PrimaCat Classic-täysravinnot ovat suomalaisten kissojen suosikkeja

Suositut Classic-märkäruoat kissan jokapäiväiseen ruokintaan

Kissan ruokinta on taitolaji, jonka tavoitteena on aina hyvinvoiva lemmikki. PrimaCat Classic -kissanruoat antavat ravitsevan pohjan kissasi terveelliselle ruokavaliolle, sillä Classic-täysravinnoista kissasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet.

Classic-märkäruoat ovat PrimaCatin suosituin tuotesarja, joka on kehitetty asiakkaiden toiveiden pohjalta. Classicien huolella suunniteltu resepti vastaa kissan luontaisiin ravitsemustarpeisiin maistuvuutta unohtamatta:

  • Kissa on ehdoton lihansyöjä, joka ei tarvitse viljoja ruokavalioonsa. Siksi erittäin lihaisat Classic-märkäruoat ovat täysin viljattomia.
  • Tasapainoinen aminohappokoostumus varmistaa kissallesi tauriinin ja muiden elintärkeiden aminohappojen riittävän saannin.
  • Mureiden lihasuikaleiden ja mehukkaan kastikkeen tai hyytelön optimaalinen 50/50-suhde tukee kissasi nesteytystä. Kissalla on luontaisesti heikko janontunne, ja sen täytyy saada suurin osa tarvitsemastaan nesteestä ravinnostaan.
  • Biotiini ja sinkki auttavat pitämään kissasi turkin, ihon ja kynnet vahvoina ja terveinä.
  • Classic-kissanruoat eivät sisällä lainkaan kissalle tarpeetonta lisättyä sokeria.

 

PrimaCat Classic-täysravinnot eivät sisällä viljoja tai lisättyä sokeria

 Runsas valikoima kissasi suosikkimakuja

Jonain päivänä kissallesi maistuu mainiosti siipikarja, mutta toisena päivänä vain kala saattaa houkutella kissan ruokakupin ääreen. Kissojen ailahteleva mieli voikin hankaloittaa kissan ruokintaa.

PrimaCatin ratkaisu kissanruokinnan pulmiin on Classic-kissanruokasarjan laaja makuvalikoima:

  • Suomalaisten kissojen suosikkimaut: siipikarja, nauta, kala ja lammas sekä Classic-uutuusmaut ankka ja kalkkuna.
  • Kaikki makuvaihtoehdot saatavilla kastikeaterioina.
  • Neljä hyytelöateriaa: kala, lammas, nauta ja siipikarja.

 

Klassikkoateriat kätevissä lajitelmapakkauksissa

Kaikkia herkullisia Classic-makuja voi ostaa sekä yksittäisinä aterioina että käytännöllisissä lajitelmapakkauksissa. Kolme erilaista lajitelmapakkausta helpottaa kissasi ruokintaa ja tuo vaihtelua kissan päivittäiseen ruokavalioon. Jokaisessa lajitelmapakkauksessa on kaikkiaan 12 annosateriaa.

Hyytelölajitelmassa ja kastikelajitelmassa on kolme annospussia neljää eri makua: siipikarjaa, nautaa, kalaa ja lammasta. Asiakkaiden toiveesta PrimaCatin valikoimassa on nyt myös siipikarjalajitelma, jossa ei ole lainkaan kalaa. Tämä uutuus sisältää neljä ateriaa kutakin herkullista makua: kalkkunaa, ankkaa ja siipikarjaa.

 

Valmistamme laadukkaat PrimaCat Classic -täysravinnot omalla tehtaallamme Tšekeissä, ja merkittävä osa niiden raaka-aineista tulee tehtaamme läheltä Euroopasta. Tutustu PrimaCat-kissanruokien valmistusmaihin ja raaka-aineiden alkuperään.

 

 

Kokeile riskittä PrimaCat Classic -märkäruokia

Koska kissat osaavat toisinaan olla hyvin valikoivia ruokailijoita, kaikilla PrimaCat-tuotteilla on 100-prosenttinen maistuvuus- ja laatutakuu. Jos ostamasi tuote ei miellytäkään kissaasi, korvaamme tuotteen sinulle. Lue lisää tyytyväisyystakuusta.

 

Tarjoamme tuotteillemme 100 % laatu- ja maistuvuustakuun PrimaCat

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!