Kissan ruokinta on taitolaji PrimaCat

Kissan ruokinta on taitolaji

Kissan ruokinta on taitolaji, minkä vuoksi kuuntelimme PrimaCat-tuotesarjaa suunnitellessamme parhaita asiantuntijoita: suomalaisia kissanomistajia.

Toteutimme Suomen suurimman kissanruoka-alan kuluttajatutkimuksen ja löysimme kissan ruokinnasta piirteitä, joita ei esimerkiksi koiran ruokinnassa juuri ole. Kissan ruokintaan liittyy huomattavasti enemmän rutiineja, kikkoja ja tunteita, mikä tekee kissanomistajuudesta omalaatuista ja välillä haastavaakin. Kissat voivat olla syömisen suhteen nirsoja, mutta parhaimmillaan ruokailu on yhteenkuuluvuuden ja välittämisen hetki kissalle ja sen omistajalle. Kuluttajatutkimuksen perusteella kehitimme kissanruokiemme reseptiikkaa yhteistyössä Euroopan johtavien lemmikkieläinruokia valmistavien yritysten kanssa. Nyt uudistetut tuotteemme ovat suunnattu erityisesti suomalaisen kissan tarpeisiin. 

PrimaCat-tuotteet sisältävät runsaasti lihaa, eivätkä lainkaan vehnää tai lisättyä sokeria. Sarjassa on saatavilla myös täysin viljattomia vaihtoehtoja. Löydät kaikki PrimaCat-tuotteet helposti samoista kaupoista kuin muidenkin perheenjäsenten ruoat.

PrimaCat-annospussit

Erittäin lihaisa ja viljaton PrimaCat Classic -märkäruokasarja on valmistettu Euroopassa ja sisältää niin herkullisia kastike- kuin hyytelömakuvaihtoehtoja. PrimaCat Classic -märkäruoka sopii erinomaisesti kissan jokapäiväiseen ruokintaan ja se sisältää kaikki kissan tarvitsemat ravinteet sekä runsaasti lihaa tai kalaa.

PrimaCat Fillets -kissan märkäruokasarja sisältää aitoa filelihaa, ripauksen riisiä ja kissalle elintärkeää vettä tai hyytelöä. 100 % luonnolliset fileeannospussit sopivat mainiosti kissan herkutteluhetkiin ja tarjoiltavaksi täysravinnon oheen.

PrimaCat Soup -keittoannospussit sisältävät runsaasti herkullisen houkuttelevaa lientä sekä 100 % aitoa, mehukasta kananlihaa tai tonnikalaa. Lisäksi reseptimme on sokeriton ja viljaton, mikä tekee PrimaCat Soupeista ainutlaatuisen keittovaihtoehdon markettien kissanruokahyllyssä. Soup-sarjan täydennysravinnot sopivat erinomaisesti annettavaksi kuivaruoan ohessa, maistuvuutta ja kissan nesteensaantia lisäämään.

Kuivaruoat

PrimaCat kissan kuivaruoat sisältävät lihaisia ja maistuvia vaihtoehtoja kissasi jokaiseen elämänvaiheeseen. Reseptit sisältävät runsaasti eläinproteiinia sekä ovat vehnättömiä ja maissittomia. Kaikki PrimaCat-kuivaruoat ovat täysravintoa ja sopivat tarjoiltavaksi sellaisenaan, mutta suosittelemme täydentämään kissan ruokavaliota myös säännöllisesti märkäruoalla.

PrimaCatin kokonaan viljaton Grain Free -kissanruokasarja on kehitetty kissanomistajien toiveesta. Viljat on kuivaruoassamme korvattu vaihtoehtoisilla hiilihydraatin lähteillä, jotka sopivat usein myös herkkävatsaisille kissoille. Ruoan runsas liha- ja energiapitoisuus antaa virtaa myös hieman aktiivisimmille kissoille.

  • Indoor & Sterilized Chicken- Kanaa aikuisille steriloiduille sisäkissoille, joka sopii erityisesti leikatuille kissoille.
  • Indoor Salmon - Lohta aikuisille sisäkissoille, jonka lohiöljy auttaa ylläpitämään turkin ja ihon hyvinvointia.
  • Kitten & Indoor Chicken - Kanaa kissanpennuille ja tiineille tai imettäville emokissoille.
  • Grain Free - Täysin viljaton kissan kuivaruoka. Makuina lohi, kana ja kalkkuna hyönteisproteiinilla.

 

Kissan herkut PrimaCat

 

 

PrimaCat-herkut

Paitsi ensiluokkaista ruokaa, kissa ansaitsee myös herkutteluhetkensä. Palkitse kissaasi hyvillä mielin PrimaCat-sarjan herkuilla vaikka joka päivä! Sarjasta löydät useita makuvaihtoehtoja monissa eri muodoissa, joista jokainen kissa löytää varmasti suosikkinsa. Pienellä ripauksella kissan lempiherkkua saattaa saada myös täysravinnon maistumaan paremmin.      

 

 

PrimaCat-kissanhiekat

Kissanhiekka PrimaCat

 

 

Laadukkaat PrimaCat-mikrokissanhiekat ovat kissanhiekkojen aatelia. Laadukas hiekka kontrolloi hajuja ja tekee hiekkalaatikon siivoamisesta nopeaa. Hiekan raaka-aineena on joko valkoinen kalsiumbentoniitti tai harmaa natriumbentoniitti. Hiekat ovat erittäin imukykyisiä ja muodostavat kiinteän, helposti siivottavan paakun. Hiekka on riittoisaa, sillä koko hiekkaa ei tarvitse vaihtaa - poistat vain paakun! Lähes pölyämätön hiekka ei herkästi leviä hiekkalaatikolta ympäriinsä. Molemmista hiekoista on saatavilla kevyesti hajustettu sekä hajustamaton versio.


 

MAISTUVUUS VAI TERVEELLISYYS?

Jokainen kissa on oma persoonansa, jonka ruokavalio ja käyttäytyminen on yhä hyvin samanlainen kuin luonnossa asuvien esi-isiensä. Kissan ruokahaluun vaikuttaa hyvin moni asia ja jotkin kissoista voivat olla myös valikoivia –  jopa nirsoja –  ruokansa suhteen. Tämän vuoksi ruoan maistuvuudesta on tullut monelle kissanomistajalle tärkeämpää kuin ruoan terveellisyys. 

Terveellisempään ruokaan vaihtaminen voi olla joskus haastavaa, etenkin jos kissa on jo tottunut syömään esimerkiksi sokeria tai runsaasti hiilihydraatteja sisältävää ruokaa. Mahdotonta se ei kuitenkaan ole. Ruoan vaihtaminen vaatii vain totuttelua, muutamaa kikkaa ja rutkasti kärsivällisyyttä. Lue vinkkimme, miten kissan saa syömään uutta ruokaa. Voit kokeilla PrimaCat-tuotteita myös riskittä, sillä tuotteillamme on 100-prosenttinen tyytyväisyystakuu.

PrimaCat-tuotteista voit tarjota kissallesi sen luontaisen ravinnontarpeen mukaista ja taatusti maistuvaa ruokaa jokaisella aterialla. Ja mikä parasta, PrimaCat-kissanruoka on saatavilla ruokakaupoista läheltä sinua.

 

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!