PrimaCat Indoor kuivaruoat

Kissan kuivaruoat jokaiseen makuun

Kissan ruokinta on taitolaji. Ehkäpä siksi vain 25 % suomalaisista kissanomistajista tietää, mitä hyvä kissanruoka sisältää ja osaa tunnistaa terveellisen ja laadukkaan kissanruoan. Sen vuoksi me PrimaCatilla haluamme helpottaa jokaisen kissanomistajan arkea tuomalla erittäin lihaisat ja gluteenittomat kissanruoat sinne, mistä ne on helppo ostaa ruokakauppojen hyllylle.

Jopa 85 % kissanomistajista pitää kissanruoan maistuvuutta tärkeänä ominaisuutena sopivan ruoan valinnassa. Tämän vuoksi kaikki kuivaruokamme sisältävät tuoretta lihaa tai kalaa, joka saa kissan makuhermot syttymään. Emme kuitenkaan usko, että kissanruoan maistuvuuden tavoittelu vaatii epäterveellisiä valintoja siksi emme suostu käyttämään tuotteissamme lisättyä sokeria tai keinotekoisia makuaineita, sillä meille kissanruoan terveellisyys on kaikki kaikessa.

PrimaCat Indoor -kissan kuivaruoka

PrimaCat Indoor -kissanruoat sisältävät lihaisia ja maistuvia vaihtoehtoja kissasi jokaiseen elämänvaiheeseen. Reseptit sisältävät runsaasti eläinproteiinia sekä ovat vehnättömiä ja maissittomia. Kaikki PrimaCat-kuivaruoat ovat täysravintoa ja sopivat tarjoiltavaksi sellaisenaan, mutta suosittelemme täydentämään kissan ruokavaliota myös säännöllisesti märkäruoalla.

PrimaCat Kitten & Mom -kuivaruoan erittäin korkea proteiini- ja energiapitoisuus tukee kasvavan kissanpennun ja tiineen tai imettävän emokissan erityistarpeita. Luustolle tärkeä kalsium on tasapainotettu kasvavan pennun tarpeisiin ja pitää huolta myös imettävän kissan luuston terveydestä.

PrimaCat Adult Salmon -kuivaruoka sisältää erinomaisesti sulavaa lohta sekä kanaa. Tämä kissanruoka soveltuu aktiiviselle kotikissalle, pitäen huolta erityisesti turkin ja ihon hyvinvoinnista reseptin sisältämien Omega-rasvahappojen ansiosta. 

PrimaCat Sterilized Adult Chicken -kuivaruoka on suunniteltu erityisesti leikattujen kissojen tarpeisiin. Ruoka sisältää steriloidulle kissalle optimaaliset kivennäispitoisuudet esimerkiksi magnesiumin ja natriumin suhteen. Hieman tavanomaista ruokaa alhaisempi rasvapitoisuus auttaa säilyttämään kissasi linjakkaan olemuksen.

PrimaCat Adult Turkey soveltuu erityisen hyvin laihduttavalle kissalle, seniorikissalle tai lekottelua rakastavalle sisäkissalle, sillä sen alhainen rasvaprosentti tekee tuotteesta erinomaisen kissan optimaalisen painon hallintaan. 

PrimaCat Viljaton kissan kuivaruoka

PrimaCat Viljaton kissanruoka -sarja on kehitetty kissanomistajien toiveesta. PrimaCat-täysravinnot ovat aina gluteenittomia, mutta PrimaCat Grain Free -tuotteet ovat täysin viljattomia. Viljat kuivaruoassamme on korvattu vaihtoehtoisilla hiilihydraatin lähteillä, jotka sopivat usein myös herkkävatsaisille kissoille. Viljaton kanan- tai lohenmakuinen ruokamme sopii kaikille kotikissoille, mutta myös aktiivisille kissoille ja nuorille kissoille, joilla on korkeampi energiantarve. Optimoitu proteiinien ja rasvojen suhde pitää huolta kissan hyvinvoinnista läpi elämän.

Viiden superfoodin sekoitus kaikissa kuivaruoissamme toimii luontaisena antioksidanttien lähteenä, jotta kissasi voi hyvin kaikissa elämänvaiheissa. Kaikkien PrimaCat-kuivaruokien proteiinista 90 % on eläinperäistä, sillä eläinperäiset proteiinit ovat kissan tärkein energianlähde ja hyvinvoinnin perusta. Tarkkaan suunnitellun reseptin luonnolliset prebiootit pitävät yllä hyvälaatuisten suolistobakteerien kasvua ja tukevat kissan sisäelinten terveyttä sekä ruoansulatusta. Myös reseptiin lisätty lohiöljy, sinkki ja biotiini pitävät kissasi turkin hyväkuntoisena ja kynnet vahvoina ja terävinä. Lue lisää kissan ruokinnasta.

Emme voi taata, että kissasi pitäisi meistä (ainakaan joka päivä), mutta me lupaamme pitää kissasi vatsasta mahdollisimman hyvää huolta. Ja jos ruokamme ei tänään kissallesi maistunutkaan, kokeile toki vinkkejämme nirson kissan ruokintaan tai hyödynnä PrimaCatin 100 % tyytyväisyystakuu.

 

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!