• Täysravinto voidaan tarjota ateriana sellaisenaan
  • Auttaa kissan nestetasapainon ylläpidossa
  • Ei viljaa eikä lisättyä sokeria
  • Tasapainotettu aminohappokoostumus

PrimaCat Kalaa hyytelössä -kissanruoka ovat todellinen kalanystävän houkutus! Kala on hyvin sulava eläinproteiinin lähde, joka houkuttelee tuoksullaan ruokakupille jopa nirsoimmankin kissan.

Kissan ruokkiminen on taitolaji, ja maistuvuutta helpottaaksemme kehitimme reseptin, joka on erittäin kalaisa. Maistuvuuden lisäksi runsas eläinproteiinipitoisuus varmistaa kissallesi välttämättömien ravintoaineiden saannin. Märkäruoat sopivat erinomaisesti osaksi jokapäiväistä ruokintaa, sillä niiden korkea nestepitoisuus auttaa tukemaan kissasi nestetasapainoa. Kissasi turkin ja ihon hyvinvoinnista huolehtivat reseptiin lisätty biotiini ja sinkki. PrimaCat Classic-sarja on ainutlaatuinen markettien kissanruokahyllyssä, sillä reseptimme on sokeriton ja viljaton, eikä sisällä maissia, soijaa tai geenimuunneltuja ainesosia.

Katso PrimaCat Classic-sarjan kaikki makuvaihtoehdot kastikkeessa tai hyytelössä ja löydä kissasi suosikki!

Pakkauskoot:
85 g
12 x 85 g lajitelmapakkaus

Koostumus

77 % liha ja eläinperäiset tuotteet fileepaloissa, kala ja kalaperäiset tuotteet (vähintään 11 % kalaa fileepaloissa), kasviöljyt ja eläinrasvat, kuitu (0,4 % inuliini), mineraalit. Hyytelön ja fileen suhde 50/50.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 9 %, raakarasva 6 %, hehkutusjäännös 2 %, kosteus 82 %, raakakuitu 0,5 %, kalsium 0,25 %, fosfori 0,2 %, natrium 0,1 %.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

D3-vitamiini (3a671) 250 IU, E-vitamiini (3a700) 100 mg, tauriini (3a370) 450 mg, biotiini (3a880) 0,1 mg, sinkki (3b605) 10 mg, mangaani (3b503) 2 mg, kaliumjodidi (3b201) 0,7 mg, kupari (3b405) 0,2 mg.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile huoneenlämpöisenä. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Päivittäiset ruokintamäärät voivat vaihdella esim. kissan koon, iän, aktiivisuuden ja ulkolämpötilan mukaan. Ruoka suositellaan tarjoiltavaksi vähintään kahdessa erässä päivän aikana.

Ruokintasuositus

Kissan paino3 kg4-6 kg6-8 kg
RUOAN MÄÄRÄ/VRK2 pss3-4 pss4-6 pss

Valmistettu

Tšekissä

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.