• Täysravinto sopii ateriaksi sellaisenaan
  • 50/50-suhteessa lihasuikaleita ja hyytelöä
  • Ei viljaa eikä lisättyä sokeria
  • Herkullisen lihaisa resepti

PrimaCat Nautaa hyytelössä -annospussit ovat helppo tapa tarjota kissallesi päivittäinen ruoka-annos lihaisaa kissanruokaa. Täysravintopussissa on puolet herkullista hyytelöä, puolet meheviä naudanmakuisia lihasuikaleita. Näin pystyt huolehtimaan kissasi nestetasapainosta, vaikka häntä olisi vaikea houkutella vesikupille.

Me tiedämme, että kissan ruokkiminen on taitolaji. Siksi Classic-kissanruoat sisältävät kissan suuhun sopiviksi muotoiltuja, herkullisia lihasuikaleita, jotka sisältävät runsaasti eläinproteiinia. Punainen liha, esimerkiksi nauta, miellyttää useiden kissojen makunystyröitä - siksi tämä Classic-kissanruoka on varmasti kokeilemisen arvoinen! Lisäksi reseptimme on sokeriton ja viljaton, eikä se sisällä maissia, soijaa tai geenimuunneltuja ainesosia. Kissanruokaan lisätyt biotiini ja sinkki huolehtivat kissasi turkin ja kynsien hyvästä kunnosta. Tarkoin suunniteltu aminohappokoostumus on kehitetty tukemaan kissasi kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elinvoimaa.

Katso PrimaCat Classic-sarjan kaikki makuvaihtoehdot kastikkeessa tai hyytelössä ja löydä kissasi suosikki!

Pakkauskoot:
85 g
12 x 85 g lajitelmapakkaus

Koostumus

88 % liha ja eläinperäiset tuotteet fileepaloissa (väh. 11 % nautaa), kasviöljyt ja eläinrasvat, kuitu (0,4 % inuliini), mineraalit. Hyytelön ja fileen suhde 50/50.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 9 %, raakarasva 6 %, hehkutusjäännös 2 %, kosteus 82 %, raakakuitu 0,5 %, kalsium 0,25 %, fosfori 0,2 %, natrium 0,1 %. Metabolinen energia: 88,6 kcal/100g.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

D3-vitamiini (3a671) 160 IU, E-vitamiini (3a700) 100 mg, tauriini (3a370) 520 mg, biotiini (3a880) 0,1 mg, sinkki (3b605) 10 mg, mangaani (3b502) 2 mg, jodi (3b202) 0,2 mg, kupari (3b405) 1,2 mg.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile huoneenlämpöisenä. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä 2 päivän kuluessa.

Käyttöohjeet

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä 2 päivän kuluessa.

Ruokintasuositus

Kissan paino 3 kg 4-6 kg 6-8 kg
RUOAN MÄÄRÄ/VRK 2-3 pss 3-4 pss 4-6 pss

Valmistettu

Tšekissä

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.