• 100 % aitoa kananlihaa
  • Viljaton ja maissiton
  • Ei lisättyä sokeria
  • Ei kasviperäisiä ainesosia
  • Runsaasti herkullista lientä
  • Täydennysravinto kissoille

PrimaCat Soup Kananlihaa liemessä on runsaasti herkullista lientä sisältävä kissan märkäruoka. Houkuttelevan liemen lisäksi tämä kissanruoka sisältää 100 % aitoa, mehukasta kananlihaa – ilman mitään ylimääräistä. PrimaCat Soup -kissanruoka on sokeriton ja viljaton annospussi, joka ei sisällä lainkaan kasviperäisiä ainesosia. Tämä tekee siitä ainutlaatuisen täydennysravinnon markettien kissanruokahyllyssä ja ne sopivat usein myös herkkävatsaisille kissoille. Olemme valinneet PrimaCat-tuotteisiimme vain korkealaatuisimmat raaka-aineet, jotta sinä voit tarjota kissallesi terveellistä ruokaa jokainen päivä.

Kissan ruokkiminen on taitolaji, ja siksi PrimaCat Soup-märkäruoat sisältävät reilusti ihanan hienoksi nypittyä, mehevää kananlihaa, jota kissasi on vaikea vastustaa. Kissan tulee saada tarvitsemansa neste pääasiassa ruoasta, sen vuoksi luonnollisesti paljon nestettä sisältävät ruoat, kuten Soup-täydennysravintomme, soveltuvat erinomaisesti kissan päivittäisen ruokavalion herkulliseksi täydennykseksi sekä lisäämään nesteensaantia.

Muista myös Soup-sarjan Tonnikalaa liemessä -makuvaihtoehto!

Pakkauskoot:
40 g
40 g x 4 kpl

Koostumus

Kananrinta 30 %.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 6,9 %, raakarasva 0,8 %, hehkutusjäännös 0,2 %, raakakuitu 0 %, kosteus 89 %.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

Teknologiset lisäaineet: sakeuttamisaineet.

RUOKINTAOHJE

Tarjoa huoneenlämpöisenä täysravinnon ohessa 4-5 kg kissalle 1 pss/pv. Sisältää runsaasti nestettä, sopii kattamaan osan kissan päivittäisestä veden tarpeesta. Säilytä kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys ja eränro; kts. leima.

Käyttöohjeet

Säilytä kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys ja eränro; kts. leima.

Ruokintasuositus

Kissan paino 4-5 kg
RUOAN MÄÄRÄ/VRK 1 pss

Valmistettu

Thaimaassa

Pakkaus ja kierrätys

Other plastic
Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.