Yhteistyökumppanit

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry toimii edistääkseen lemmikkien, tuotantoeläinten ja luonnonvaraisten eläinten hyvinvointia valistuksen ja käytännön toimien avulla. Pesu ry on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton SEY:n jäsenyhdistys. PrimaCat tukee Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistystä lahjoittamalla prosentin tuotostaan kodittomien kissojen hyväksi. 

PrimaCat käynnisti vuonna 2010 TARTU TASSUUN! Kissalle Koti –kampanjan yhteistyössä Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys PESU ry kanssa. Kampanjan tavoitteena on löytää kodittomille kissoille vastuullinen koti sekä edistää tilapäiskotitoimintaa. 

Lue lisää PrimaCatin tekemästä hyväntekeväisyydestä eläinten hyväksi.

Sey ry

Toimimme kiinteästi yhteistyössä Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry:n kanssa, joka on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton SEY:n jäsenyhdistys.

 

SPONSOROINTI

PrimaCat haluaa tukea suomalaista kissaharrastustoimintaa ja olla mukana luomassa ikimuistoisia hetkiä kissanäyttelyissä sekä muissa kissamaisissa tapahtumissa ympäri Suomen. Sponsorointiohjelmaamme on mahdollista hakea vuosittain. Ilmoitamme haun avaamisesta erikseen. Lisää tietoa sponsorointiohjelmasta sekä hakulomakkeen löydät täältä. 

Uudenmaan Rotukissayhdistys ry

Uudenmaan Rotukissayhdistys on Suomen Kissaliiton (Suomen Kissaliitto) ja Fédération International Félinen (FIFe) alainen rotukissayhdistys, joka on perustettu vuonna 1984. Yhdistys on tarkoitettu kaikille kissoista ja kissaharrastuksesta kiinnostuneille. Vaikka kissasi ei olisikaan rotukissa, hyödyt URKin jäsenenä monista eduista sekä saat kissaharrastuksellesi pienen mutta pirteän rotukissayhdistyksen tuen.

Porok ry

Pohjoinen Rotukissayhdistys eli POROK on perustettu vuonna 1993. Yhdistyksemme tarkoituksena on jakaa kissatietoutta Pohjois-Suomen asukkaille ja toimia samalla linkkinä Suomen Kissaliittoon ja muihin Suomen rotukissayhdistyksiin. POROKin ensimmäinen kissanäyttely järjestettiin Kokkolassa 11.-12.6.1994. Siitä lähtien yhdistyksemme on järjestänyt vuosittain rotukissanäyttelyitä Pohjois-Suomen alueella. Toimintaamme kuuluvat lisäksi esittelynäyttelyt, joiden tarkoituksena on esitellä eri kissarotuja ja jakaa kissatietoutta asiasta kiinnostuneille. Järjestämme myös erilaisia jäsentapahtumia kuten askarteluiltoja, kasvattajakursseja, näyttelymatkoja ym.