• Rapea kalanmuotoinen herkku
  • Silakanmakuinen
  • Auttaa tukemaan kissan suun hyvinvointia
  • Viljaton
  • Ei lisättyä sokeria

PrimaCat Treats Crunchy -sarjan Herring -kissanherkku on sillinmakuinen rapea malupala kalan makua himoitseville kissoille. Rapean rouskuva koostumus ja lisätty rosmariini auttavat pitämään huolta kissan hampaiden hyvinvoinnista sekä raikastavat hengitystä. Rosmariini voi auttaa tukemaan myös kissan ruoansulatuksen toimintaa.

Herkku sopii mainiosti kissan aktivointiin, koulutukseen sekä hemmotteluun. PrimaCat Treats -herkut ovat luonnollisesti viljattomia, eivätkä ne sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Valmistettu Euroopassa.

Pakkauskoot:
40 g

Koostumus

Dehydratoitu silliproteiini 60 %, keltainen herne, silliöljy (säilötty tokoferoleilla) 6 %, hydrolysoitu silliproteiini 5 %, kuivattu rosmariini 4 %, kuivattu omenamassa, pellavansiemen, panimohiiva.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 33,0 %, raakarasva 13,0 %, kosteus 10,0 %, hehkutusjäännös 7,0 %, raakakuitu 1,2 %, kalsium 1,0 %, fosfori 0,8 %, natrium 0,6 %. Metabolinen energia: 3 760 kcal/kg. Sisältää EU: n hyväksymiä luonnollisia antioksidantteja: kasviöljyn tokoferoliuute (1b306), askorbyylipalmitaatti (1b304) ja rosmariiniuute.

RUOKINTAOHJE

Tarjoa herkkuna. Pidä aina raikasta vettä saatavilla.

Käyttöohjeet

Säilytä kuivassa ja viileässä. Sulje pakkaus käytön jälkeen. Parasta ennen -päivämäärä pakkauksessa.

Valmistettu

Euroopassa

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.