Kissanherkut PrimaCat

Lihaisat ja viljattomat kissan herkut ilman lisättyä sokeria!

PrimaCatin kissanherkkusarjasta voit valita tuotteet kissasi herkutteluhetkiin hyvillä mielin vaikka joka päivä. Kissanherkuissamme erinomainen maistuvuus yhdistyy kissan ruokinnan peruspilareihin. Kissan herkut sisältävät runsaasti kissalle tärkeää lihaa, eikä niissä ole lainkaan viljoja tai lisättyä sokeria. Löydät PrimaCat-kissanherkut helposti päivittäistavarakauppojen kissanruokahyllystä.

PAREMPI HERKKU KISSALLESI
Kuten kaikki PrimaCatin kissanruoat, myös kehittämämme kissan herkut tukevat kissasi hyvinvointia – mausta tinkimättä, sillä kissan herkuttelukin on taitolaji. PrimaCat-kissanherkut sisältävät kissalle tärkeitä vitamiineja ja elintärkeää tauriinia. Nämä kissojen makupalat ovat erityisen herkullisia, vaikka niihin ei ole lisätty lainkaan kissoille haitallista sokeria. Olemme jättäneet herkuista pois myös kissalle turhat viljat, minkä ansiosta makupalat sopivat herkkävatsaisillekin kissoille.

Löydät runsaasta valikoimastamme lihaisat herkut jokaisen kissan makuun:

  • PrimaCat Treats -kissanherkut ovat pieniä lihaisia makupaloja: valitse päältä rapea ja sisältä täyteläisen pehmeä Crunchy-tyyny, kauttaaltaan rapea Crunchy tai lihaisan pehmeä Softy.
  • PrimaCat Meat Stick -lihaherkkutikut sisältävät runsaasti lihaa ja ovat hauska tapa ilahduttaa kissaasi. Voit taittaa ne halutessasi pienemmiksi paloiksi.

Tutustu tarkemmin herkulliseen valikoimaamme.

HYÖDYLLISTÄ HERKUTTELUA
Tiesitkö, että kissanherkut sopivat erinomaisesti kissan aktivointiin? Etenkin sisäkissojen elämänlaatu voi kohentua, kun ne saavat mielekästä puuhaa arkirutiinien lomassa. Virikkeellinen ruokinta on erinomainen tapa lisätä kissasi aktiivisuutta ja tarjota sille lajityypillistä tekemistä. Voit esimerkiksi piilottaa herkkuja kissan etsittäväksi vaikkapa rullatun pyyhkeen tai vessapaperihylsyn sisään.

Lue lisää vinkkejä kissan aktivointiin ja virikkeelliseen arkeen.
 

PrimaCati viljattomat ja lihaisat kissan herkut