• Rapea kuori ja herkullisen pehmeä sisus
  • Auttaa ehkäisemään karvapallojen muodostumista
  • Viljaton
  • Ei lisättyä sokeria


PrimaCat Treats Crunchy Beef on herkullinen naudanmakuinen herkku, jonka rapea kuori ja täyteläisen pehmeä sisus saa kissasi kehräämään ilosta. Makupalan funktionaalinen ominaisuus auttaa ehkäisemään karvapalloja kissan ruoansulatuksessa ja siihen on lisätty kissalle tärkeitä A-, D- ja E-vitamiineja sekä elintärkeää tauriinia.

Nämä kissojen suosimat herkkutyynyt eivät sisällä viljoja, joten ne sopivat myös vilja-allergiasta kärsiville kissoille. PrimaCat-tuotteet eivät sisällä koskaan lisättyä sokeria. Valmistettu Euroopassa.

Pakkauskoot:
40 g

Koostumus

Kasvikset, liha- ja eläinperäiset tuotteet (4 % nauta), kasviproteiiniuute, öljyt ja rasvat, kala ja kalatuotteet, kasviperäiset tuotteet, mineraalit.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 35 %, raakarasva 20 %, raakakuitu 4 %, hehkutusjäännös 8 %. Metabolinen energia: 3985 kcal/kg.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

A-vitamiini (3a672a) 9.000 IU, D3-vitamiini (3a671) 630 IU, E-vitamiini (3a700) 90 mg, tauriini (3a370) 1000 mg. Sensoriset lisäaineet: väriaine.

RUOKINTAOHJE

Sopii kaiken rotuisille kissoille. Ei suositella alle 4 kk ikäisille pennuille. Tarjoa herkkuna. Katso ruokintasuositus taulukosta. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Säilytä kuivassa ja viileässä. Sulje pakkaus käytön jälkeen. Parasta ennen päiväys: katso pakkaus.

Käyttöohjeet

Säilytä kuivassa ja viileässä. Sulje pakkaus käytön jälkeen. Parasta ennen päiväys: katso pakkaus.

Valmistettu

Euroopassa

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.