Kissanherkut PrimaCat

Lihaisat ja viljattomat kissan herkut ilman lisättyä sokeria

Kissan herkut kannattaa valita sisältö ja maku edellä. Voit käyttää kissasi herkutteluhetkiin PrimaCat -kissan herkkuja hyvillä mielin vaikka joka päivä, sillä herkkumme sisältävät runsaasti kissalle tärkeää lihaa eivätkä lainkaan viljoja tai lisättyä sokeria. Viljattomuutensa ansiosta herkut sopivat hyvin herkkävatsaisillekin kissoille, ja niiden vastustamaton maku hurmaa kissain kuin kissan. Löydät PrimaCat -kissan herkut helposti päivittäistavarakauppojen kissanruokahyllystä ja verkkokaupoista.

Kissojen kanssa herkkujen käyttö ei ole niin yleistä kuin koirien kanssa, sillä koirankoulutuksessa nameja kuluu usein paljon. Herkuista on kuitenkin paljon iloa myös kissoille. Katso tästä artikkelista neljä helppoa ideaa kissan herkkujen käyttöön ja tutustu lopuksi tarkemmin PrimaCatin kissanherkkuvalikoimaan.

Kissan herkut: neljä tapaa kissan herkkujen käyttöön

1. Virikkeelliset ja aktivoivat ruokintahetket

Virikkeellinen ruokinta on erinomainen tapa lisätä kissasi aktiivisuutta ja tarjota sille lajityypillistä tekemistä, sillä ruuan etsiminen ja saalistaminen ovat erottamaton osa kissan luontaista käyttäytymistä. Etenkin sisäkissojen elämänlaatu voi kohentua, kun ne saavat mielekästä puuhaa arkirutiinien lomassa.

Voit esimerkiksi piilottaa herkkuja kissan etsittäväksi vaikkapa rullatun pyyhkeen tai vessapaperihylsyn sisään. Lemmikkitarvikeliikkeistä voi ostaa myös erilaisia aktivointileluja. Lisäksi herkkujen avulla voit houkutella kissaasi liikkumaan ja jumppaamaan kehoaan, kun ripottelet herkkuja eri tasoille tai käytät niitä saalistusleikeissä.

Lue lisää vinkkejä, kuinka voit virikkeellistää kissasi arkea.

2. Kissan herkut koulutuksen apuna

Herkkuja voi käyttää kissan koulutukseen samalla tapaa kuin koirankin. Kissan koulutuksessa on omat niksinsä, mutta se on täysin mahdollista etenkin maistuvien ja motivoivien herkkujen avulla. Myös kynsien leikkauksen, kantokoppaan totuttelun ja muiden tarpeellisten arkitaitojen opettelussa kissan herkut voivat olla isona apuna.

Kissan koulutuksessa on tärkeää ottaa huomioon, millainen eläin kissa pohjimmiltaan on. Lue, mitkä asiat vaikuttavat kissan oppimiseen ja miten voit opettaa kissalle erilaisia arkitaitoja.

3. Makunystyröiden herättelijä

Kissan ruokinta on taitolaji, ja toisinaan etenkin uudet ruuat voivat epäilyttää kissaa. Näissä tilanteissa kissan herkut saattavat olla hyvä keino houkutella kissaa maistelemaan uusia ruokia, ja ne voivat auttaa kissaa tottumaan uusiin makuihin. Kun sirottelet kissan suosikkiherkkuja esimerkiksi uuden märkäruuan päälle, kissasi saattaa suostua maistamaan uutta ruokaa aiempaa helpommin.

Tiedätkö, miksi kissan ruokahalu voi olla heikko tai miksi kissa ei suostu syömään tiettyjä ruokia? Lue lisää nirson kissan ruokinnasta.

4. Hemmottelua rakkaalle kehrääjälle

Toisinaan kissan herkut voivat olla puhtaasti hemmottelua pehmoiselle ystävällesi. Esimerkiksi PrimaCat Meat Stick -lihaherkkutikut valloittavat varmasti kissan kuin kissan. Muistathan kuitenkin tarjota kissallesi herkkuja kohtuudella. Etenkin leikatut ja ikääntyvät sisäkissat ovat alttiita lihomiselle.

Lihaisat ja viljattomat kissan herkut PrimaCat

 

Parempi herkku kissallesi

Kuten kaikki PrimaCatin kissanruuat, myös kehittämämme kissan herkut tukevat kissasi hyvinvointia – mausta tinkimättä, sillä kissan herkuttelukin on taitolaji. Runsaasta herkkuvalikoimastamme löydät lihaisat herkut jokaisen kissan makuun ilman lisättyä sokeria. Kaikki herkkumme ovat täysin viljattomia.

PrimaCat Treats -herkut ovat pieniä lihaisia makupaloja, joista voit valita päältä rapeat ja sisältä täyteläiset Crunchy-tyynyt, kauttaaltaan rapeat Crunchyt tai mehevän pehmeät Softyt. PrimaCat Treats -herkkuihin on lisätty vitamiineja ja osaan myös kissan hyvinvointia tukevaa tauriinia.

PrimaCat Meat Stick -lihaherkkutikut sisältävät jopa yli 95 % lihaa, ja voit valita kissasi maun mukaan joko kanan tai kalan makuiset lihatikut. Kissasi hyvinvoinnin tueksi olemme lisänneet lihatikkuihin A-, D- ja E-vitamiinia sekä tauriinia. Lihatikut on helppo paloitella pienemmiksi suupaloiksi.

Hurmaa kissasi PrimaCatin kissan herkuilla, ja tutustu tarkemmin herkulliseen valikoimaamme.
 


PrimaCat lihaisa ja viljaton kissan herkkuvalikoima