Kissan märkäruoka
 / 
Fillets-kissanruoka

Kanaa vedessä -kissanruoka

CHICKEN IN WATER
PrimaCat Fillets Kanaa vedessä -kissanruoka
Kapsička
Masové nudličky
Multibalení
Bez kukuřice
Bez přidaného cukru
Bez pšenice
Ve vodě
  • 70 % kanan rintafileetä
  • 100 % luonnolliset raaka-aineet
  • Luonnollinen aminohappojen lähde
  • Maistuvaa täydennysravintoa
  • Vehnätön, maissiton ja soijaton, sopii myös herkkävatsaisille kissoille
  • Ilman lisättyä sokeria

PrimaCat Fillets Kanaa vedessä on mehevän lihaisa kissanruoka erinomaista laatua vaativille tassuttelijoille. 100 % luonnollinen ja maistuva täydennysravinto sopii tarjoiltavaksi täysravinnon ohessa vaikka joka päivä. Annospussin sisältämät aidot ja suussa sulavat kanan fileepalat saavat lihansyöjäsi kehräämään tyytyväisenä, sillä Fillets-märkäruoat eivät sisällä mitään turhaa – vain aitoa lihaa, ripauksen riisiä ja kissalle tärkeää vettä.

PrimaCat Fillets -kissaruoka ei sisällä lainkaan keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. Tuote on myös gluteeniton, eikä se sisällä lisättyä sokeria, vehnää, soijaa tai maissia eikä geenimuunneltuja ainesosia. Luonnollista ravintoa parhaista raaka-aineista – kätevästi saatavana omasta ruokakaupastasi!

Kissan ruokinta on taitolaji, ja tarvitsee ruokavalioonsa runsaasti lihaa voidakseen hyvin. Aidosti lihaisat PrimaCat Fillets -annospussit auttavat huolehtimaan kissasi proteiininsaannista ilman turhia täyteaineita. Kissan on luonnostaan heikko janontunne, joten Fillets-sarjan märkäruoat sopivat erinomaisesti esimerkiksi kuivaruoan ohessa annettavaksi tuomaan nestettä kissasi ruokavalioon sekä tukevat kissasi monipuolista ruokavaliota.

Eikö kissallesi maistunut kana juuri tänään? Kokeile myös Fillets-sarjan muita vaihtoehtoja ja löydä kissasi suosikkimaku!
 

Velikost balení
50 g
4 x 50 g

SLOŽENÍ

Kananrinta 70 %, riisi 3 %, vesi 27 %.

ANALYTICKÉ SLOŽKY

Raakavalkuainen 17,3 %, raakaöljyt ja -rasvat 1,1 %, raakakuitu 0,1 %, hehkutusjäännös 0,5 %, kosteus 80,3 %.

NÁVOD KE KRMENÍ

Tarjoa täysravinnon ohessa 4-5 kg kissalle 1 pss/pv.

Pokyny

Säilytä kuivassa ja viileässä, avattu pakkaus jääkaapissa. Parasta ennen –päiväys ja eränumero: katso leima.

Vyrobeno v

Thajsko

Záruka chutě a kvality

Jsme hrdí na kvalitu a chuť našich krmiv pro kočky. Naše produkty mají úplnou záruku spokojenosti na základě pokladního dokladu.