• Puolikostea, pehmeä herkku
  • Lisätty kissanminttu tukee kissan stressinhallintaa
  • Viljaton
  • Ei lisättyä sokeria

PrimaCat Treats Softy -sarjan herkullinen, kananmakuinen Chicken with Catnip -herkku sopii erinomaisesti kissan palkitsemiseen ja aktivointiin. Herkkuun lisätty kissanminttu auttaa edistämään stressistä palautumista ja tukee myös kissan normaalia vatsan toimintaa. Herkun puolikostea koostumus tekee siitä sopivan pehmeän pureskella ja se on helppo paloitella pienemmiksi paloiksi.

PrimaCat Treats -herkut ovat viljattomia, eikä niissä ole lisättyä sokeria. Valmistettu Euroopassa.

Pakkauskoot:
50 g

Koostumus

Dehydratoitu kanaproteiini 35 %, keltainen herne, nestemäinen kasvitärkkelys, kollageeni, kananmaksakastike 5 %, kissanminttu 1 %, lohiöljy.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 33,0 %, raakarasva 13,0 %, kosteus 10,0 %, hehkutusjäännös 7,0 %, raakakuitu 1,2 %, kalsium 1,0 %, fosfori 0,8 %, natrium 0,6 %. Metabolinen energia: 3 150 kcal/kg. Luonnolliset säilöntäaineet: sitruunahappo (E 330), DL-omenahappo (E 296).

RUOKINTAOHJE

Tarjoa herkkuna. Pidä aina raikasta vettä lemmikkisi saatavilla. Säilytä kuivassa ja viileässä. Sulje pakkaus käytön jälkeen. Parasta ennen -päivämäärä pakkauksessa.

Käyttöohjeet

Säilytä kuivassa ja viileässä. Sulje pakkaus käytön jälkeen. Parasta ennen -päivämäärä pakkauksessa.

Valmistettu

Euroopassa

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.