• Yli 95% lihaa
  • Sokeriton
  • Viljaton
  • Sisältää vitamiineja ja tauriinia
  • Kissan palkitsemiseen ja hemmotteluun
  • Maistuva herkku kissallesi

PrimaCat Meat Sticks -lihatikku on lihaisa herkku rakkaalle kissallesi kätevässä 3-packissa. Kanan- ja maksanmakuiset lihatikut ovat täysin viljattomia, eivätkä sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Lihatikkuun lisätyt vitamiinit sekä kissalle elintärkeä tauriini auttavat tukemaan kissan hyvinvointia. Lihatikun koostumus on mukavan pehmeä ja siitä on helppo paloitella kissan suuhun sopivia paloja, joten se sopii mainiosti kissan hemmotteluun, aktivointiin ja koulutukseen.

Pakkauskoot:
15 g

Koostumus

Liha ja eläinperäiset tuotteet (22 % kanaa, 15 % maksaa), mineraalit.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 40,0 %, kosteus 27,0 %, raakarasva 23,0 %, hehkutusjäännös 7,5 %, raakakuitu 1,0 %. Metabolinen energia: 3632 kcal/kg.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

A-vitamiini 5000 IU, D3-vitamiini 500 IU, E-vitamiini 5 mg, tauriini 1000 mg.

RUOKINTAOHJE

Tarjoa herkkuna. Suositeltava päivittäinen annos on 0,5 – 1 herkkutikku kissanpennuille (yli 4 kk) ja 1–2 herkkutikkua aikuiselle kissalle. Sovita herkut kissan kokonaisruokavalioon sopivaksi. Pidä aina raikasta vettä kissasi saatavilla.

Valmistettu

Euroopassa

Mistä ostan?

PrimaCat-tuotteet löydät kätevästi omasta ruokakaupastasi sekä verkosta. 

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, että kissan ruokinta ei ole aina helppoa. Siksi haluamme tehdä PrimaCat-tuotteiden kokeilusta mahdollisimman riskitöntä ja hyvittää ostamasi tuotteen, mikäli se ei maistunut kissallesi.