• Täysravinto, jonka voi tarjota ateriana sellaisenaan
  • 50/50-suhteessa lihasuikaleita ja kastiketta
  • Auttaa kissan nestetasapainon ylläpidossa
  • Ei viljaa eikä lisättyä sokeria

PrimaCat Nautaa kastikkeessa -annospussit ovat helppo tapa tarjota kissallesi päivittäinen ruoka-annos lihaisaa täysravintoa. PrimaCat Classic-kissanruoka sisältää kaikki kissasi tarvitsemat ravintoaineet herkullisessa paketissa. Tämä märkäruoka sisältää mehevän lihaisia, naudanmakuisia lihasuikaleita, joita kissasi voi olla vaikea vastustaa.

Kissalla on luontaisesti heikko janontunne, joten sen tulee saada tarvitsemansa neste pääasiassa ruoasta. Sen vuoksi PrimaCat Classic-kissanruoat sisältävät myös runsaasti herkullista kastiketta tai hyytelöä. Punainen liha, kuten nauta, miellyttää erityisesti joidenkin kissojen makunystyröitä. Lisäsimme reseptiin myös biotiinia ja sinkkiä, jotka huolehtivat kissasi turkin ja kynsien hyvinvoinnista. Tasapainotettu aminohappokoostumus tukee kissasi kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elinvoimaa.

Kissan ruokkiminen on taitolaji, ja siksi olemme tehneet kaikkemme, että ruokamme maistuisivat kissallesi. Maistuvuuden helpottamiseksi reseptimme ovat houkuttelevan lihaisia; annospussin lihasuikaleet koostuvat 88 %:sti laadukkaista ja hyvin sulavista liha- ja eläinperäisistä raaka-aineista. Kissanruokamme on suunniteltu kissan hyvinvointi edellä - sen vuoksi reseptimme on sokeriton ja viljaton, eikä se sisällä maissia, soijaa tai geenimuunneltuja ainesosia. Nämä ominaisuudet tekevät Classic-kissanruoistamme ainutlaatuisia täysravintoja markettien kissanruokahyllyssä.

Katso PrimaCat Classic-sarjan kaikki makuvaihtoehdot kastikkeessa tai hyytelössä ja löydä kissasi suosikki!

Pakkauskoot:
85 g
12 x 85 g lajitelmapakkaus

Koostumus

88 % liha ja eläinperäiset tuotteet fileepaloissa (väh. 11 % nautaa), kasviöljyt ja eläinrasvat, kuitu (0,4 % inuliini), mineraalit. Kastikkeen ja fileen suhde 50/50.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 9 %, raakarasva 4,5 %, hehkutusjäännös 2 %, kosteus 82 %, raakakuitu 0,5 %, kalsium 0,25 %, fosfori 0,2 %, natrium 0,1 %. Metabolinen energia: 81,8 kcal/100 g.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

D3-vitamiini (3a671) 160 IU, E-vitamiini (3a700) 100 mg, tauriini (3a370) 520 mg, biotiini (3a880) 0,1 mg, sinkki (3b605) 10 mg, mangaani (3b502) 2 mg, jodi (3b201) 0,2 mg, kupari (3b405) 1,2 mg.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile huoneenlämpöisenä. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä 2 päivän kuluessa.

Käyttöohjeet

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä 2 päivän kuluessa.

Ruokintasuositus

Kissan paino 3 kg 4-6 kg 6-8 kg
RUOAN MÄÄRÄ/VRK 2 pss 3-4 pss 4-6 pss

Valmistettu

Tšekissä

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.