Lihaisat ja laadukkaat kissan kuivaruoat PrimaCat

Lihaisat ja ravitsevat kissanruoat lähikaupastasi

Etsitkö korkealaatuista, kissallesi sopivaa kuivaruokaa, joka tukee kissan hyvinvointia ja terveyttä? PrimaCat kissan kuivaruoat ovat vahvalla ammattitaidolla Suomessa suunniteltuja täysravintoja, jotka nojaavat kissan ruokinnan perusasioihin: aina runsaasti lihaa eikä lainkaan kissalle turhaa vehnää tai lisättyä sokeria.

Kissa voi hyvin, kun sen katse on kirkas ja eloisa, karva kiiltää, kynnet ovat vahvat ja ruoansulatus toimii. PrimaCat-kuivaruokien laadukkaat eläinproteiinit ja -rasvat antavat kissallesi energiaa, ja luonnolliset prebiootit edistävät kissan suoliston hyvinvointia. Sinkki yhdessä biotiinin kanssa auttaa pitämään kissasi turkin kunnossa ja kynnet vahvoina. Kuivaruokaan lisätty tauriini varmistaa, että kissasi saa ruoastaan välttämättömät aminohapot elimistönsä rakennusaineiksi. Superfoodsekoitus puolestaan tarjoaa luontaisia antioksidantteja, jotka auttavat ylläpitämään kissan vastustuskykyä.

PrimaCat vehnättömät ja viljattomat kissan kuivaruoat

 

Kissallesi maistuvat kuivaruoat

PrimaCatin kuivaruokavalikoimasta löydät monta vaihtoehtoa kissasi yksilöllisiin tarpeisiin.

Täysin viljattomat kuivaruoatsisältävät rutkasti tuoretta lihaa ja sopivat erityisen hyvin etenkin herkkävatsaisille kissoille.

Tiesitkö, että PrimaCat Viljaton Kalkkuna -kuivaruokasisältää lihan lisäksi myös ripauksen maistuvaa hyönteisproteiinia? Hyönteisproteiini on ekologinen ja kissalle luontainen proteiininlähde.

Myös vehnättömät ja maissittomat PrimaCat Kitten & Indoor -kuivaruoatsisältävät tuoretta lihaa takaamaan ruoan maistuvuuden. Näistä kuivaruoista voit valita steriloidulle ja sisäkissalle sopivan kissanruoan sekä kissanpennulle ja emoille suunnitellun kuivaruoan, joka antaa riittävästi energiaa ja tasapainoiset ravintoaineet tukemaan kissanpennun tervettä kasvua.

Steriloiduille kissoille suunniteltujen kuivaruokien kivennäisainepitoisuus on optimoitu siten, että ruoka tukee kissan virtsateiden hyvinvointia. Kokeile näitä kuivaruokia myös ylipainoisen tai seniorikissan ruokintaan.

MIKSI VAIHTAISIN KISSANI KUIVARUOAN PRIMACATIIN?

PrimaCat-kissanruoissa yhdistyy sekä kissalle itselleen että kissanomistajalle tärkeät ominaisuudet:

  • Korkea lihapitoisuus laadukkaista raaka-aineista.
  • Huolellisesti suunniteltu, kissan terveyttä tukeva ravintosisältö.
  • Herkullinen maku.
  • Helppo saatavuus päivittäistavarakaupoista.
  • Erinomainen hinta-laatu-suhde.
PrimaCat kissan kuivaruoissa käytetään laadukkaita raaka-aineita

Tiedämme kuitenkin, että kissa ei välttämättä huoli uutta ruokaa kovin helposti. Siksi tarjoamme kaikille tuotteillemme täyden tyytyväisyystakuun. Jos tuote ei miellytä sinua tai kissaasi, hyvitämme ostoksesi. Lue myösvinkkimme kissan ruoan vaihtamiseen.

 PrimaCat-kissanruoat ovat saatavilla laajasti ympäri Suomen. Tutustu jälleenmyyjiimme.

PrimaCat Kokeile riskittä banneri

 

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!