• Tonnikalan fileepaloja (55 %) ja kanan rintafileetä (4 %)
  • 100% luonnolliset raaka-aineet
  • Maistuvaa täydennysravintoa 
  • Ei lisäaineita
  • Ei vehnää, sokeria, maissia tai soijaa

PrimaCat Fillets Tonnikalaa ja kanaa -kissanruoka hyytelössä sisältää runsaasti aitoa lihaa ja kalaa – eikä mitään ylimääräistä. Jokainen annos sisältää runsaasti kissan hyvinvoinnille tärkeää eläinperäistä proteiinia sekä aminohappoja, kuten tauriinia. Tämä maistuva kissan täydennysravinto sisältää herkullisen sekoituksen täyteläistä tonnikalaa ja suussa sulavaa kanaa, jotka on hyytelöity luonnollisella merileväuutteella. Tämä vehnätön ja gluteeniton kissanruoka sopii myös useimmille herkkävatsaisille kissoille, jotka osaavat olla ruokansa suhteen hyvinkin valikoivia.

PrimaCat Fillets -kissanruoat ovat 100 % luonnollisia, eikä niihin ole lisätty keinotekoisia väri- tai makuaineita eikä säilöntäaineita. Reseptimme eivät myöskään sisällä lainkaan lisättyä sokeria, vehnää, soijaa tai maissia eikä geenimuunneltuja ainesosia. PrimaCat Fillets -annospussien avulla tarjoat kissallesi hänen ansaitsemaansa parasta mahdollista ravintoa.

Kissalla on luonnostaan heikko janontunne, joten Fillets-sarjan märkäruoat sopivat erinomaisesti kuivaruoan ohessa annettavaksi tuomaan maistuvuutta ja nestettä kissasi ruokavalioon.

Eikö kissallesi maistunut tonnikala ja kana juuri tänään? Kokeile myös Fillets-sarjan muita vaihtoehtoja ja löydä kissasi suosikkimaku!

Pakkauskoot:
50 g
4 x 50 g

Koostumus

Tonnikala 55 %, kana 4 %, riisi 1 %, vesi 40 %.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 14,4 %, raakaöljyt ja -rasvat 0,4 %, raakakuitu 0,1 %, hehkutusjäännös 1,4 %, kosteus 84,0 %.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

Hyytelöity luonnollisesti merileväuutteella.

RUOKINTAOHJE

Tarjoa täysravinnon ohessa 4-5 kg kissalle 1 pss/pv.

Käyttöohjeet

Säilytä kuivassa ja viileässä, avattu pakkaus jääkaapissa. Parasta ennen –päiväys ja eränumero: katso leima.

Valmistettu

Thaimaassa

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.