PrimaCat_Bengali_Pablo

Bengali

Bengalikissa on saanut alkunsa Aasian leopardikissan (lat. prionailurus bengalensis) ja kesykissan (lat. felis catus) risteytyksestä. Bengali on itsenäinen ja utelias kissa, joka on oikea rotu aktiiviselle kissanomistajalle. Bengali on hyvin kiinnostunut ympäristöstään ja liikkuu siellä ketterästi ja itsevarmasti. Petoeläimen ulkonäön omaava bengali on aktiivinen ja se rakastaa liikuntaa ja kiipeilyä, joten se voi tarvita hieman enemmän tilaa ympärilleen. Aktiivinen kissa tarvitsee paljon energiaa jaksaakseen temmeltää. Testaa bengalillesi aktiivisellekin kissalle sopivaa energiapitoista PrimaCat Viljaton kana -kuivaruokaa.

Bengali on rakastava ja kiintyy syvästi omistajaansa, ja lisäksi se pitää muista eläimistä. Tutustu artikkeliimme uuteen kissaan tutustuttamisesta. Bengalit ovat myös nopeasti oppiva rotu ja voivat oppia useita eri temppuja - myös temppuja, jotka eivät ehkä ole niin sallittuja. Aktivoi bengaliasi esimerkiksi saalistusleikeillä tai lelun noudolla. Lue lisää kissan aktivoinnista.

Tyypillisiä tuntomerkkejä:

  • ulkonäöltään kuin pieni leopardi
  • suhteellisen isokokoinen kissa
  • kookas ja vankka vartalo sekä vahvat lihakset

Lisätietoja rodusta ja kasvattajista löydät osoitteesta:

Suomen bengalikissat ry www.bengalikissat.com/

PrimaCatin filmitähti Pablo esittäytyy:

Pablo on bengaliuros, jonka lempipuuhiin kuuluvat kaikenlainen leikkiminen, pihalla juokseminen ja ulkoilu valjaissa. Pablo on usein mukana reissuissa, joista se nauttii kovin. Pablon hauskoihin tapoihin kuuluu ovien aukominen ja muovipussien päällä istuminen. Pablo on kaikkiruokainen ja sen ruokaa vaihdellaan usein, eikä se nirsoile juuri koskaan.