Kissan ruokinta on taitolaji

Kissan ruokinta on taitolaji

Kissan ruokinta on taitolaji. Siksi kuuntelimme uutta PrimaCat-tuotesarjaa suunnitellessamme parhaita asiantuntijoita: suomalaisia kissanomistajia.

Toteutimme Suomen suurimman kissanruoka-alan kuluttajatutkimuksen ja löysimme kissan ruokinnasta piirteitä, joita ei esimerkiksi koiran ruokinnassa juuri ole. Kissan ruokintaan liittyy huomattavasti enemmän rutiineja, kikkoja ja tunteita, mikä tekee kissanomistajuudesta omalaatuista ja välillä haastavaakin.

Kissanruokinta on taitolaji, jonka kanssa kissanomistaja kamppailee päivittäin. 

Uudet reseptit 

Kuluttajatutkimuksen perusteella kehitimme kissanruokiemme reseptiikkaa yhteistyössä Euroopan johtavien lemmikkieläinruokia valmistavien yritysten kanssa. Nyt uudistetut tuotteemme ovat suunnattu erityisesti suomalaisen kissan tarpeisiin. Tuotteet ovat kokonaan viljattomia tai vähintäänkin maissittomia ja vehnättömiä. 

Vaali arvokkaita hetkiä ja tarjoa kissallesi ruokaa, joka tekee sille hyvää; PrimaCatin uudistettu Indoor-kuivaruoka sisältää runsaasti lihaa, eivätkä reseptimme sisällä lainkaan vehnää, maissia tai lisättyä sokeria. Valikoima sisältää :

  • Indoor & Sterilized Chicken- Kanaa aikuisille steriloiduille sisäkissoille, joka sopii erityisesti leikatuille kissoille.
  • Indoor Salmon - Lohta aikuisille sisäkissoille, jonka lohiöljy auttaa ylläpitämään turkin ja ihon hyvinvointia.
  • Indoor Turkey - Kalkkunaa aikuisille sisäkissoille, jonka luontaisesti alhaisempi rasvaprosentti sopii avuksi painonhallintaan.
  • Kitten & Indoor Chicken - Kanaa kissanpennuille ja tiineille tai imettäville emokissoille.

Vilja-allergiasta kärsivän kissan ruokintaan on saatavilla myös täysin viljaton PrimaCat Grain Free -kuivaruoka. Tyypilliset viljat on korvattu helposti sulavilla hiilihydraatin lähteillä, jotka sopivat useimmille herkkävatsaisille kissoille. Makuina herkullinen kana tai maistuva lohi.

Täysin uusi Classic-märkäruokasarja on täysin viljaton kissan täysravinto, eikä se sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Useimmat päivittäistavarakaupan märkäruokatuotteet sisältävät sokeria, jota käytetään usein tuomaan tuotteeseen ihmissilmää miellyttävä ruskea sävy ja hieman makea tuoksu. Kissalle sokeri on kuitenkin haitallista, sillä se voi aiheuttaa erilaisia terveydellisiä haittoja, ylipainoa. Tämän vuoksi mitkään PrimaCat-tuotteet eivät sisällä lisättyä sokeria. 

Koko tuotevalikoima uudistuu vuoden 2019 aikana, ja vanhat suositut filee-annospussimme säilyvät valikoimissamme.

Maistuvuus vai terveellisyys?

Jokainen kissa on oma persoonansa, jonka ruokavalio ja käyttäytyminen on yhä hyvin samanlainen kuin luonnossa asuvien esi-isiensä. Kissan ruokahaluun vaikuttaa hyvin moni asia ja jotkin kissoista voivat olla myös valikoivia –  jopa nirsoja –  ruokansa suhteen. Tämän vuoksi ruoan maistuvuudesta on tullut monelle kissanomistajalle tärkeämpää kuin ruoan terveellisyys. 

Terveellisempään ruokaan vaihtaminen voi olla joskus haastavaa, etenkin jos kissa on jo tottunut syömään esimerkiksi sokeria tai runsaasti hiilihydraatteja sisältävää ruokaa. Mahdotonta se ei kuitenkaan ole. Ruoan vaihtaminen vaatii vain totuttelua, muutamaa kikkaa ja rutkasti kärsivällisyyttä. Lue vinkkimme, miten kissan saa syömään uutta ruokaa. Voit kokeilla PrimaCat-tuotteita myös riskittä, sillä tuotteillamme on 100 prosenttinen tyytyväisyystakuu.

PrimaCat-tuotteista voit tarjota kissallesi sen luontaisen ravinnontarpeen mukaista ja taatusti maistuvaa ruokaa jokaisella aterialla. Ja mikä parasta, PrimaCat-kissanruoka on saatavilla ruokakaupoista läheltä sinua.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!