Brittiläinen lyhytkarva

Brittiläinen lyhytkarva

Brittiläinen lyhytkarva on tanakka ja vahvapiirteinen kissa, joka huokuu brittiläistä sivistyneisyyttä. Brittiläisestä saatkin oivaa seuraa iltapäiväteellesi, sillä rotu on rauhallinen, seurallinen ja ystävällinen. Brittiläinen kehittyy hitaasti ja on täysikokoinen vasta noin kolmivuotiaana. Tue brittiläisesi kehitystä tasapainoisella ruokavaliolla.

Brittiläiset ovat melko hiljaisia ja seuraavatkin mielellään omistajiensa perässä tutkaillen heidän puuhiaan. Lue lisää kissan elekielestä ja viestinnästäBrittiläiset pitävät ajoittaisista leikkihetkistä ja viihtyvät omistajiensa seurassa, mutta vetäytyvät välillä myös omaan rauhaansa. Brittiläinen sopii hyvin lapsiperheeseen, mutta jotkut rodun edustajista eivät usein pidä liiallisesta syliin nostelusta, mikä tulee ottaa lasten kanssa huomioon.

Tyypillisiä tuntomerkkejä:

  • vahva, tanakka runko
  • tiivis, plyysimäinen karva
  • lyhyehköt jalat

Lisätietoja rodusta ja kasvattajista löydät osoitteesta:

Suomen Brittikissat ry 

www.brittikissat.net

Esittelyssä: PrimaCatin filmitähti Winnie osaa nautiskella

Winnie on brittinaaras, jonka lempipuuhaa on pienten pehmeiden pallojen perään syöksähtely. Winnie pitää myös veljensä Nallen jahtaamisesta ja auttaa mielellään sängyn petaamisessa sekä käsien pesemisessä. Winnietä voi seurata Instagramissa @british_teddybears.