan Uudesta-Seelannista saatavuuden varmistamiseksi. Kanan ja kalkkunan alkuperämaa on saatavuuden mukaan joko Tšekki, Slovakia tai Tanska. Kalan tuomme joko Tanskasta tai Norjasta, ja nauta on peräisin Tšekeistä.

Käyttämämme perunahiutale valmistetaan ihmisille tarkoitetun elintarviketuotannon raaka-aineesta. Elintarvikelainsäädännössä on annettu raja-arvot glykoalkaloideillle, ja kissanruuissamme käytetyn perunahiutaleen glykoalkaloidipitoisuus on näiden raja-arvojen sisällä. Testaamme valmiit tuotteet omavalvontasuunnitelman mukaisesti. Omavalvontasuunnitelmamme sisältää muun muassa raaka-aineen vastaanoton, näytteiden oton, varastoinnin, käytön tuotannossa sekä dokumentoinnin ja jäljitettävyystiedot. Testaamme tuotteiden laatua koko tuotannon ajan laboratoriotestein, jotta tuote vastaa koostumustietoja ja pakkausmerkintöjä aina parasta ennen -päivämäärään saakka. Perunahiutaleen alkuperämaa on Alankomaat.

PrimaCat Treats -kissanherkut tulevat Tšekistä ja Itävallasta, ja niiden valmistuksessa käytämme eurooppalaisia raaka-aineita.

PrimaCat Fillets- ja Soup-täydennysravinnot valmistetaan korkealaatuisesta kanasta ja tonnikalasta thaimaalaisessa tehtaassa, joka tekee myös ihmisten elintarvikkeita. Hyväksymme tuotteisiimme ainoastaan laadukkaimmat raaka-aineet, ja PrimaCatin tuotteissa käytetty tonnikala on pyydetty delfiiniystävällisillä menetelmillä. Yhteistyötehtaamme ovat sertifioituja ja täyttävät tiukat laatuvaatimuksemme.

Kaikki PrimaCat-tuotteet käyvät läpi tuote- ja laatumäärittelyn. Lisäksi omavalvontajärjestelmäämme kuuluu muun muassa tuotelaadun ja mahdollisten laatupoikkeamien seuraaminen myös laboratoriotestein. Noudatamme eurooppalaista lemmikinruokateollisuutta ohjaavan Fediafin (European Pet Food Industry Federation) määrittelemiä kissan ravitsemussuosituksia ja kissanruoan laatuvaatimuksia. Suomessa Ruokavirasto valvoo lemmikinruoan laatua sekä niiden valmistajia ja maahantuojia.

Lisätietoa tuotteidemme valmistuksesta, raaka-aineista ja alkuperästä saat asiakaspalvelustamme.

 

Muista tyytyväisyystakuu

Kaikilla PrimaCat-tuotteilla on 100-prosenttinen tyytyväisyystakuu, jotta voimme varmistua tuotteidemme sopivuudesta kissallesi. Jos ostamasi tuote ei vastannut odotuksiasi tai maistunut kissallesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Korvaamme sinulle koituneen harmin, ja samalla saamme arvokasta palautetta jatkuvan tuotekehityksemme tueksi. 
 

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!