• Pehmeä, puolikostea koostumus
  • Herkullinen, naudanmakuinen herkku
  • Viljaton
  • Ei lisättyä sokeria

PrimaCat Treats Softy -sarjan lihaisan herkullinen Beef Mini Steak on ihanan pehmeä herkku rakkaalle lihansyöjällesi. Naudanmakuiset minipihvit ovat luonnollisesti viljattomia, eivätkä ne sisällä lainkaan viljoja. Beef Mini Steak -kissanherkku sopii mainiosti kissan aktivointiin, hemmotteluun ja koulutukseen. Puolikostean koostumuksensa ansiosta herkku on lihaisan pehmeä ja se on helppo paloitella kissalle mieluisiksi paloiksi. Valmistettu Euroopassa.

Pakkauskoot:
50 g

Koostumus

Liha- ja eläinperäiset tuotteet (90 %, josta 28 % nautaa), hiivat, mineraalit.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 42 %, raakarasva 18 %, raakakuitu 1 %, hehkutusjäännös 6 %, kosteus 27 %. Metabolinen energia: 3 468 kcal/kg.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

A-vitamiini (3a672a) 5.000 IU, D3-vitamiini ( 3a671) 500 IU, E-vitamiini (3a700) 5 mg, tauriini (3a370) 1000 mg. Sensoriset lisäaineet: väriaine.

RUOKINTAOHJE

Sopii kaiken rotuisille kissoille. Ei suositella alle 4 kk ikäisille pennuille. Tarjoa herkkuna. Katso ruokintasuositus taulukosta. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Säilytä kuivassa ja viileässä. Käytä avattu pakkaus noin viikon kuluessa. Parasta ennen päiväys: katso pakkaus.

Käyttöohjeet

Säilytä kuivassa ja viileässä. Käytä avattu pakkaus noin viikon kuluessa. Parasta ennen päiväys: katso pakkaus.

Valmistettu

Euroopassa

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.