PrimaCat viljaton kuivaruoka

Uutuus! Viljattomat PrimaCat-kuivaruoat

PrimaCat Viljaton kissanruoka -sarja on kehitetty kissanomistajien toiveesta. PrimaCat-täysravinnot ovat aina vehnättömiä, nämä tuotteet ovat täysin viljattomia. Kaikkien kuivaruokiemme proteiinista 90 % on eläinperäistä, sillä eläinperäiset proteiinit ovat kissan tärkein energianlähde. Tarkkaan suunnitellun reseptin luonnolliset prebiootit pitävät yllä hyvälaatuisten suolistobakteerien kasvua ja tukevat kissan sisäelinten terveyttä sekä ruoansulatusta. Lisätty lohiöljy, sinkki ja biotiini pitävät kissasi turkin hyväkuntoisena ja kynnet vahvoina ja terävinä.

PrimaCat Grain Free Chicken

Viljaton kananmakuinen kuivaruoka kaikille aikuisille kissoille

Täysin viljattoman ja maissittoman reseptimme pääraaka-aineena on kana, jota nirsoimmankin kissan on vaikea vastustaa. Viljat kuivaruoassamme on korvattu vaihtoehtoisilla hiilihydraatin lähteillä, jotka sopivat usein myös herkkävatsaisille kissoille. Viljaton kananmakuinen ruokamme sopii kaikille kotikissoille, mutta myös aktiivisille kissoille ja nuorille kissoille, joilla on korkeampi energiantarve. Optimoitu proteiinien ja rasvojen suhde pitää huolta kissan hyvinvoinnista läpi elämän. Tutustu tuoteselosteeseen!

  • 90 % proteiinista on eläinperäistä
  • Viljaton ja maissiton
  • Ei lisättyä sokeria
  • Sisältää tuoretta kanaa
  • Valmistettu Euroopassa

PrimaCat Grain Free SALMON

Viljaton lohenmakuinen kuivaruoka kaikille aikuisille kissoille

Täysin viljattoman ja maissittoman reseptimme pääraaka-aineena on tuore, herkulllinen lohi. Kissan ruokkiminen on taitolaji, ja siksi tuote sisältää tuoretta, kissaa luontaisesti houkuttelevaa kalaa. Lohi on myös erinomainen Omega-rasvahappojen lähde, ja sen luontaisesti korkeampi Omega-3-pitoisuus tasapainottaa ruoan rasvahappokoostumusta. Viljaton lohenmakuinen ruokamme sopii kaikille aktiivisille kotikissoille. Tutustu tuoteselosteeseen!

  • 90 % proteiinista on eläinperäistä
  • Viljaton ja maissiton
  • Ei lisättyä sokeria
  • Sisältää tuoretta lohta
  • Valmistettu Euroopassa

Katso myös viljattomat Classic-märkäruoat.

KULUTTAJATUTKIMUS MÄÄRITTELI KISSANRUUAT UUSIKSI

PrimaCat on jo yli 60-vuotias suomalainen tuotemerkki, jonka tavoitteena on tarjota luontaisen tarpeen mukaista ja terveellistä ruokaa jokaiselle kissalle. Tarjotaksemme parasta mahdollista kissanruokaa, tutkimme suomalaisten kissanomistajien toiveet ja tarpeet ja kehitimme uuden tuotevalikoiman niiden mukaisesti. Me PrimaCatilla ymmärrämme, että kissan ruokinta voi olla joskus turhauttavaa, mutta tärkeintä kissan ruokavaliossa on sen terveellisyys ja monipuolisuus. Tutustu vinkkeihimme, kuinka nirson kissan ruokavaliota voi vaihtaa.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!