• Keittomainen koostumus
  • Viljaton ja maissiton
  • Ei lisättyä sokeria
  • Ei kasviperäisiä ainesosia
  • Aitoa tonnikalaa ja äyriäisiä
  • Täydennysravinto kissoille

Kissan ruokkiminen on taitolaji, ja siksi kehittämämme samettisen keittomainen kissanruoka sisältää vain 100 % aitoa, herkullista tonnikalaa, pienen määrän maukkaita äyriäisiä sekä nestettä. PrimaCat Soup -kissan märkäruoka on viljaton, sokeriton ja maissiton, eikä siihen ole käytetty soijaa tai geenimuunneltuja ainesosia. Reseptimme koostuvat vain parhaista raaka-aineista, ilman kasviperäisiä ainesosia, jonka vuoksi ne ovat erinomainen vaihtoehto markettien kissanruokahyllyssä. Ainutlaatuisen reseptinsä ansiosta Soup-kissanruoka sopii myös useille herkkävatsaisille kissoille.

Olemme valinneet PrimaCat-tuotteisiin vain ensiluokkaisia raaka-aineita: hienoksi revityn tonnikalan lihan ja äyriäisten lisäksi Soup-kissanruoka tarjoaa kissallesi reilusti makoisaa lientä – ilman mitään ylimääräistä. Kissan tulee saada tarvitsemansa neste pääasiassa ruoasta, jonka vuoksi runsasliemiset Soup-täydennysravinnot sopivat mainiosti täydentämään kissan päivittäistä ruokavaliota ja ylläpitämään nestetasapainoa.

Muista myös Soup-sarjan Kananlihaa liemessä -makuvaihtoehto!

Pakkauskoot:
40 g
40 g x 4 kpl

Koostumus

Tonnikala 20 %, katkarapu 5 %.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 6,8 %, raakarasva 0,2 %, hehkutusjäännös 0,4 %, raakakuitu 0 %, kosteus 90 %.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

Teknologiset lisäaineet: sakeuttamisaineet.

RUOKINTAOHJE

Tarjoa huoneenlämpöisenä täysravinnon ohessa 4-5 kg kissalle 1 pss/pv. Sisältää runsaasti nestettä, sopii kattamaan osan kissan päivittäisestä veden tarpeesta.

Käyttöohjeet

Säilytä kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys ja eränro; kts. leima.

Ruokintasuositus

Kissan paino 4-5 kg
RUOAN MÄÄRÄ/VRK 1 pss

Valmistettu

Thaimaassa

Packaging and recycling

Other plastic
Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.