• Lohta sisältävä kissan täysravinto
  • 50/50-suhteessa lihasuikaleita ja kastiketta
  • Optimoitu leikatun kissan tarpeisiin
  • Painonhallintaan sopiva kissanruoka
  • Tasapainottaa virtsateiden hyvinvointia
  • Ei viljaa eikä lisättyä sokeria
  • Valmistettu Euroopassa

PrimaCat Lohta kastikkeessa steriloiduille kissoille -märkäruoalla tarjoat kissallesi helposti ravitsevan annoksen lihaisaa täysravintoa, joka sisältää kaikki kissan tarvitsemat ravintoaineet. Annospussista puolet on mehukasta kastiketta ja puolet maistuvia lohenmakuisia lihasuikaleita, jotka ovat 88-prosenttisesti liha- ja eläinperäisiä. Maistuva resepti on suunniteltu leikatun kissan erityistarpeisiin, mutta sopii myös kaikille aikuisille kissoille.

Kissan sterilointi ja kastrointi muuttaa kissan hormonitoimintaa, minkä vuoksi kissan energiankulutus laskee. Samalla kissan ruokahalu yleensä kasvaa, mutta aktiivisuus vähenee. Lisäksi leikattu kissa saattaa saada helposti virtsakiviä. Nämä seikat on huomioitu PrimaCatin leikatuille kissoille suunnitelluissa kissanruoissa, joissa on painonhallinnan tueksi tavallista hieman alhaisempi rasvapitoisuus sekä virtsateiden terveyttä tukevat magnesiumpitoisuus ja kalsium-fosforisuhde. Lisäksi märkäruoasta kissa saa tarvitsemaansa nesteytystä, mikä auttaa pitämään virtsatiet kunnossa, sillä kissalla on luontaisesti heikko janontunne. Lue lisää leikatun kissan ruokinnasta.

PrimaCat Classic -märkäruoat sisältävät lisättyä biotiinia ja sinkkiä, jotka auttavat pitämään kissan turkin kiiltävänä, ihon kunnossa ja kynnet vahvoina. Tasapainotettu aminohappokoostumus varmistaa, että kissasi saa riittävästi tarvitsemiaan aminohappoja, kuten kissalle elintärkeää tauriinia.

PrimaCatin steriloiduille kissoille suunnitellut märkäruoat ovat lihaisia ja täysin viljattomia täysravintoja. Voit valita leikatulle kissallesi myös kalkkunanmakuisen märkäruoan tai näppärän lajitelmapakkauksen, joka sisältää kuusi annospussia kumpaakin makua.

Valmistamme suositut Classic-märkäruoat omalla tehtaallamme Euroopassa. Ne ovat täysin viljattomia kissan täysravintoja, jotka eivät sisällä maissia, soijaa, geenimuunneltuja ainesosia tai lisättyä sokeria. Tutustu Classic-valikoimaan.

Pakkauskoot:
85 g
12 x 85 g lajitelmapakkaus

Koostumus

76 % liha- ja eläinperäiset tuotteet fileepaloissa, kala ja kalatuotteet (11,6 % lohta fileepaloissa), mineraalit, kasviperäiset tuotteet (0,4 % inuliini), hedelmät (0,1 % kuivattu karpalo). Kastikkeen ja fileen suhde 50/50.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 10 %, raakarasva 3,5 %, hehkutusjäännös 2,5 %, kosteus 81 %, raakakuitu 0,7 %, kalsium 0,3 %, fosfori 0,25 %, natrium 0,2 %. Metabolinen energia: 79 kcal/100 g.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

D3-vitamiini (3a671) 160 IU, E-vitamiini (3a700) 100 mg, tauriini (3a370) 520 mg, biotiini (3a880) 0,1 mg, sinkki (3b605) 10 mg, mangaani (3b502) 2 mg, jodi (3b202) 0,2 mg, kupari (3b405) 1,2 mg.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile huoneenlämpöisenä. Säilytys avaamattomana kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa 2 pv. Parasta ennen -päiväys ja eränumero pakkauksessa

Käyttöohjeet

Säilytys avaamattomana kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa 2 pv. Parasta ennen -päiväys ja eränumero pakkauksessa

Ruokintasuositus

Kissan paino 3 kg 4 kg 5 kg 6 kg
RUOAN MÄÄRÄ/VRK 2 pss 2,5 pss 3 pss 3,5 pss

Valmistettu

Tšekissä

Pakkaus ja kierrätys

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.