PrimaCat Indoor kuivaruoat

Kissan kuivaruoat jokaiseen makuun

Kissan kuivaruoka kannattaa valita kissan tarpeet edellä. PrimaCatin kissanruoissa on aina runsaasti lihaa eikä koskaan vehnää tai lisättyä sokeria. Lue lisää kissan ruokinnan perusasioista.

Kissan ruokinta on taitolaji. Ehkäpä siksi vain 25 % suomalaisista kissanomistajista tietää, mitä hyvä kissan kuivaruoka tai märkäruoka sisältää ja osaa tunnistaa terveellisen kissanruoan. Tämän vuoksi me PrimaCatilla haluamme helpottaa jokaisen kissanomistajan arkea tuomalla erittäin lihaisat ja gluteenittomat kissanruoat sinne, mistä ne on helppo ostaa ruokakauppojen hyllylle. Katso tästä jälleenmyyjämme.

Kissan kuivaruoka, joka maistuu

Jopa 85 % kissanomistajista pitää kissanruoan maistuvuutta tärkeänä ominaisuutena sopivan ruoan valinnassa. Tämän vuoksi kaikki kuivaruokamme sisältävät tuoretta lihaa tai kalaa, joka saa kissan makuhermot syttymään.

Emme kuitenkaan usko, että kissanruoan maistuvuuden tavoittelu vaatii epäterveellisiä valintoja. Siksi emme suostu käyttämään tuotteissamme lisättyä sokeria tai keinotekoisia makuaineita. Meille kissanruoan terveellisyys on kaikki kaikessa. Lue lisää sokerin haitoista kissanruoassa.

Vehnätön ja maissiton kissan kuivaruoka

PrimaCat Indoor kissan kuivaruoka tarjoaa lihaisia ja maistuvia vaihtoehtoja kissasi jokaiseen elämänvaiheeseen. Reseptit sisältävät runsaasti eläinproteiinia sekä ovat vehnättömiä ja maissittomia. Kaikki PrimaCat-kuivaruoat ovat täysravintoa ja sopivat tarjoiltavaksi sellaisenaan, mutta suosittelemme täydentämään kissan ruokavaliota myös märkäruoalla.

PrimaCat Kanaa pennuille ja emokissoille -kuivaruoan erittäin korkea proteiini- ja energiapitoisuus tukee kasvavan kissanpennun ja tiineen tai imettävän emokissan erityistarpeita. Luustolle tärkeä kalsium on tasapainotettu kasvavan pennun tarpeisiin ja pitää huolta myös imettävän kissan luuston terveydestä. Valikoimassamme on myös kissanpennuille suunniteltu märkäruoka, joka antaa erinomaisen pohjan kissanpennun ruokavaliolle. Lue lisää kissanpennun ruokinnasta, jotta osaat valita omalle kissanpennullesi parhaiten sopivat ruoat.

PrimaCat Lohta aikuisille kissoille -kuivaruoka sisältää erinomaisesti sulavaa lohta sekä kanaa. Tämä kissanruoka soveltuu aktiiviselle kotikissalle sekä pitää huolta erityisesti kissan turkin ja ihon hyvinvoinnista reseptin sisältämien omega-rasvahappojen ansiosta.

PrimaCat Kanaa aikuisille, steriloiduille sisäkissoille -kuivaruoka on suunniteltu erityisesti leikattujen kissojen tarpeisiin. Ruoka sisältää steriloidulle kissalle optimaaliset magnesium- ja natriumpitoisuudet. Hieman tavanomaista kissan kuivaruokaa alhaisempi rasvapitoisuus auttaa säilyttämään kissasi linjakkaan olemuksen. Tutustu lähemmin leikatun kissan ruokintaan.

PrimaCat Viljaton kissan kuivaruoka

PrimaCat on kehittänyt viljattomat kissanruoat kissanomistajien toiveesta. PrimaCat-täysravinnot ovat aina gluteenittomia, mutta PrimaCat Grain Free -tuotteet ovat täysin viljattomia. Kissan kuivaruoka tarvitsee aina tärkkelystä sidosaineeksi pysyäkseen koossa. PrimaCatin viljattomissa kuivaruoissa olemme korvanneet viljat vaihtoehtoisilla hiilihydraatin lähteillä, jotka sopivat usein myös herkkävatsaisille kissoille.

Viljaton kanan-, kalkkunan- tai lohenmakuinen kuivaruokamme sopii sekä kaikille kotikissoille että aktiivisille nuorille kissoille, joilla on tavallista korkeampi energiantarve. Optimoitu proteiinien ja rasvojen suhde pitää huolta kissan hyvinvoinnista läpi elämän.

Viiden superfoodin sekoitus kaikissa kuivaruoissamme toimii luontaisena antioksidanttien lähteenä, jotta kissasi voi hyvin kaikissa elämänvaiheissa. Kaikkien PrimaCat-kuivaruokien proteiinista 90 % on eläinperäistä. Eläinperäiset proteiinit ovat kissan tärkein energianlähde ja hyvinvoinnin perusta. Lue lisää kissan lajinmukaisesta ruokavaliosta.

Tarkkaan suunnitellun reseptin luonnolliset prebiootit pitävät yllä hyvälaatuisten suolistobakteerien kasvua sekä tukevat kissan ruoansulatusta ja vastustuskykyä. Reseptiin lisätty lohiöljy, sinkki ja biotiini pitävät kissasi turkin hyväkuntoisena ja kynnet vahvoina.

Etsitkö vastauksia kissan käytännön ruokintaan? Lue vinkkimme, millaista ruokaa kissalle kannattaa antaa.

Emme voi taata, että kissasi pitäisi meistä, ainakaan joka päivä, mutta me lupaamme pitää kissasi vatsasta mahdollisimman hyvää huolta. Jos ruokamme ei tänään kissallesi maistunutkaan, kokeile vinkkejämme nirson kissan ruokintaan. Lisäksi jos ruoka ei miellyttänyt sinua tai kissaasi, voit hyödyntää tarjoamamme täyden tyytyväisyystakuun.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!