• Kätevä säästöpakkaus
  • Sisältää 12 täysravintoannospussia kahdessa eri maussa
  • 50/50-suhteessa lihasuikaleita ja kastiketta
  • Steriloidun kissan tarpeisiin optimoitu kissanruoka
  • Ei viljaa eikä lisättyä sokeria
  • Valmistettu Euroopassa

PrimaCat Classic Kastikelajitelma steriloiduille kissoille sisältää kahta kastikemakua, kalkkunaa ja lohta, kätevässä 12 annospussin monipakkauksessa. Lajitelman märkäruokien kivennäisaine- ja rasvapitoisuudet on optimoitu erityisesti leikattujen kissojen tarpeisiin, mutta ne sopivat mainiosti myös muille aikuisille kissoille. Lue lisää leikatun kissan ruokinnasta.

Classic-kastikeaterioissa puolet on mehevää kastiketta ja toinen puoli herkullisia lihasuikaleita, jotka ovat 88-prosenttisesti liha- ja eläinperäisiä. Classic-kissanruoilla tarjoat kissallesi lihaisaa, täysin viljatonta täysravintoa, joka vastaa kissan lajityypillisiin ravintovaatimuksiin.

PrimaCatin kissanruoissa ei ole koskaan kissalle tarpeetonta vehnää tai lisättyä sokeria. Niiden sijaan olemme lisänneet kissanruokiin kissan terveyttä tukevia ravintoaineita, kuten kissan iholle, turkille sekä kynsille tärkeää biotiinia ja sinkkiä. Lisätty tauriini varmistaa kissallesi tämän elintärkeän aminohapon riittävän saannin.

PrimaCat Classic -märkäruokien valikoimasta löydät steriloiduille kissoille suunnitellun lajitelmapakkauksen lisäksi Siipikarja-mix-kastikelajitelman sekä perinteiset Classic-kastikelajitelman ja Classic-hyytelölajitelman. Me PrimaCatilla tiedämme, että kissan ruokinta on taitolaji. Siksi Classic-kissanruoissa on runsaasti eri makuvaihtoehtoja ja myös oma märkäruoka kissanpennuille.

Valmistamme kaikki Classic-kissanruoat omalla tehtaallamme Euroopassa puhtaista raaka-aineista ilman geenimuunneltuja ainesosia. Tutustu Classic-valikoimaan.

Pakkauskoot:
12 x 85 g lajitelmapakkaus

Koostumus

Kalkkuna: 88 % liha- ja eläinperäiset tuotteet fileepaloissa (11,6 % kalkkunaa), mineraalit, kasviperäiset tuotteet (0,4 % inuliini), hedelmät (0,1 % kuivattu karpalo). Kastikkeen ja fileen suhde 50/50.

Lohi: 76 % liha- ja eläinperäiset tuotteet fileepaloissa, kala ja kalatuotteet (11,6 % lohta fileepaloissa), mineraalit, kasviperäiset tuotteet (0,4 % inuliini), hedelmät (0,1 % kuivattu karpalo). Kastikkeen ja fileen suhde 50/50.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 10 %, raakarasva 3,5 %, hehkutusjäännös 2,5 %, kosteus 81 %, raakakuitu 0,7 %, kalsium 0,3 %, fosfori 0,25 %, natrium 0,2 %. Metabolinen energia: 79 kcal/100 g.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

D3-vitamiini (3a671) 160 IU, E-vitamiini (3a700) 100 mg, tauriini (3a370) 520 mg, biotiini (3a880) 0,1 mg, sinkki (3b605) 10 mg, mangaani (3b502) 2 mg, jodi (3b202) 0,2 mg, kupari (3b405) 1,2 mg.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile huoneenlämpöisenä. Säilytys avaamattomana kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa 2 pv. Parasta ennen -päiväys ja eränumero pakkauksessa

Käyttöohjeet

Säilytys avaamattomana kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa 2 pv. Parasta ennen -päiväys ja eränumero pakkauksessa

Valmistettu

Tšekissä

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.