Kissasi on lihansyöjä.

Lihaisat ja luonnolliset Deluxe PrimaCat -ruuat sisältävät kaiken, mitä kissa tarvitsee ollakseen terve ja tyytyväinen. Tuotteemme sisältävät aina runsaasti lihaa, eivätkä lainkaan kissalle tarpeetonta vehnää tai sokeria. 

Deluxe PrimaCat -valikoimasta voit tarjota kissallesi sen luontaisen ravinnontarpeen mukaista ja taatusti maistuvaa ruokaa jokaisella aterialla. Ja mikä parasta, Deluxe PrimaCat -valikoima on saatavilla ruokakaupoista läheltä sinua.

MIKSI PRIMACAT?

Deluxe PrimaCat -tuotteiden pääraaka-aine on aina liha


Kissan ruokavalion tärkein elementti on lihaperäinen proteiini ja voidakseen hyvin sen tulee saada lihaisaa ruokaa joka päivä. 

Ei lainkaan vehnää tai kissalle tarpeetonta sokeria


Kissan elimistö ei tarvitse runsaita määriä hiilihydraatteja, kuten vehnää tai lisättyä sokeria. Siksi niitä ei myöskään löydy ruokiemme resepteistä.

Kätevästi omasta ruokakaupastasi


Missiomme on tuoda parempi vaihtoehto kissanruokavalikoimaan helposti jokaisen kissanomistajan saataville tavallisiin ruokakauppoihin. Kätevää!

PrimaCat tekee hyvää


Kissojen hyvinvointi on meille sydämen asia ja uskomme, että jokainen kissa ansaitsee rakastavan kodin. Siksi lahjoitamme tuotelahjoitusten lisäksi jokaisesta myydystä tuotteesta osan kodittomien kissojen hyväksi.


Katso tuotevalikoima »

DELUXE PRIMACAT -RUOKAA ON HELPPO OSTAA

Kyllä. Lihaisaa ja vehnätöntä kissanruokaa saa nyt tavallisista kaupoista.

Lihansyöjän ruokavalion tarjoaminen kissallesi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Deluxe PrimaCat -kissanruokaa saa nimittäin kätevästi kaikista hyvin varustelluista ruokakaupoista ja päivittäistavaraliikkeistä.

Vieläkö jahkailet? Huolet pois, sillä kaikilla ruokatuotteillamme on myös 100 % tyytyväisyystakuu!

TEE SINÄKIN FIKSU VAIHTO JA VAIHDA KISSASI RUOKA LIHAISAMPAAN

Kissa voi olla ruokansa suhteen kovin valikoiva. Siksi ruokavalion vaihtaminen ei aina käy helposti.

Katso, kuinka muut lihansyöjät ovat onnistuneet vaihtamaan kissan ruokavalion lihaisampaan ja jaa omia kokemuksiasi somessa #fiksuvaihto ja #deluxeprimacat

"Näin hyvin meillä menee #fiksuvaihto , on niiiiin hyvää että raksuja otetaan omatoimisesti :D"

"Tappeluhan siitä yhen ruokakupin takia tuli. :D"

"Orvokki vei lihaisan saaliinsa muilta piiloon."

"Kuppi tyhjeni parissa minuutissa vaikka ei yleensä syö kuivaruokaa kovin innoissaan."

VINKIT FIKSUUN VAIHTOON

Kissa voi olla ruokansa suhteen kovin valikoiva. Nirsous johtuu useimmiten kissan tottumisesta tiettyyn ruokaan. Siksi ruokavalion vaihtaminen ei aina käy helposti. Mahdotonta se ei kuitenkaan ole, kunhan vaihdon tekee fiksusti.

Tässä helppoja vinkkejä siihen, kuinka vähän nirsommankin kissan ruokavalion voi muuttaa paremmaksi.

1. Tarjoa 1–2 päivän ajan pieni annos uutta ruokaa vanhan ruuan rinnalla omassa kupissaan. Siten kissa tottuu uuden ruuan tuoksuun ja saa maistaa sitä halutessaan.

2. Sekoita seuraavaksi uutta ja vanhaa ruokaa samaan kuppiin. Laita alussa uutta ruokaa noin 1/5 ja lisää uuden ruokaa määrää asteittain seuraavina päivinä.

3. Noin viikon kuluttua voit tarjota kokonaan uutta ruokaa, jos kissa on oppinut syömään sitä yhdessä vanhan ruuan kanssa. Joillakin kissoilla voi mennä pidempäänkin. Jatka silloin sekoituksen tarjoamista ja tarjoa täysin uutta ruokaa myöhemmin uudelleen.

4. Jos sekoituskaan ei heti maistu, niin voit kokeilla myös näitä lisäkonsteja:

  • Lisää ruuan sekaan muutamia kissasi suosimia herkkupaloja.
  • Yhdistä sekoituksessa kuiva- ja märkäruokaa.
  • Käytä sekoituksessa lisänä esim. jauhelihaa.
  • Lämmitä ruokaa varovasti tai tarjoa se vähintään huoneenlämpöisenä.
  • Lorauta ruuan päälle hieman lientä tonnikalapurkista.

Lue lisää vinkkejä nirson kissan ruokintaan »

Takaisin alkuun