Kissan märkäruoka
 / 
Classic-kissanruoka

Ankkaa kastikkeessa -kissanruoka

Complete Meal with duck in gravy
PrimaCat Classic ankkaa kastikkeessa märkäruoka
Pouch
No corn
No grain
No added sugar
In gravy
  • Ankkaa sisältävä täysravinto
  • 50/50-suhteessa lihasuikaleita ja kastiketta
  • Auttaa kissan nestetasapainon ylläpidossa
  • Ei sisällä viljaa tai lisättyä sokeria
  • Valmistettu Euroopassa

PrimaCat Ankkaa kastikkeessa -annospussista tarjoat helposti kissallesi sen päivittäiset ateriat. Tämä kissan märkäruoka on ravitsevaa ja erittäin lihaisaa täysravintoa, joka sisältää kaikki kissasi tarvitsemat ravintoaineet. Ankkaa kastikkeessa -kissanruoassa on lihasuikaleita ja kastiketta optimaalisessa 50/50-suhteessa kissan nestetasapainon tueksi.

Herkullinen, hyvin sulava ja monien kissojen vatsalle sopiva ankka houkuttelee nirsonkin kissan ruokakupin ääreen. Märkäruokaan lisätty biotiini ja sinkki tukevat kissan turkin, ihon ja kynsien hyvinvointia. Kissa on ehdoton lihansyöjä, jonka ruokavalion täytyy koostua pääasiassa eläinperäisestä proteiinista, josta kissa saa välttämättömiä aminohappoja elimistönsä rakennusaineiksi. Tämän kissanruoan tasapainotettu aminohappokoostumus varmistaa, että kissasi saa riittävästi sille elintärkeää tauriinia ja muita aminohappoja.

Kaikki PrimaCat Classic -annosateriat ovat täysin viljattomia kissanruokia, jotka on valmistettu puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista. Märkäruoat eivät sisällä maissia, soijaa, geenimuunneltuja ainesosia tai lisättyä sokeria.

Moni kissa on vaativa ja valikoiva ruokailija, minkä vuoksi haluamme tarjota kissanomistajille parhaan mahdollisen valikoiman kissan ruokintaan. PrimaCat Classic -märkäruoissa onkin valittavana jopa kuusi erilaista makuvaihtoehtoa joko mehukkaassa kastikkeessa tai mehevässä hyytelössä. Classic-kissanruoista on saatavilla myös kolme erilaista lajitelmapakkausta, joista jokainen sisältää kaikkiaan 12 annosateriaa. Valmistamme PrimaCat-täysravinnot omalla tehtaallamme Euroopassa.

Katso PrimaCat Classic-sarjan kaikki makuvaihtoehdot kastikkeessa tai hyytelössä ja löydä kissasi suosikki!

Package size:
85 g
12 x 85 g

Composition

88 % liha ja eläinperäiset tuotteet fileepaloissa (väh. 11 % ankkaa), kasviöljyt ja eläinrasvat, kuitu (0,4 % inuliini), mineraalit. Kastikkeen ja fileen suhde 50/50.

Analytical constituents

Raakavalkuainen 9 %, raakarasva 4,5 %, hehkutusjäännös 2 %, kosteus 82 %, raakakuitu 0,5 %, kalsium 0,25 %, fosfori 0,2 %, natrium 0,1 %. Metabolinen energia: 81,8 kcal/100 g.

NUTRITIONAL ADDITIVES PER 1 KG

D3-vitamiini (3a671) 160 IU, E-vitamiini (3a700) 100 mg, tauriini (3a370) 520 mg, biotiini (3a880) 0,1 mg, sinkki (3b605) 10 mg, mangaani (3b502) 2 mg, jodi (3b202) 0,2 mg, kupari (3b405) 1,2 mg.

Feeding guide

Tarjoile huoneenlämpöisenä.

Instruction guide

Säilytys avaamattomana kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa 2 pv. Parasta ennen -päivämäärä ja eränumero ks. pakkaus.

Feeding recommendation

Kissan paino 3 kg 4-6 kg 6-8 kg
RUOAN MÄÄRÄ/VRK 2-3 pss 3-4 pss 4-6 pss

Made in

Czech Republic

Taste & Quality Guarantee

We are proud of the quality and tastiness of our cat food. Our products have a complete satisfaction guarantee, with the receipt of purchase.