• Yli 95% lihaa ja kalaa
  • Sokeriton ja viljaton
  • Sisältää vitaamineja ja tauriinia
  • Kissan palkitsemiseen ja hemmotteluun
  • Maistuva ja helposti paloiteltava kissanherkku

PrimaCat Meat Stick -lihatikku on mainio herkku kissan aktivointiin ja kissanpäivien hemmotteluhetkiin. Lohen- ja taimenenmakuiset PrimaCat-lihatikut eivät sisällä lainkaan viljoja eivätkä lisättyä sokeria, joten niitä voi tarjoilla kissalle hyvillä mielin. Lihatikkuun lisätyt vitamiinit sekä kissalle elintärkeä tauriini tukevat kissan hyvinvointia. Lihatikku on koostumukseltaan pehmeä, joten siitä on helppo paloitella kissalle sopivia paloja.

Pakkauskoot:
15 g

Koostumus

Liha ja eläinperäiset tuotteet, kala ja kalaperäiset tuotteet (15 % lohta, 15 % taimenta), mineraalit.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 42,0 %, kosteus 27,0 %, raakarasva 23,0 %, hehkutusjäännös 8,0 %, raakakuitu 1,0 %. Metabolinen energia: 3627 kcal/kg.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

A-vitamiini 5000 IU, D3-vitamiini 500 IU, E-vitamiini 5 mg, tauriini 1000 mg.

RUOKINTAOHJE

Tarjoa herkkuna. Suositeltava päivittäinen annos on 0,5 – 1 herkkutikku kissanpennuille (yli 4 kk) ja 1–2 herkkutikkua aikuiselle kissalle. Sovita herkut kissan kokonaisruokavalioon sopivaksi. Pidä aina raikasta vettä kissasi saatavilla.

Valmistettu

Euroopassa

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.