PrimaCat Fillets uusi ilme

Annospussit saivat uuden ilmeen!

Vanhat tutut PrimaCat fileelihaiset annospussit ovat jälleen saatavilla kaupoista!

PrimaCatin tutut ja suositut fileelihaiset annospussit ovat saaneet ylleen uuden, upean pakkauksen ja saapuvat takaisin myymälöiden hyllyille syksyn aikana. Tuotteiden resepti on täysin sama kuin ennenkin, vain pakkauksen ulkomuoto on muuttunut. 

PrimaCat Fillets

 

 

 

Uuden ulkoasun saanut PrimaCat Fillets -sarja tarjoaa 100 % luonnollisia ja maistuvia täydennysravintoja kissallesi. Annospussit sisältävät runsaan annoksen aitoja, täyteläisiä ja herkullisia fileepaloja, nestettä ja pienen ripauksen riisiä - eikä mitään ylimääräistä. Tuote ei sisällä lainkaan sokeria, vehnää, soijaa tai maissia eikä geenimuunneltuja ainesosia. Fillets-sarjan märkäruoat sopivat erinomaisesti annettavaksi esimerkiksi kuivaruoan ohessa tuomaan maistuvuutta ja elintärkeää nestettä kissasi ruokavalioon. Saatavilla 50 g:n yksittäispakkauksissa sekä kätevässä nelipakkauksessa.

Kuusi houkuttelevaa makua:

Märkäruoat ovat helppo tapa turvata kissan nesteensaanti

Kissalla on luonnostaan heikko janontunne, joten on tärkeää, että kissa saa ruuasta tarpeeksi nestettä. Kissalla tulee olla aina raikasta vettä saatavilla, mutta nesteen saantia voi varmistaa myös syöttämällä kissalle märkäruokaa. PrimaCat -märkäruokavalikoimasta löytyy niin täysravintoja (Classic-sarja), kuin täydennysravintojakin (Fillets- ja Soup-sarjat). Täydennysravinto sopii erinomaisesti täysravinnon oheen syötettäväksi, mutta kalsiumin ja kivennäisten saanti tulee turvata tarjoamalla kissalle pääasiassa täysravintoa. Lue lisää kissan ruokavaliosta.

Kissan ruokinta on taitolaji, ja PrimaCat tuntee siihen liittyvät haasteet. PrimaCat uskoo, että jokaisella kissalla on oikeus kunnon ruokaan, ja siksi uudistuneen PrimaCat-kissanruokasarjan tuotteet sisältävät aina runsaasti lihaa, ilman kissalle turhaa vehnää tai lisättyä sokeria - ja ne ovat saatavilla helposti muiden ostosten ohessa päivittäistavarakaupoista. Runsaasti hiilihydraatteja ja etenkin sokeria sisältävät ruoat usein "koukuttavat" kissaa, jolloin vaihtaminen terveellisempään ruokaan voi olla joskus haastavaa. Mahdotonta se ei kuitenkaan ole, kunhan vaihdon tekee pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti. Lue vinkit kissanruoan vaihtamiseen sekä nirson kissan ruokintaan.

Haluatko lisää kissamaista luettavaa?

Tilaa uutiskirjeemme ja nautiskelet kiinnostavasta kissatiedosta myös jatkossa!