• Kalkkunaa sisältävä täysravinto
  • 50/50-suhteessa lihasuikaleita ja kastiketta
  • Optimoitu leikatun kissan tarpeisiin
  • Painonhallintaan sopiva kissanruoka
  • Tasapainottaa virtsateiden hyvinvointia
  • Ei viljaa eikä lisättyä sokeria
  • Valmistettu Euroopassa

PrimaCat Kalkkunaa kastikkeessa steriloiduille kissoille -märkäruoka pitää huolta siitä, että kissasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet helposti houkuttelevassa muodossa. Annospussissa on puolet täyteläistä kastiketta ja puolet herkullisia kalkkunanmakuisia lihasuikaleita, jotka ovat 88-prosenttisesti liha- ja eläinperäisiä. Tämä maistuva täysravinto sopii kaikille kissoille, mutta sen ravintoainekoostumus on suunniteltu erityisesti leikattujen kissojen tarpeisiin.

Steriloinnin tai kastraation jälkeen kissan hormonitoiminta muuttuu, mikä vähentää kissan energiankulutusta. Myös kissan aktiivisuus voi laskea, mutta ruokahalu yleensä kasvaa. Lisäksi leikatulle kissalle saattaa tulla helposti virtsakiviä. PrimaCatin leikatuille kissoille suunnitellussa märkäruoassa on optimaalinen magnesiumpitoisuus sekä kalsium-fosforisuhde, jotka tukevat kissan virtsateiden terveyttä. Kissanruoan lihaisa, täysin viljaton resepti ja hivenen muita Classic-märkäruokia alhaisempi rasvapitoisuus auttavat kissan painonhallinnassa. Lue lisää leikatun kissan ruokinnasta.

Kuten muihinkin Classic-kissanruokiin, myös tähän märkäruokaan on lisätty biotiinia ja sinkkiä, jotka auttavat edistämään kissan ihon, turkin ja kynsien hyvinvointia. Tasapainotettu aminohappokoostumus varmistaa kissasi saavan kaikki tarvitsemansa aminohapot, kuten elintärkeän tauriinin.

Steriloiduille kissoille suunnitelluista Classic-märkäruoista voit valita myös lohenmakuisen märkäruoan tai molemmat maut kätevässä lajitelmapakkauksessa. Kaikki Classic-märkäruokamme ovat täysin viljattomia kissan täysravintoja, jotka eivät sisällä maissia, soijaa, geenimuunneltuja ainesosia tai lisättyä sokeria. Valmistamme suositut Classic-kissanruoat omalla tehtaallamme Euroopassa. Tutustu Classic-valikoimaan.

Pakkauskoot:
85 g
12 x 85 g lajitelmapakkaus

Koostumus

88 % liha- ja eläinperäiset tuotteet fileepaloissa (11,6 % kalkkunaa), mineraalit, kasviperäiset tuotteet (0,4 % inuliini), hedelmät (0,1 % kuivattu karpalo). Kastikkeen ja fileen suhde 50/50.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 10 %, raakarasva 3,5 %, hehkutusjäännös 2,5 %, kosteus 81 %, raakakuitu 0,7 %, kalsium 0,3 %, fosfori 0,25 %, natrium 0,2 %. Metabolinen energia: 79 kcal/100 g.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

D3-vitamiini (3a671) 160 IU, E-vitamiini (3a700) 100 mg, tauriini (3a370) 520 mg, biotiini (3a880) 0,1 mg, sinkki (3b605) 10 mg, mangaani (3b502) 2 mg, jodi (3b202) 0,2 mg, kupari (3b405) 1,2 mg.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile huoneenlämpöisenä. Säilytys avaamattomana kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa 2 pv. Parasta ennen -päiväys ja eränumero pakkauksessa

Käyttöohjeet

Säilytys avaamattomana kuivassa ja viileässä, avattuna jääkaapissa 2 pv. Parasta ennen -päiväys ja eränumero pakkauksessa

Ruokintasuositus

Kissan paino 3 kg 4 kg 5 kg 6 kg
RUOAN MÄÄRÄ/VRK 2,5 pss 3 pss 3,5 pss 4 pss

Valmistettu

Tšekissä

Pakkaus ja kierrätys

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.