PrimaCat kissanruoka kaikille kissoille

Viljaton kissanruoka kaikille kissoille

PrimaCatin viljaton kissanruoka on kehitetty kissanomistajien toiveesta. PrimaCatin tuotteissa on aina runsaasti lihaa eikä lainkaan kissalle turhaa vehnää tai lisättyä sokeria. Viljattomissa kissanruoissa ei myöskään ole lainkaan viljoja, kuten riisiä tai maissia.

Viljaton kissanruoka voi olla hyvä valinta silloin, kun kissallasi on herkkä vatsa tai iho-ongelmia. Viljaton kissanruoka myös vastaa kissan lajinmukaisiin ravitsemustarpeisiin, sillä kissa ei tarvitse viljoja ruokavalioonsa. Tutustu kissan lajityypilliseen ruokavalioon.

Viljaton kissan märkäruoka

Valitse viljaton kissanruoka, joka tukee kissasi kokonaisvaltaista hyvinvointia ja maistuu kissallesi! PrimaCatin suositut viljattomat Classic-märkäruoat ovat herkullisia täysravintoja, joista kissasi saa nesteytystä joko hyytelön tai kastikkeen muodossa. Classicit sisältävät aina runsaasti lihaa eivätkä koskaan lisättyä sokeria.

Kätevät säästöpakkaukset helpottavat kissasi ruokintaa. Voit valita myös kissanpennuille tai leikatuille kissoille suunnitellun erikoisruoan.

Tiesitkö, että märkäruoka on erinomainen valinta kissan pääruoaksi? Lue lisää kissan ruokinnasta.

Viljatonta täydennysravintoa nesteytyksen tueksi

Jos raksut ovat kissasi lempiruokaa, voit tukea kissasi riittävää nesteytystä viljattomilla PrimaCat Soup -täydennysravinnoilla. Valitse kissasi maun mukaan joko kananlihaa tai tonnikalaa liemessä.

Nämä herkulliset liemiateriat tuovat vaihtelua ja maistuvuutta kissasi aterioihin. Pääruokanaan märkäruokaa syövä kissa saa liemiaterioista hyvää lisänesteytystä esimerkiksi kesähelteillä tai toipilasaikana. Lue lisää täydennysravintojen käytöstä kissan ruokinnasta ja niiden annostelusta. 

PrimaCat Soup-kissanruoat

 

Viljaton kissanruoka: kuivaruoka

Kissa on ehdoton lihansyöjä, jonka ruokavalion täytyy koostua pääasiassa lihasta tai kalasta. Kuivaruoissa pitää kuitenkin aina olla jonkin verran tärkkelystä sidosaineena, jotta raksut pysyvät koossa. PrimaCatin viljattomissa kuivaruoissa on käytetty huolellisesti kypsennettyjä tärkkelyksen lähteitä maltillinen määrä, ja niiden sisältämästä proteiinista merkittävä osa on eläinperästä.

Kehrääkö kotonasi herkkävatsainen kissa? Viljaton kissanruoka voi olla hyvä vaihtoehto herkkävatsaisen kissan ruokintaan. Lue lisää kissan vatsavaivoista ja ohjeemme herkkävatsaisen kissan ruokintaan.

Tarkkaan suunnitellun viljattoman kuivaruokareseptin luonnolliset prebiootit pitävät yllä hyvälaatuisten suolistobakteerien kasvua ja tukevat kissan sisäelinten terveyttä sekä ruoansulatusta. Lisätty lohiöljy, sinkki ja biotiini pitävät kissasi turkin hyväkuntoisena ja kynnet vahvoina.

PrimaCat Viljaton kana -kuivaruoka

Täysin viljattoman ja maissittoman reseptimme pääraaka-aineena on kana, jota nirsoimmankin kissan on vaikea vastustaa. Viljat kuivaruoassamme on korvattu vaihtoehtoisilla hiilihydraatin lähteillä, jotka sopivat usein myös herkkävatsaisille kissoille. Viljaton kananmakuinen kuivaruoka sopii sekä vähän liikkuville sisäkisoille että aktiivisille kissoille, joilla on korkeampi energiantarve. Optimoitu proteiinien ja rasvojen suhde pitää huolta kissan hyvinvoinnista läpi elämän. Tutustu tuoteselosteeseen!

 • 90 % proteiinista eläinperäistä
 • Viljaton ja maissiton
 • Ei lisättyä sokeria
 • Sisältää tuoretta kanaa
 • Valmistettu Euroopassa

 

PrimaCat Viljaton lohi -kuivaruoka

Tämän viljattoman ja maissittoman kissojen kuivaruoan pääraaka-aine on tuore, herkullinen lohi. Kissan ruokinta on taitolaji, ja siksi tämä kuivaruoka sisältää tuoretta, kissaa luontaisesti houkuttelevaa kalaa. Lohi on myös erinomainen omega-rasvahappojen lähde, ja sen luontaisesti korkeampi omega-3-pitoisuus tasapainottaa ruoan rasvahappokoostumusta. Viljaton lohenmakuinen ruokamme sopii kaikille aktiivisille kotikissoille. Tutustu tuoteselosteeseen!

 • 90 % proteiinista eläinperäistä
 • Viljaton ja maissiton
 • Ei lisättyä sokeria
 • Sisältää tuoretta lohta
 • Valmistettu Euroopassa

 

PrimaCat Viljaton Kalkkuna -kuivaruoka

Viljaton Kalkkuna -kuivaruoka on erityisesti steriloitujen aikuisten kissojen tarpeisiin suunniteltu kuivaruoka, joka viljattomuutensa ja hyvin siedettyjen proteiininlähteittensä ansiosta voi olla sopiva vaihtoehto myös herkkävatsaisille kissoille. Täysin viljattoman kuivaruoan pääraaka-aine on herkullinen tuore kalkkuna, joka auttaa lisäämään kissanruoan maistuvuutta. Lisäksi tämä viljaton kissanruoka ei sisällä perunaa. Tutustu tuoteselosteeseen!

 • Maistuvuus tuoreesta kalkkunasta
 • Viljaton, maissiton ja perunaton
 • Ei lisättyä sokeria
 • Lisänä hyvin sulavaa ja ekologista hyönteisproteiinia
 • Valmistettu Euroopassa

 

KULUTTAJATUTKIMUS MÄÄRITTELI KISSANRUoAT UUSIKSI

PrimaCat on jo yli 60-vuotias suomalainen tuotemerkki, jonka tavoitteena on tarjota luontaisen tarpeen mukaista ja terveellistä ruokaa jokaiselle kissalle. Tarjotaksemme parasta mahdollista kissanruokaa, tutkimme suomalaisten kissanomistajien toiveet ja tarpeet, joiden pohjalta kehitimme kissanruokiamme. Me PrimaCatilla ymmärrämme, että kissan ruokinta voi olla joskus turhauttavaa, mutta tärkeintä kissan ruokavaliossa on sen terveellisyys ja monipuolisuus. Tutustu vinkkeihimme, kuinka nirson kissan ruokavaliota voi vaihtaa.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!